Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Jao Bookera kako divlja
Blokada Juke, onda je u napadu lijepo prenese do Bookera 

Ubise ga po rukama, sudije nista.
Ja razumijem da majstori KD i Booker konstantno imaju loptu i sutiraju,ali da Bates Diop,Okogie,Litlle,Allen uzimaju po 5,6 trojki dok se Juka bzvz.otvara iz pika.
Doduse imao je i vcrs.3-4 situacije da odmah napadne iz posta on vraca loptu haman iz navike...
Doduse imao je i vcrs.3-4 situacije da odmah napadne iz posta on vraca loptu haman iz navike...
Na kraju Booker za pobjedu.
Nakon što je Gordon s dvije vezane izgubljene lopte vratio domaćina u egal, cijelu posljednju četvrtinu je to radio Booker sa svojim pogrešnim odlukama...ali se izvukao trojkom za pobjedu.
Nurkic je sam sebi kriv sto nije navukao makar na 12 poena.
Mimo poena jedna vrlo dobra partija.
Nakon što je Gordon s dvije vezane izgubljene lopte vratio domaćina u egal, cijelu posljednju četvrtinu je to radio Booker sa svojim pogrešnim odlukama...ali se izvukao trojkom za pobjedu.
Nurkic je sam sebi kriv sto nije navukao makar na 12 poena.
Mimo poena jedna vrlo dobra partija.
Ma kako je Jusuf sam sebi kriv što nije imao bar 12 poena, kad nema Duranta Jusuf prosto ne može doći do lopte, kad je Kevin tu čak i dobije nešto pod košem, ovako ništa.
Hajde što se Booker ispucava, mada je imao par komičnih situacija, ali jasno sve će se to zaboraviti jer je imao clutch šut na kraju, Beal kad se vrati i on će prangijati po svaku cijenu. Najveći problem je kad onaj retard sa Bahama uzme loptu, imaš osjećaj da ako ne šutne umrijet će, onda Allen isto samo gleda koš, a sad su se tu uključili Okogie i ekipa.
Sve je to okej u RS, eh sad ako misli Vogel da će ovo prolaziti u playoffu, čini mi se da se malo zayebao.
Hajde što se Booker ispucava, mada je imao par komičnih situacija, ali jasno sve će se to zaboraviti jer je imao clutch šut na kraju, Beal kad se vrati i on će prangijati po svaku cijenu. Najveći problem je kad onaj retard sa Bahama uzme loptu, imaš osjećaj da ako ne šutne umrijet će, onda Allen isto samo gleda koš, a sad su se tu uključili Okogie i ekipa.
Sve je to okej u RS, eh sad ako misli Vogel da će ovo prolaziti u playoffu, čini mi se da se malo zayebao.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Imao je par otvorenih suteva ali očito da ga strah da neće promašiti i 3.trojku, kao i par puta pod košem kad je krenuo na Robinsona pa izbaci loptu za saigraca na sutu za 3.
Ne znam, možda neće da se troši plaho.
Prvi ja cijenim tu njegovu timsku igru. Cijene i saigraci sigurno. Ali kao sto oni misle samo na sebe, tako i Nurk treba nekad da misli na sebe...bar dok ne dobaci 10 poena.
On ima vise utakmica ispod 10 poena nego iznad.
U svakom slučaju lijepo ga je vidjeti u ekipi koja ima pobjednički mentalitet.
Ne znam, možda neće da se troši plaho.
Prvi ja cijenim tu njegovu timsku igru. Cijene i saigraci sigurno. Ali kao sto oni misle samo na sebe, tako i Nurk treba nekad da misli na sebe...bar dok ne dobaci 10 poena.
On ima vise utakmica ispod 10 poena nego iznad.
U svakom slučaju lijepo ga je vidjeti u ekipi koja ima pobjednički mentalitet.
-
- Kontakt:
Upravo to igra u ekipi koja ima pobjednicki mentalitet zato se i ne opterecuje previše s poenima.
Stvarno vrhunske partije pruza i pored toga ove zadnje dvije me oduševio.
Reci cu i ovo da igra Durant i da je Juka povrijeđen garant je da bi izgubili barem jednu od zadnje dvije jer toliko radi u odbrani.
Reci cu i ovo da igra Durant i da je Juka povrijeđen garant je da bi izgubili barem jednu od zadnje dvije jer toliko radi u odbrani.
-
- Kontakt:
Bas se popravio Juka u odbrani, i dolaze do izrazaja njegove kvalitete kad svi saigraci ucestvuju u odbrani, a ne kao u Portlandu gdje niko osim njega ne pokusava odbraniti kos.Devedesetka je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:46Upravo to igra u ekipi koja ima pobjednicki mentalitet zato se i ne opterecuje previše s poenima.
U Portlandu je zbog toga brzo upadao u foul trouble i imao jedva jedan blok po utakmici, a sinoc imao samo 2 faula za pola sata igre i cak 4 bloka
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma kad imaš radilice ispred sebe, a ne one debile CJ-a i Lillarda sve ja lako..19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:50Bas se popravio Juka u odbrani, i dolaze do izrazaja njegove kvalitete kad svi saigraci ucestvuju u odbrani, a ne kao u Portlandu gdje niko osim njega ne pokusava odbraniti kos.Devedesetka je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:46Upravo to igra u ekipi koja ima pobjednicki mentalitet zato se i ne opterecuje previše s poenima.
U Portlandu je zbog toga brzo upadao u foul trouble i imao jedva jedan blok po utakmici, a sinoc imao samo 2 faula za pola sata igre i cak 4 bloka
Al' polako vidjecemo kako ce to sve izgledati u play-offu.
Booker ne moze meda
Strašan, samo nastavi momčino! 

Jbg. Pokvarise mu odlicnu partiju
Odbranom u pojedinim momentima je podsjetio na starog Nurkica.
Bogami uvjek je imao ono nesto kad se lomi utakmica.Samo je bitno da puste sudije da se igra fizicki. On je game changer. Vcrs su se kasno upalili steta zbog poraza. Raduje njegova forma. Ubijeđen sam da bi jos koju tricu ubo da je opalio kad je vec Booker u kanalu. Vcrs najbolji, ali niko ga nije pratio. Navijaci sumnjali u njega, a on hvala Bogu najzdraviji i najkonstaniji u onome sto se trazi od njeg, da tako i ostane aBd.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KD i Juka = perverzija
Od 6 asistencija, 5 ih je bilo za Duranta.
Jaci tandem neko Juka i Lillard
Od 6 asistencija, 5 ih je bilo za Duranta.
Jaci tandem neko Juka i Lillard
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
1.cetvrtina skoro pa užasna...rekoh neće valjda biti jedna od onih njegovih noći.
Kada je ušao krajem 2.cetvrtine i razigrao se, slutilo je ipak na dobro.
Booker katastrofalan. Bio je i prošlu utakmicu ali ga spasio pobjedonosni koš.
Durant iritira nekad s uzimanjem nemogućih suteva bez ikakve potrebe.
Kada je ušao krajem 2.cetvrtine i razigrao se, slutilo je ipak na dobro.
Booker katastrofalan. Bio je i prošlu utakmicu ali ga spasio pobjedonosni koš.
Durant iritira nekad s uzimanjem nemogućih suteva bez ikakve potrebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.