Nije zastopala dobro vidis 17 poena, 13 skokova i 7 asistemcija
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Znaci dobra tekma I pobjeda, jos bez KDa.
-
- Kontakt:
Imao je sad pred kraj jednu izgubljenu u veoma nezgodno vrijeme, sreca pa GS nije to iskoristio
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imao je sad na kraju kad je izvodio loptu, pokušao pas preko skoro čitavog terena, sekunda da prospu sigurnu pobjedu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Do kad će se ovakve stvari dopuštati Greenu, nadam se da će ga Juka dočekati narednu utakmicu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo za Juku , okrenuo na šalu . Kaže drago mi je da me nije ugušio

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako bi volio da Greena ko doceka. Kakva odvratna njuska...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja ga prije baš nisam volio , sada mi je ni tamo ni vamo . Nije on kriv , liga je kriva . Preblage kazne su za njega uvijek bile , zato i dalje se glupira . Nedavno je dobio 5 utakmica zbog gušenja Gobera , sad neka dobije 20 utakmica kazne pa bi dobro razmislio , ali ništa od toga ... Vjerovatno 5 utakmica opet .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Trebali bi mu sad dati jedno 10tak 5 nece sigurno..VensanKasel je napisao/la: ↑13 dec 2023, 12:40Ja ga prije baš nisam volio , sada mi je ni tamo ni vamo . Nije on kriv , liga je kriva . Preblage kazne su za njega uvijek bile , zato i dalje se glupira . Nedavno je dobio 5 utakmica zbog gušenja Gobera , sad neka dobije 20 utakmica kazne pa bi dobro razmislio , ali ništa od toga ... Vjerovatno 5 utakmica opet .
Da sam u upravnom odboru lige dao bi mu 10 i upozorio bi ga još jedan ovakav potez i suspenzija na 2 godine...
Po meni treba ukljucit isto novcanu kaznu i igracu i klubu, da se pitam nesto ovako bi uradio:
- Donacija kluba nekoj humanitarnoj organiziji u iznosu od 100k
- Donacija igraca nekoj humanitarnoj organiziji u iznosu od 50k
- Suspenzija igraca na 15 utakmica
- Posljednje upozerenje pred suspenziju od 2g
Frajeru je ovo vec 4-5 put da ima neke ovakve situacije, tako da za njega sad vec treba zesca kazna a ocigledno treba kazniti i klub jer djelomicno i oni odgovaraju, trebaju ukljuciti psihiloga itd.
- Donacija kluba nekoj humanitarnoj organiziji u iznosu od 100k
- Donacija igraca nekoj humanitarnoj organiziji u iznosu od 50k
- Suspenzija igraca na 15 utakmica
- Posljednje upozerenje pred suspenziju od 2g
Frajeru je ovo vec 4-5 put da ima neke ovakve situacije, tako da za njega sad vec treba zesca kazna a ocigledno treba kazniti i klub jer djelomicno i oni odgovaraju, trebaju ukljuciti psihiloga itd.
🔵⚪
Minimalno 10 utakmica suspenzije. Kakav **** idiot
kaze green u pokusaju da se opravda, ne znam jeste li ikad igrali protiv nurkica, jak je ko konj/strong as shit
.
Vogel je popizdio i odmah dotrcao...bas imaju dobar odnos

Vogel je popizdio i odmah dotrcao...bas imaju dobar odnos
ubio sa skokovima večeras
Glup poraz
unaprijed podcijenili protivnika koji za razliku od Phoenixa ima 12 korisnih igraca u rotaciji...

-
- Kontakt:
Kao što sam rekao ranije, phoenix ne izgleda obećavajuće. Jednostavno klupa je pretanka. Mislim da im je bolja varijanta bila umjesto beala dovesti tri ozbiljna igrača rotacije. Ne vrijedi ni blizu koliko je plaćen.
Doduše falili su im allen i gordon, pogotovo prvi, ali i sa njima dvojicom ima bar 3-4 ekipe koje realno tesko mogu dobiti u doigravanju.
Juka odličan, samo da ne bude povreda bit će ovo vrlo dobra sezona za njega aBd.
Doduše falili su im allen i gordon, pogotovo prvi, ali i sa njima dvojicom ima bar 3-4 ekipe koje realno tesko mogu dobiti u doigravanju.
Juka odličan, samo da ne bude povreda bit će ovo vrlo dobra sezona za njega aBd.
NapokonGreen je na parketu ošamario Nurkića, zaradio isključenje, a NBA liga izrekla mu je suspenziju na neodređeno vrijeme.
Novinar Adrian Wojnarovski piše da će Green dobiti šansu i za savjetovanje, odnosno da je suspenzija na neodređeno vrijeme prilika za košarkaša da se nosi s izazovima s kojima se suočava.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Juka izdominirao sinoć, Booker mu doslovno nikad ne daje loptu, jedino u situacijama kad ističe vrijeme za napad, pa da Kardashian boy ne bi kvario svoju statistiku, uvali loptu bilo kome. Loše izgledaju, jasno sigurno ćemo gledati Juku u playoffu, ali ne vjerujem da će daleko.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Goodwin je sinoc podbacio i njegovi poeni su falili za pobjedu.edin139 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 09:28Kao što sam rekao ranije, phoenix ne izgleda obećavajuće. Jednostavno klupa je pretanka. Mislim da im je bolja varijanta bila umjesto beala dovesti tri ozbiljna igrača rotacije. Ne vrijedi ni blizu koliko je plaćen.
Za 27 minuta igre ubacio samo 2 poena i dodao jednu asistenciju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.