FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Registrovat u ekipu par boksera. Svako sranje uvedes jednog da stocira krivca i isplatit mu 100 hiljada i idemo dalje, dokle već.
Zna li neko imena disciplinske komisije koja će donijeti odluku o kazni i kako se ona donosi, 2/3 većinom ili ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
5:49 kroz jedan "faul" prikazana je čitava utakimca.Crni gavran je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:50Ljudi pozdrav. Moze li mi neko ukratko reci sta se desilo? Koliko sam vidio iz natpisa, poveo Borac golom Marcetica, Sarajevo izjednacilo iz penala, pa ga opet Marcetic zabio za 1:2. E sad, jeli razlog napustanja utakmice od strane Sarajeva taj drugi gol Borca(ako je mozda bio neregularan, ne znam jer ga nisam vidio) ili neka losa sudijska odluka(ako je bila koja je ili koje su, sta je radio taj glavni sudija). Pitam, jer nisam vidio da neko to navodi.
Ljudi, glavu gore bice i pobjeda i poraza.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- TurkishAirlines
Na stranu sve, ali mi smo kriminalni. Sa ovakvom igrom, mi smo za sredine tabele.
Osim prvih 15 minuta, ostalo blago receno katastrofa.
Od kad je Mirvic preuzeo klub, takvih blamaza smo dozivili da je to za nepovjerovat.
Od kad je Mirvic preuzeo klub, takvih blamaza smo dozivili da je to za nepovjerovat.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Treba neko napraviti video sa svim lakrdijama s današnje utakmice
-
- Kontakt:
Koliko vec dugo ja pisem zasto Mirvic suti na lakrdije i da treba da reaguje,jos me napadnu ovdje kao sta ce,sta moze,a sad ste svi da se nesto pokrene,trebalo je se pokrenuti davno al haj,TC kad su sjeli na Kosevu na teren i mi smo trebali s njima itd itd...al jok on se grli sa Vicom do juce.
Cim bude kakav sastanak u narednih par dana u Savezu pozvati Raju na proteste pred Savez I traziti ostavke kompletnog izvrsnog odbora nogometnog saveza
-
- Kontakt:
Nj8ma je Sarajevo trn u oku sto nosi to ime i sto je klub iz glavnog grada,isto bi im i Zeljo bio da su konkirentni i da imaju pare,sto se tice ovih iz Mostara opet ligu zbog njih treba prekinuti,nek likuju sad dok imaju ledja od politicara i dok im Vico odredjuje kojo ce biti tj da se evrope dokopaju. Hebo i evropu kao da je to sta bitno,unazadili su sve 20 godina minimum,vazno je da prodane bosnje likuju jer se to desilo Sarajevu a sutra ce njimakleja je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:06Vidite ovako, njima je Sarajevo trn u oku zbog novčanog potencijala koji ima. Sad trenutno to ne donosi rezultate samo je pitanje vremena kad ćemo ubosti prave igrače i formu kad ni sudije na terenu neće biti od pomoći. Sad će se sve raditi van terena da se Sarajevo ukopa do balčaka. Ja očekujem suspenziju za Mirvića, stručni štab je već otpisan sa SD i njima ne gine suspenzija, pa će suspenzije za igrače što vodi ka srozavanju kluba. Ako se usude da to urade ja mislim da ni nogometnog saveza više ne treba da bude.
8 zvaničnih utakmica zaredom bez pobjede, ali valja istrpiti uspostavljanje sistema i pronalazak najboljih 11. Ipak su Rožman i Ibricic tu samo 7,5 mjeseci.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:14Na stranu sve, ali mi smo kriminalni. Sa ovakvom igrom, mi smo za sredine tabele.
- TurkishAirlines
Postave ti istu sudijsku ekipu koja ti uzme pobjedu u BL i jedino ko sta napise je klix.
Ne moze tako prijatelju, ne brani se klub tako.
Opet kazem, niko ne stiti klub. Razbacuju se pare, trazi se podrska a klub tone li tone.
Ovo je uzas u kakvom je stanju FKSarajevo.
Ne moze tako prijatelju, ne brani se klub tako.
