Mislio sam da smo te izgubili, ne mislim na 3:0 nego baš ostali bez tebePitarsam je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:48Ma rekoh sto da dajem pare klosarima i tapkarosima kadBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:39Kako je Pitarsam, šta on radi da mi je znati, smišlja li neki post da napiše, šta li je s njim..
Mogu djaba.Predstavio se ko Ivica Osim i odma VIP lego
Samo oni koji su bili na tekmi mogu uci u dijalog. Simpatizeri na
Daljinski,arena navijači -odqebaus Miki Maus!
Premijer liga BiH - aktuelno
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
Hansestadt
- Kontakt:
Gdje nam je Polumenta?
-
worchester
- Kontakt:
Da je neki drugi klub u pitanju a ne fks,nakon ovakvih sramotnih partija igraca,covjek bi pomislio da nece da igraju jer im kasni neki kes a ovako posto je privatni klub u pitanju gdje je sve redovno, tacno ne znam.
Ringispil u glavi
Tijelo se trese
Ruke drhte
Dlanovi i celanka se znoji
Tako je livadicu,CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:47Mislim da mu je glava u katalogu bingovih sedmicnih akcija. Oci su mu se zasjajile kada je vidio brazil kafu i 100 gratis grama u pakovanju od pola kileBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:39Kako je Pitarsam, šta on radi da mi je znati, smišlja li neki post da napiše, šta li je s njim..![]()
![]()

Ja po tekmama hodam,a ti rastiku sadiš i o cijenama
Povrća pišeš na sportskom forumu?!
Šuška se da je Ismir na WhatsApp grupi poručio dečkima da ne troše noge plaho, dobra kvota na 1/1. Zato je Simon rekao da se dešavaju neke stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju...worchester je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:54Da je neki drugi klub u pitanju a ne fks,nakon ovakvih sramotnih partija igraca,covjek bi pomislio da nece da igraju jer im kasni neki kes a ovako posto je privatni klub u pitanju gdje je sve redovno, tacno ne znam.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Vrbanjusa je Vrbanjusa pa izgubi.worchester je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:54Da je neki drugi klub u pitanju a ne fks,nakon ovakvih sramotnih partija igraca,covjek bi pomislio da nece da igraju jer im kasni neki kes a ovako posto je privatni klub u pitanju gdje je sve redovno, tacno ne znam.
Mozda u tom redovnom kešu i lezi problem naseg fudbala. Mescini da je u tom piso danas i neko od Zrinjevaca.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nego @mozak od betona jeli te @kontras sklepao ?!BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:53Mislio sam da smo te izgubili, ne mislim na 3:0 nego baš ostali bez tebePitarsam je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:48Ma rekoh sto da dajem pare klosarima i tapkarosima kadBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:39Kako je Pitarsam, šta on radi da mi je znati, smišlja li neki post da napiše, šta li je s njim..
Mogu djaba.Predstavio se ko Ivica Osim i odma VIP lego
Samo oni koji su bili na tekmi mogu uci u dijalog. Simpatizeri na
Daljinski,arena navijači -odqebaus Miki Maus!![]()
P.S.Veceras u Smiješnom shopu na Gubavici,
Ja sam Ivica Osim - dJe mi je VIP karta
Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Rožman je prevara od trenera, to je sad sasvim jasno. Da nisu zabili par sretnih golova uz penale koji nisu dosuđeni protiv njih, sad bi bili tu negdje sa nama na tabeli. Oni ga pravdaju kako nije prošao pripreme sa ekipom i kako nisu njegovi igrači, što je baš onako komično. Najbolje bi bilo da svaki novi trener dovede 25 igrača, a na stranu to što je svaki od ovih igrača skupo plaćen i preplaćen. Julardžija mu igra a Vrančića drži na klupi, valjda zato jer on doveo Julardžiju pa mora da dokaže da je pogodio sa igračem. To odmah govori kakav je trener. Sujeta je čudo.
Rožmanu je svaka naredna utakmica finale lige prvaka jer ga još samo jedan poraz dijeli od tabuta, mrtvih, rođenih i nerođenih.
Može ga spasiti Renan Oliveira koji je najbolji igrač koji je ikada igrao ovu ligu. Fascinantno je da skršiš toliko miliona i da ti sve ponovo zavisi od jednog igrača.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Rožmane, čestitke za pobjedu. Turi sliku..Virtu4l je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:04![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Rožman je prevara od trenera, to je sad sasvim jasno. Da nisu zabili par sretnih golova uz penale koji nisu dosuđeni protiv njih, sad bi bili tu negdje sa nama na tabeli. Oni ga pravdaju kako nije prošao pripreme sa ekipom i kako nisu njegovi igrači, što je baš onako komično. Najbolje bi bilo da svaki novi trener dovede 25 igrača, a na stranu to što je svaki od ovih igrača skupo plaćen i preplaćen. Julardžija mu igra a Vrančića drži na klupi, valjda zato jer on doveo Julardžiju pa mora da dokaže da je pogodio sa igračem. To odmah govori kakav je trener. Sujeta je čudo.
Rožmanu je svaka naredna utakmica finale lige prvaka jer ga još samo jedan poraz dijeli od tabuta, mrtvih, rođenih i nerođenih.
Može ga spasiti Renan Oliveira koji je najbolji igrač koji je ikada igrao ovu ligu. Fascinantno je da skršiš toliko miliona i da ti sve ponovo zavisi od jednog igrača.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Selfie boy haj jedan selfie sa kacigom na vugla, pokrij onu celenku
A kako se momci bore kad je opstanak u pitanju, svaka cast 
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari
Hajd pustite Igman sljedeće kolo na Koševu da Vas dobiju da ostanu u ligi

Što bi i pustili da vas zayebemo - ne smijemo. Kako je krenulo i mi ćemo u tu borbu za opstanaksvrakino1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:09Pitari
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ostrouman,nadasve nadahnuto intelegenta karikaturaTMmanija2012 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:07Selfie boy haj jedan selfie sa kacigom na vugla, pokrij onu celenku![]()
mitomanska
Komplimenti, nego ima li ko od ovih botova i mitomana
Da je na tekmi bio veceras?!
Hajmo ba,sta see ceka?!
Jedna karta-5 botova

Jedna karta-5 botova
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislio za 4 mjestoZutti je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:11Što bi i pustili da vas zayebemo - ne smijemo. Kako je krenulo i mi ćemo u tu borbu za opstanaksvrakino1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 22:09Pitari
![]()
10 bodova nam bježite
Ako bih Vas mlatnuo Sablja sljedeće kolo a mi da dobijemo Zvijezdu mogli bih se i mi ukljucit za to 4 mjesto al da Vi ne osvojite kup nego Borac Zrinja ili Rođeni
To bi bilo ludilo
Piše mit da je bilo 0-3BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:39Kako je Pitarsam, šta on radi da mi je znati, smišlja li neki post da napiše, šta li je s njim..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Husref opet na klupi...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.