Mislili levati da mogu all-star igrača dobiti za ono kladu Aytona. Juka em je bolji fit em je na dosta manjem ugovoru od njega. Još dobili i Graysona koji isto dobro igra zasad.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nurkić očito ne može da shvati da je vreme rata prošlo i da ljudi sa ovih prostora žele samo mir i dobre odnose sa svojim susedima.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Na stranu sto su mu svirali dva losa faula, treci (nepostojeci i sa zakasnjenjem) i peti (faul nad njim prethodio) da se bolje sluzi lijevom rukom, ne bi morao praviti onaj neprirodni roling da se namjesti na desnu ruku, nakon cega pravi cist faul.
Sve u svemu odlicna partija, ali steta pa nisu dobili. Sa Bookerom i Bealom ce biti dosta jaci (nece morat toliko jahat KD) mada nimalo ne simpatisem Beala...bolje bi im legao jedan Desmond Bane. Zamjene za visoke su teska krama koja nece moci krocit na parket u PO. Bice bas tesko dobiti Denver u playoffu. Mislim da jedino Boston ima dovoljno oruzja da odgovori na svaki izazov Denvera.
Sve u svemu odlicna partija, ali steta pa nisu dobili. Sa Bookerom i Bealom ce biti dosta jaci (nece morat toliko jahat KD) mada nimalo ne simpatisem Beala...bolje bi im legao jedan Desmond Bane. Zamjene za visoke su teska krama koja nece moci krocit na parket u PO. Bice bas tesko dobiti Denver u playoffu. Mislim da jedino Boston ima dovoljno oruzja da odgovori na svaki izazov Denvera.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
bilo bi lijepo kad bi veceras dosegao svoje prosjeke, makar u poenima, ali poznajuci njegove performanse na back-to-back utakmicama, ide jedna slabija partija...uvijek prizeljkujem da ga odmore na istim, jer usljed nedostataka energije, redovno kvari svoju statistiku.
ne zagadjujte temu sa patoloskim lazljivcima i bolesnicima kakav im je i sizoje od diktatora
ne zagadjujte temu sa patoloskim lazljivcima i bolesnicima kakav im je i sizoje od diktatora
Izvini, ali 'vreme' rata nije prošlo pošto tvoji četnici nisu nikada prestali da targetiraju muslimane i sigurno priželjkuju novi rat i ubijanje nedužnih civila, isto kao što cionisti rade u Gazi.VensanKasel je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:51Nurkić očito ne može da shvati da je vreme rata prošlo i da ljudi sa ovih prostora žele samo mir i dobre odnose sa svojim susedima.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moji četnici ? Mogao bi se ti malo spustiti na zemlju , previše sebi daješ .Sarmica je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:20Izvini, ali 'vreme' rata nije prošlo pošto tvoji četnici nisu nikada prestali da targetiraju muslimane i sigurno priželjkuju novi rat i ubijanje nedužnih civila, isto kao što cionisti rade u Gazi.VensanKasel je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:51Nurkić očito ne može da shvati da je vreme rata prošlo i da ljudi sa ovih prostora žele samo mir i dobre odnose sa svojim susedima.

Očekujem izvinjenje .

Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 02 dec 2023, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Joj sarmice 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Srbi o dobrim odnosima sa susedima 

ocekivao sam da ce imati lose sutersko vece
sut 3-11 (tri promasene trojke i usporen je pod obrucem, osladilo mu se fintiranje, pa fintira svaki **** put)
odbrana i skok igra okej
sut 3-11 (tri promasene trojke i usporen je pod obrucem, osladilo mu se fintiranje, pa fintira svaki **** put)
odbrana i skok igra okej
-
- Kontakt:
Jooj Juke jes' se raspuco, 8 poena za malo jace od 2 minute.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
dobar i los u isto vrijeme, u par situacija neinteligentan
bode oci sut iz igre (6-17), to je katastrofa za svakog, pogotovo za centra
bode oci sut iz igre (6-17), to je katastrofa za svakog, pogotovo za centra
Ocito da ne moze fiz. i psih.povezati dvije u dva dana jbg.
Nije toliko ni fulao koliko Memphis skuplja reket i blokira,ali nakupi se nekako poena...
Nije toliko ni fulao koliko Memphis skuplja reket i blokira,ali nakupi se nekako poena...
-
- Kontakt:
Pozitivno je sto se nije prepao suta, pa je skoro napravio seriju od 8 poena, pri tome na svakom posjedu iskljucivo isao da poentira, a ne samo da gleda kako dodati KDu ili Bookeru
- Beduin
- Kontakt:
14 poena i 9 skokova mi je sasvim zadovoljavajuce. Falilo je par skokova, steta sto nije makar double-double.
Bitno je da su ocekivano pobijedili.
Bitno je da su ocekivano pobijedili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nagurao bi on na 20 bez problema da ga je ubacio 4.
Da vidimo mozel šta Lakersima.
-
- Kontakt:
Usao je u 4., ali je napravio dva preglupa faula za manje od dva minuta igre i iskljucen bioDevedesetka je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:34Nagurao bi on na 20 bez problema da ga je ubacio 4.
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:35Usao je u 4., ali je napravio dva preglupa faula za manje od dva minuta igre i iskljucen bioDevedesetka je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:34Nagurao bi on na 20 bez problema da ga je ubacio 4.

Ni primjetio nisam bio na snimku okrenuo odma 6,7 minuta prije kraja.
Ne mogu protiv sudija nista,stima se matorom Jamesu turnir.....
Trenutno korisnika/ca: lopticaskocica, TripleThreat i 16 gostiju.