FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolji rezultat danas bi bio 0-1.
Da se ne umisle da ipak nešto znaju te nastave raditi marljivo za iduće dvije koje nam određuju sezonu.
Igraj bordo - bijeli!
Da se ne umisle da ipak nešto znaju te nastave raditi marljivo za iduće dvije koje nam određuju sezonu.
Igraj bordo - bijeli!
- Osttribine
- Kontakt:
Sta sam skrenuo s teme, kritikovao si dan izbor Mirze i onda podrska Upravi, da ti postove vadim nemam ni volje ni potrebe, na jednom je vas "Kenana" isplivalo nakon tog izbora i pruzalo podrsku Upravi pa to znaju svi koji citaju ovaj pdf. Istina da on sklapa i grijesi i to debelo kako je preuzeo klub, preplacuje zivotom i prosjecne igrace, a rezultati toga su dva puta 4. mjesto, a ni ove godine necemo dalje od toga sve su sanse, Jedna godina bez Evrope, druga Evropa ali i ispadanje u prvom pretkolu, najveci poraz u istoriji kluba u PLBiH od TC 1:5, ispadanje od treceligasa u kupu od Celika sve su stvari za kritiku, ali jok, ako kritikujes mahala si.nokee je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:41Sto ofirno skrenu s temeOsttribine je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:35Ma samo kako Mirva, Ajla i kompanija kazu jer valja nam na virsle ako odunokee je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:21
Napisao sam fino da se klub pozabavi pojedincima sa te tribine i zabrani dozivotno ulazak na istu ako treba. Ako si u nekoj recenici skontao drugacije zalibo me racku da ti pravo kazem.
Evo kad znas kad sam ja aktivan bio, hajde da usutis jednom zauvjek po tom pitanju, hajde ziv bio nadji fino moje postove o Mirzi pa nam ih kopiraj ovdje, moze? Ako sam ja podrzavao njega nikad vise posta necu napisati, moze.?
Ako bude kontra nemoj vise da pises i lazes ovdje moze tako?.
I ne laze niko i nista, sjecam se sta se tada pisalo (ti, keno, kenozoik i jos par vas) vjecita podrska Upravi i furanje nazor neke pozitive. Ko god iznese kritiku kakvu je mahala, husrefovac itd. Eto mnogima vam je sada problem tribina Istok, a to sto imamo najplaceniju ekipu lige koja ne zna sta je dupli pas je.bo to krivi su povici sa Istoka.![]()
![]()
Mirza, postovi, copy - paste pa pisi dalje, ne valja izmisljati.
Za najskuplju ekipu i najbolje uslove u drzavi zasluzan je Mirvic ali isto tako za postavljanje Rozmana i rezultate isto tako je zasluzan isti covjek, sta je tu toliko komplikovano. Ulaze novac odlucuje, grijesi, pogadja itd.
-
- Kontakt:
Iliev, Kyeremeh, Đuričković, Aničić, Radović, Buljubašić, Matanović, Mustafić, Hasić, Ziljkić, Renan.
Konacni bez Julardzije i Prevarande.Ne svidja mi se samo Kyeremeh na beku nikako ali ne bi Zvijezda trebala nam praviti puno problema npr Sloboda ima 5x jaci tim od njih najmanje.
Konacni bez Julardzije i Prevarande.Ne svidja mi se samo Kyeremeh na beku nikako ali ne bi Zvijezda trebala nam praviti puno problema npr Sloboda ima 5x jaci tim od njih najmanje.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 feb 2024, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ide lagano 0-2, bez puno stresaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:56Iliev, Kyeremeh, Đuričković, Aničić, Radović, Buljubašić, Matanović, Mustafić, Hasić, Ziljkić, Renan.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kyeremeh na beku
Al’ hajde, oprošteno s obzirom da je izbacio Kapetanovića, Penu i Julardžiju iz prvih 11
Hajde Rajvo, mora pobjeda.

Al’ hajde, oprošteno s obzirom da je izbacio Kapetanovića, Penu i Julardžiju iz prvih 11
Hajde Rajvo, mora pobjeda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- skullcrusher
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosta dobar sastav, izbacio je sve što su u najlošijoj formi osim Ziljkića ali vjerujem da je i njemu ovo posljednja utakmica u prvih 11 ako ne bude neke promjene u njegovoj igri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mozda ih samo cuva za derbi.
Nije mi jasno odakle toliki kredit i trpljenje Ziljkica, kada bukvalno, ali bukvalno, ne doprinosi igri i ekipi uopste.
Znaci, startamo sa 10 igraca.
- FKS -
Nije se rodio ko je pitaru ugodio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zna li neko kakav je teren? Hoće li se igrati fudbal ili hrkljuš?
Šta kažu stručnjaci jel valja sastav ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemam pojma ali on ne smije početi derbi sa još ovih par odabranih igrača. Ja bi radije gurao Nemanju i malo promijenio formaciju nego njega na silu ako će se zabijati u protivničke igrače i nabijati loptu na Grdonj.
Uglavnom, neka nam je sa srećom. Ovo se mora dobiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Hasic ne smije dobiti karton danas, ostali manje vise zamjenjivi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sastav obecava, hajde da vidimo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Onako izgleda solidno, ima suhe trave dosta pa je sareno, vidjet cemo kad se lopta zakotrlja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Pohvale sto je izbacio Prevarandu i Xavija nezamjenjivog.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, guadalupe, Hajdeee, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Seipronto i 102 gosta.