Ne vjerujem, jer zelim da vjerujem da je ova grupa igraca selektirana da prevazidje taj mahalski mentalitet. Na kraju, oni koji su otjerani su izmedju ostalog otjerani i iz tih razloga. Ali ako ima imalo istine u tome, onda im svima treba j…t mater kako im nikad niko nije, jer to sabotiranje trenera i tjeranje preko rezultata uz pomoc ovih fukara koje se ko pijavice vrte oko kluba je nasa rak rana ima 20 godina.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:39Meni se cini i izgleda tako da su njega igraci odyebali. Ne bendaju ga ni 2%. Tesko da ce.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:37Eh sad ozbiljno, Rozman ako misli da ostane na klupi i nesto uradi s ovom ekipom mora razdrmati ekipu u kupu i derby, moze puno popraviti situaciju ako to dobro odradi. Kup i zeljo su tekme gdje moze vratiti sve na svoj mlin,loše jest al nema nazad moraju nesto pokazati ne moze ovako. VAMOS RAJVOSA
Ja ipak mislim da su nasi glavni igraci, oni koji bi trebali da nose igru i prave razliku (Renan, Hasic, Ziljkic, Julardzija, Anicic i Pena) totalno podbacili od pocetka polusezone, igraju daleko ispod svog nivoa, ne rade posao koji treba da rade (a to nema veze s Rozmanom) a onda se to samo odrazava na ostatak ekipe.