Opet kazem, niko ne stiti klub. Razbacuju se pare, trazi se podrska a klub tone li tone.
Ovo je uzas u kakvom je stanju FKSarajevo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sta napisat nakon ovog danas.
Neka se Mirvic i dalje onako srdacno grli sa Vickom.
Neka se Mirvic i dalje onako srdacno grli sa Vickom.
+1 @Senner, @GiS, @Pantelija svi koji imaju veze hajmo momciemir79 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:09Jedina prava adresa jeste UEFA! To najviše boli parazite u savezu. Nadam se da Mirvić ima pametne ljude oko sebe i pravac UEFA i sva dešavanja oko saveza da im se pred oči predstave.
Već je odjeknulo u regionu, a Sarajevo je konačno uradilo pravu stvar, i opet prvo pokazalo hrabrost.
SAMO UEFA!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Kako ovde ima plitkih ljudi, ovo strateski unistavanje INVESTITORA. Odnosno prvi stepen rasporedi bolove
4 gostujuce utakmice zamjenili na pocetku
Malo osteti protiv ekipa koje nemaju navijace tipa posusje gosk, digni pritisak FK SARAJEVU, onda malo to pojacaj sa velezom, i onda okreni radion na 199 stepeni sa onompljackom u bl.
Naravno da on nece napravit ove kradje u prvom djelu na grbavici kosevu vrapcicu tuzli al prvo malo tuzlu pa malo mostar pa onda kad izlapi onda SARAJEVO.. jer zna da se bosnjacki klubovi nemogu,, srbi i nemaju klub pa borac je vise igro u drugoj ligi nego u pl bh od 2022..
Naravno oni rade ovo planski i sa savjetima advokata, i ovo je izrezirano 100% advokatski da klub bilo sta da kaze da oni kazu ureduje da musa sudi odbor mu je dao zeleno svjetlo, to sto je on imao 3-4 (po njihovom) greske to je sport, onda kaze kako je moguce da 30 gresaka sudije imaju u korist borca ODGOVOR JE TO JE SPORT KAKO 0 gresaka orotiv borca odgovor je to je SPORT, odes kod uefe mi se nebavimo unutrasnjim stvarima..
Jedino sta nisu skontaki jeste HZ koje ce odgovorit to je sport namozda ne advokatskim aktima
PROCITAJ TE RAPORT KOLIKI JE NASLOV NAPISAO I ONDA OBRAZLAZE KOLIKO KAZNA AKO OVO AKO ONO I ONDA DOLE JEDNU RECENICU DA JE MUSA POKRO KLUB PRIJE PAR MJESECI..
Vrijeme je da HZ REAGUJU I NETRAZE NIKAKVU SOLIDARNIST OD DRUGIH KLUBOVA..
Mirvic ako je MILIJARDER I AKO JE “NEMA NAZAD” zna sta treba uradit..
Dzeko ibricic fanatikosi
4 gostujuce utakmice zamjenili na pocetku
Malo osteti protiv ekipa koje nemaju navijace tipa posusje gosk, digni pritisak FK SARAJEVU, onda malo to pojacaj sa velezom, i onda okreni radion na 199 stepeni sa onompljackom u bl.
Naravno da on nece napravit ove kradje u prvom djelu na grbavici kosevu vrapcicu tuzli al prvo malo tuzlu pa malo mostar pa onda kad izlapi onda SARAJEVO.. jer zna da se bosnjacki klubovi nemogu,, srbi i nemaju klub pa borac je vise igro u drugoj ligi nego u pl bh od 2022..
Naravno oni rade ovo planski i sa savjetima advokata, i ovo je izrezirano 100% advokatski da klub bilo sta da kaze da oni kazu ureduje da musa sudi odbor mu je dao zeleno svjetlo, to sto je on imao 3-4 (po njihovom) greske to je sport, onda kaze kako je moguce da 30 gresaka sudije imaju u korist borca ODGOVOR JE TO JE SPORT KAKO 0 gresaka orotiv borca odgovor je to je SPORT, odes kod uefe mi se nebavimo unutrasnjim stvarima..
