Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
U prva dva minuta ubacio 4 poena, 2 asistencije i 1 skok 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobar pocetak
Bravo lutko! Strasna partija
A sudijama se najebem mile majke
A sudijama se najebem mile majke
Ukradena lopta i game winner slj.napad
Tokom citave utakmice ga udaraju pod kosem,sudije mrtve hladne,dok njemu sviraju ciste blokade.
Umalo da KD proda utakmicu izgubljenim loptama,ne moze nikako biti sekundarni kreator.Presporo se oslobadja lopte i bas je mucno gledati kako tusi igru.

Tokom citave utakmice ga udaraju pod kosem,sudije mrtve hladne,dok njemu sviraju ciste blokade.
Umalo da KD proda utakmicu izgubljenim loptama,ne moze nikako biti sekundarni kreator.Presporo se oslobadja lopte i bas je mucno gledati kako tusi igru.
dobro je odigrao, medjutim, sudjenje je bilo katastrofalno
-
- Kontakt:
Jooj dvije asistencije mu falile do prvog triple doublea u NBA
ima 1 tripple double, ako se nevaram ovo su brojke (10/10/10)
- Felixians4
- Kontakt:
Game Winner. Osjeti se i preko sažetka koliko ga traže, a u obrambenoj sferi je čistač, Vogel je ozbiljna manga s playoff ratovima uz i protiv LeBrona na Istoku i Zapadu tako da je ogroman izazov pred Jukom jer su zahtjevi najviši mogući. Bih big fella. Naše gastro, mentalitet i ostale običaje će lik proturiti Bookeru i Servantu.
PHX daleko od pravog izdanja, baš kao i LAL, LAC, nisu se ni uigrali u kompletu
-
- Kontakt:
U pravu si, sad sam provjerio. Prije 5 godina je to ostvario
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne moze ni biti dok ne bude i Booker tu. Beal jutros odmah 13 points a s njima ce sve biti lakse.Felixians4 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 08:35Game Winner. Osjeti se i preko sažetka koliko ga traže, a u obrambenoj sferi je čistač, Vogel je ozbiljna manga s playoff ratovima uz i protiv LeBrona na Istoku i Zapadu tako da je ogroman izazov pred Jukom jer su zahtjevi najviši mogući. Bih big fella. Naše gastro, mentalitet i ostale običaje će lik proturiti Bookeru i Servantu.
Pronasao sam statistiku: Beal u 2 godine skoro 140 meceva povrijedjen, Booker haman 40!! Previse koji novac dobiju godisnje.
- Felixians4
- Kontakt:
KD je tek kuburio s povredama. U Bookera ne sumnjam. Vučević kao defanzivna rupetina u koprodukciji još kad te brani LaVine 2 na 2 je gostiona mukte, no Nurk je dodatak jako fin za spomenute strjelčuge. Još da mi ga je naložiti u bar jednoj fantazi ligiNerminFatic je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:02Ne moze ni biti dok ne bude i Booker tu. Beal jutros odmah 13 points a s njima ce sve biti lakse.Felixians4 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 08:35Game Winner. Osjeti se i preko sažetka koliko ga traže, a u obrambenoj sferi je čistač, Vogel je ozbiljna manga s playoff ratovima uz i protiv LeBrona na Istoku i Zapadu tako da je ogroman izazov pred Jukom jer su zahtjevi najviši mogući. Bih big fella. Naše gastro, mentalitet i ostale običaje će lik proturiti Bookeru i Servantu.
Pronasao sam statistiku: Beal u 2 godine skoro 140 meceva povrijedjen, Booker haman 40!! Previse koji novac dobiju godisnje.
Nurk, kakva partija
Ljepota gledati Duranta i njega, a još se "nalaze". Neke odlične asistencije je podijelio, što nismo baš gledali u Portlandu. Razvalio utakmicu fakat. Naredna protiv Lakersa, hajde da se nadamo da se Davis neće oporaviti do tada inače ide bolno prizemljenje
, mislim da najgore igra protiv Davisa.

Ljepota gledati Duranta i njega, a još se "nalaze". Neke odlične asistencije je podijelio, što nismo baš gledali u Portlandu. Razvalio utakmicu fakat. Naredna protiv Lakersa, hajde da se nadamo da se Davis neće oporaviti do tada inače ide bolno prizemljenje

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ubjedljivo !!Surreal je napisao/la: ↑09 nov 2023, 11:50Nurk, kakva partija![]()
Ljepota gledati Duranta i njega, a još se "nalaze". Neke odlične asistencije je podijelio, što nismo baš gledali u Portlandu. Razvalio utakmicu fakat. Naredna protiv Lakersa, hajde da se nadamo da se Davis neće oporaviti do tada inače ide bolno prizemljenje, mislim da najgore igra protiv Davisa.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Imal gdje snimak utakmice da neko postavi?
Kakav parket jbt. Sta je ovo
-
- Kontakt:
Al se ispromasivao u drugoj cetvrtini...otvorena trica, dva polaganja i dva slobodna bacanja
Covjece ove zicere mora al jednostavno mora da zabija, sve dobro radi ove sezone skace, asistira al su mu procenti suta ocajni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
strašna odbrana 

šta radi vogel jbt!