FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Galantni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Galantni » 02 mar 2024, 19:44

Gdje je i sta radi Renan Oliveira? Kako uopste izgleda taj covjek? Zna li ko?

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 02 mar 2024, 19:46

Galantni je napisao/la:
02 mar 2024, 19:44
Nemoj na renana, crnac je ipak
Hamzi se za 10x manje, **** sve od do
Pitarluk

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 mar 2024, 19:55

Dajte kakav crni x moramo ih dobiti pa kako god.
ISTINA ZA VEDRANA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 mar 2024, 19:56

@Bordotim @Beli 98 Jakirovic u onoj prvoj polusezoni kada je dosao u Zrinjski, nije uopšte imao nekih težih kikseva, tako da nisu imali nikakav razlog da ga smjene. Nas uzeli na Koševu, protiv Borca odigrali extra u Banja Luci, ali im sudije nisu dozvolile ni bod da uzmu. Što je možda za Zrinjski ispalo najvažnije, kada je dosao, nije otpisao u startu 6 standardnih igraca, vec je svima pružio priliku.Šulenta je uostalom znao da je zbog Žižovića, zaostatak teško nadoknadiv.
Mirza u zadnjem mandatu je imao jednu jedinu blamažu, a to je Torpedo, a s obzirom da je to ipak Evropa, ta blamaža je puno manja od Rožmanovih krahova. Sto se tice Džene, ja ne pamtim ni jednu blamažu da je imao, ako ne racunamo Borussiu, ali oni su ipak neka druga dimenzija za nas.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 02 mar 2024, 20:03

Lucas je napisao/la:
02 mar 2024, 19:56
@Bordotim @Beli 98 Jakirovic u onoj prvoj polusezoni kada je dosao u Zrinjski, nije uopšte imao nekih težih kikseva, tako da nisu imali nikakav razlog da ga smjene. Nas uzeli na Koševu, protiv Borca odigrali extra u Banja Luci, ali im sudije nisu dozvolile ni bod da uzmu. Što je možda za Zrinjski ispalo najvažnije, kada je dosao, nije otpisao u startu 6 standardnih igraca, vec je svima pružio priliku.Šulenta je uostalom znao da je zbog Žižovića, zaostatak teško nadoknadiv.
Mirza u zadnjem mandatu je imao jednu jedinu blamažu, a to je Torpedo, a s obzirom da je to ipak Evropa, ta blamaža je puno manja od Rožmanovih krahova. Sto se tice Džene, ja ne pamtim ni jednu blamažu da je imao, ako ne racunamo Borussiu, ali oni su ipak neka druga dimenzija za nas.
Govorimo li o dzeni, kojem je klub xy puta nudio da polaze za pro licencu, a on to odbio svaki put?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 mar 2024, 20:05

BordoBBoja je napisao/la:
02 mar 2024, 19:46
Galantni je napisao/la:
Pitarluk
Valjaš gluposti samo takve.

Renan je statistički bolji igrač i na terenu je korisniji kud i kamo. Zadnje 2 tekme se nije vidio jer smo ko ekipa bili goli qrac pa se Renan vraćao skoro do centra po loptu, tako da smo praktično preko njega izlazili sa svoje polovine, obzirom da nam je vezni bio u qrcu. Ne može čovjek zabit gol ako mu niko ne namjesti šansu.

I lažeš da se Hamzi psovalo, raja u jednim trenucima jest bila nezadovoljna zbog njegovog nezalaganja ali daleko od toga da mu se psovalo i da se maltretirao kao sto se to radilo npr Dalu ili Suljiću.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 02 mar 2024, 20:12

ajdohordas je napisao/la:
02 mar 2024, 20:05
Galantni je napisao/la:
Pitarluk

Renan je statistički bolji igrač i na terenu je korisniji kud i kamo. Zadnje 2 tekme se nije vidio jer smo ko ekipa bili goli qrac pa se Renan vraćao skoro do centra po loptu, tako da smo praktično preko njega izlazili sa svoje polovine, obzirom da nam je vezni bio u qrcu. Ne može čovjek zabit gol ako mu niko ne namjesti šansu.

I lažeš da se Hamzi psovalo, raja u jednim trenucima jest bila nezadovoljna zbog njegovog nezalaganja ali daleko od toga da mu se psovalo i da se maltretirao kao sto se to radilo npr Dalu ili Suljiću.
Psovalo se, psovalo
Ismirov jarane (a ne mislim na mirvica)

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 02 mar 2024, 20:20

Lecler je napisao/la:
02 mar 2024, 19:55
Dajte kakav crni x moramo ih dobiti pa kako god.
Ide prica duplo smo jaci bla bla al ja sam zadovoljan bodom.Bod nam znaci kao i poraz.
Ova sutrasnja utakmica je posebna prilika da se iskupe i igraci i trener za ovo odigrano do sada i da pomognemo oronulom gospodinu da ide gdje mu je i mjesto....