Jedino sta nisu skontaki jeste HZ koje ce odgovorit to je sport namozda ne advokatskim aktima
PROCITAJ TE RAPORT KOLIKI JE NASLOV NAPISAO I ONDA OBRAZLAZE KOLIKO KAZNA AKO OVO AKO ONO I ONDA DOLE JEDNU RECENICU DA JE MUSA POKRO KLUB PRIJE PAR MJESECI..
Vrijeme je da HZ REAGUJU I NETRAZE NIKAKVU SOLIDARNIST OD DRUGIH KLUBOVA..
Mirvic ako je MILIJARDER I AKO JE “NEMA NAZAD” zna sta treba uradit..
Dzeko ibricic fanatikosi
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 13 mar 2024, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Faul Catakovica u prvom poluvremenu,faul Martinovica,faul nad Hasicem bez zutog,ne svirana dva penala u Banjaluci,u ligi go iz ofsajda,faul nad guliasvilijom protiv Veleza,kada nije sviran,i jos 1000 faulova koji nisu svirani kad naprave,i jos hiljadu koje su oni napravili,koji nisu svirani,video od 10 min napraviti,i na tik tok you tube,poslat u uefu,stvarno ima materijala,ali bas.
Samo Sarajevo
Treba stati uz klub svakako pa kako god dalje da bude.
Medutim mislim da su morali dobro razmisliti prije nego sto su odlucili da ovo urade, jer bojim se da osim odredene podrske od nas navijaca klubu ovo nece nista dobro donijeti.
Protiv kriminalnog Saveza treba svakako ustati, ali mora se raditi pametno i planski i da svi nasi klubovi budu dio toga. Koliko je to realno sad ne znam,zna se kako je zavrsila 4r inicijativa.
Druga stvar, ja se pitam zasto klub nije reagivao odmah nakon sto se saznalo da ce nam suditi Musa i zasto do sada nismo nista poduzeli nakon svih dosadasnjih sudijakih lakrdija na nasu stetu.
Sad kako stvari stoje bojim se da cemo samo popusiti foru i sta ce dalje biti Bog zna i kakve ce posljedice biti po klub.
Medutim mislim da su morali dobro razmisliti prije nego sto su odlucili da ovo urade, jer bojim se da osim odredene podrske od nas navijaca klubu ovo nece nista dobro donijeti.
Protiv kriminalnog Saveza treba svakako ustati, ali mora se raditi pametno i planski i da svi nasi klubovi budu dio toga. Koliko je to realno sad ne znam,zna se kako je zavrsila 4r inicijativa.
Druga stvar, ja se pitam zasto klub nije reagivao odmah nakon sto se saznalo da ce nam suditi Musa i zasto do sada nismo nista poduzeli nakon svih dosadasnjih sudijakih lakrdija na nasu stetu.
Sad kako stvari stoje bojim se da cemo samo popusiti foru i sta ce dalje biti Bog zna i kakve ce posljedice biti po klub.
Sad gledam faul Čatakovića, sjećam se kad se to desilo da sam mu rekao da je glup što ga dira a može mu uzeti loptu, sad gledam i stid mekanarinac je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:25Faul Catakovica u prvom poluvremenu,faul Martinovica,faul nad Hasicem bez zutog,ne svirana dva penala u Banjaluci,u ligi go iz ofsajda,faul nad guliasvilijom protiv Veleza,kada nije sviran,i jos 1000 faulova koji nisu svirani kad naprave,i jos hiljadu koje su oni napravili,koji nisu svirani,video od 10 min napraviti,i na tik tok you tube,poslat u uefu,stvarno ima materijala,ali bas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Slovenski ublehaš i njegova skupina amatera su ispali od djeteta koje prvi put igra utakmicu ove sezone i ima 17 godina.
Pridruzujem se cestitkama, sad citam njegov post i ne vjerujem. Daj moderatori banujte ove botove !!!!
U novi boj ...
Treba stati uz klub svakako pa kako god dalje da bude.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], InatSilniBosanski, Inspiracija, izdzezveubrazil i 12 gostiju.