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 mar 2024, 20:34

Ma gubimo sutra sta vam je ba....Bezveze se nadati njihovom kiksu, nemoj da vas cudi ako zijanimo kao protiv zvijezde jedan razlike da ne bude ofirno.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 mar 2024, 20:36

Ma dobijamo glad akobogda

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 mar 2024, 20:37

02 mar 2024, 20:12
ajdohordas je napisao/la:
02 mar 2024, 20:05

Pitarluk

Psovalo se, psovalo
Ismirov jarane (a ne mislim na mirvica)
Ne znam ko je taj i ne znam zasto mislis da krijem svoj identitet, i ne znam sta si pokusao sad sa time uopste ? Ako te zanima ko sam i sta sam javi se u pp reci cu ti otvoreno jer se ne krijem po forumu i ne mijenjam nickove svakih 5/10 dana obzirom da nemam nikakve koristi od kluba kao vas 70% ovdje po forumu. :wave:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 02 mar 2024, 20:39

Rule_hz je napisao/la:
02 mar 2024, 20:34
Ma gubimo sutra sta vam je ba....Bezveze se nadati njihovom kiksu, nemoj da vas cudi ako zijanimo kao protiv zvijezde jedan razlike da ne bude ofirno.
Mi samo čajnoslu možemo dobiti sa ovim hadaljima bezmudim koji trenutno nose sveti dres...X iz rezultat riiiL. :silent:

Naravno, navijački se možemo uvijek nadati da će im muda preko noći narasti i spustiti se, ali teško...

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 02 mar 2024, 20:42

Al vi mozete srati bespotrebno, ja nmg da vjerujem kakve stvari se pisu ovdje
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 mar 2024, 20:47

BordoArmy88 je napisao/la:
02 mar 2024, 20:39
Rule_hz je napisao/la:
Mi samo čajnoslu možemo dobiti sa ovim hadaljima bezmudim koji trenutno nose sveti dres...X iz rezultat riiiL. :silent:

Naravno, navijački se možemo uvijek nadati da će im muda preko noći narasti i spustiti se, ali teško...

Ne nadam se ni bodu, prvo sto ce se nasi sjebati ko foke, drugo sto nece ni igrat nit trcat nit se truditi, trece nebi me cudilo da su nasi dogovorili njima 3 boda.... Jel iza zavsjese ili neznanje vidjet cemo ....nikad mi dolje derbi nismo odigrali kako treba kad su tekne ovog tipa u pitanju ... Oni se bore za opstanak zelja, žar i borba.... Volio bih da me demantuju ali da Bog da....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 mar 2024, 21:06

Djuskajmo veceras uz horde zla
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 mar 2024, 21:09

Rule_hz je napisao/la:
Isto mislim,jer u ove tri utakmice što smo odigrali(Sloboda,Široki,Zvijezda...)nikakvog napretka ja nisam vidio u igri,jedino protiv Borca je bilo nešto malo bolje,tako da ne vidim na koji fol bi mi mogli pobjediti sutra.Daj Boze da grijesim pa da me demantuju sutra aBd.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 mar 2024, 21:15

visokohz je napisao/la:
02 mar 2024, 21:09
Rule_hz je napisao/la:
Isto mislim,jer u ove tri utakmice što smo odigrali(Sloboda,Široki,Zvijezda...)nikakvog napretka ja nisam vidio u igri,jedino protiv Borca je bilo nešto malo bolje,tako da ne vidim na koji fol bi mi mogli pobjediti sutra.Daj Boze da grijesim pa da me demantuju sutra aBd.
E svašta. J ti ovakve navijače. Pi... male. J vaz oni u zicagu.

slika
🇵🇸

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 mar 2024, 21:17

Ja mislim da dosta trenera u pl bh pokusava da skine pritisak sa igraca sa pricom izadjite igrajte najobolje sto znate ne obracaj te paznju sta se desava na tribinama. BITNO je samo prvih 10-20 min izdrzat kasnije to samo ide..JA MISLIM DA JE TO POGRESNA STRATEGIJA.

Morase se svaki detalj znat mora se imat a,b,c plan, nesmije se srljat i nesmijemo snagu trosit sa glupim trcanjem bez ikakve svrhe i dobivanje zuti kartona bez razlozno (akoces dobit zuti karton gledaj da otkines nekom nogu.

Drugo moramo imat plan provokacije moramo imat plan kad damo go da umirimo loptu da zadrzimo loptu dok to se sve smiri, nemozes ovu utakmicu igrat tika taku non stop jer ako uvjek kreces ides od stopera velka je mogucnost da pogrijesis (pritask travnjak na smetlju je vec dozivio stanje tusnja prije 45 godina itd.

Takodje nedaj boze da oni daju go da prodana dusa sudija bude 70/30 na njihovu stranu (dosad je uvjek tako sudio) trener i treba da vrsi pritisak kao i navijaci da to bar navucemo na 45-55

Da navijaci osjete kad padamo da prekinu utakmicu sa bakljama al isto tako kad nam ide samo da dlanove koristimo

Njima gori pod nogama igrace agresivno a inace ko udje sa energijom SVIH 90 min pobjedi..

Ubjedjen sam sto se tice formacije da ce rozman odradit al dobra formacija i igra sa dva brezuljka u gacama derbi nemoze uzet moras imat pedrek ko u crnaca do koljena plus plucno krilo ko zekonja u ilije grahovca

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 02 mar 2024, 21:18

Samo da se upišem pred sutra: MRZIM ŽELJEZNIČAR! Zgadite im fudbal!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 mar 2024, 21:19

🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”