Stariji je Eddie Johnson, legenda....uvijek ima jake provale, gotivio Mirzu u onaj vakat.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Mislim da mu trebaju zabraniti da uzima trice, to sto ubode 1 od 20, vjerovatno je umislio da je neki suter al vecinom iznervira kad pokusava trice gadjat, ostalo manje vise ok, solidno odigrao mada me nanervira kad mu onako olako izbiju loptu iz ruku ili kad ofuli zicer sa metar, bolje da na tome radi i da to bude perfekcija nego sto trice vjezba.
🔵⚪
Opuca je kad je sam, što realno i treba raditi. Drugi par cipela je Booker, koji carini loptu cijeli napad i onda je uvali bilo kome, samo da on ne bi imao promašaj.0oo0 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 16:00Mislim da mu trebaju zabraniti da uzima trice, to sto ubode 1 od 20, vjerovatno je umislio da je neki suter al vecinom iznervira kad pokusava trice gadjat, ostalo manje vise ok, solidno odigrao mada me nanervira kad mu onako olako izbiju loptu iz ruku ili kad ofuli zicer sa metar, bolje da na tome radi i da to bude perfekcija nego sto trice vjezba.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nocas protivnik odlican za partiju 20+10, Portland bez Aytona
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Booker ciglari 1/6 iz igre, ali frajer i dalje ne razmislja o ideji da nekom doda loptu.
Juka standardno los kad treba igrati dvije utakmice u dva dana. Doduse, nije ni imao nijednu korisnu loptu
Juka standardno los kad treba igrati dvije utakmice u dva dana. Doduse, nije ni imao nijednu korisnu loptu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odlična 3/4, nepogriješiv iz igre, prvi strijelac ekipe
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Proradio kako si ga prozvao 18 poena, 5 skokova i 3 asistencije19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 03:29Booker ciglari 1/6 iz igre, ali frajer i dalje ne razmislja o ideji da nekom doda loptu.
Za sad igrac utakmice
Nadam se da ce od sad sve nase sportiste prozivati hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Juka skoro pa odličan i hajmo reći u nekom kontinuitetu.
Samo se nadati da buker počne igrati timsku košarku bolje bi to mnogo izgledalo.
Samo se nadati da buker počne igrati timsku košarku bolje bi to mnogo izgledalo.
Booker 4-16

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nemaju oni šta tražiti protiv Clippersa bez KD-a, jedini koji u ovom rosteru može čuvati ovaj njihov par krila (PG i Kawhi). Za sad trening utakmica za ovu dvojicu, dolaze do svojih šuteva kako hoće.
nemaju sta traziti protiv bilo kog contender-a, mozda cak i protiv ekipa koje nisu contenderi, ali su veoma ozbiljne ekipe
previse problema tu ima, ne mogu ih sve rijesiti (oni su definicija pretender-a)
previse problema tu ima, ne mogu ih sve rijesiti (oni su definicija pretender-a)
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 04 jan 2024, 04:15, ukupno mijenjano 1 put.
Al graditi tim oko ljudi koji u skoro pola sezone nisu jedva 3 utakmice sastavili je van svake pameti. Previše se dalo za Duranta. Jedva da su i playoff tim ovako.
Ma haj što se previše dalo za Duranta nego je i beal ovde totalni višak. Menadžment je išao iz loše u goru odluku. Juki izgleda sudjeno igrati u ekipama ranga prvog kruga doigravanja

Što se tiče tekme bez Duranta za njega nema lopti.
Booker apsolutno mora uzeti svaki šut.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Da se razumijemo sinoc je kliperse krenuo šut malo je reci ne moze se ništa ravnati po ovoj utakmici.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobio je nezgodan udarac iznad oka, pa je otišao u svlačionicu. Valjda je sve ok pa se mogne vratiti
- JohnCleese
- Kontakt:
Uveze 3 dobre pa slijedi 7 odron partija, standardno za Jusufa.
Valja čekati meč protiv Jokica ili neku situaciju iz privatnog zivota da se ponovo napali za par iznadprosječnih partija
Valja čekati meč protiv Jokica ili neku situaciju iz privatnog zivota da se ponovo napali za par iznadprosječnih partija

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma nevidljiv protiv Heata, doduše trebamo se i mi navići na ovakve partije, Beal i Booker su tu glavni. Nurkić treba pokupiti skokove i ako uhvati kakvu loptu u reketu, to pospremiti.JohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 08:50Uveze 3 dobre pa slijedi 7 odron partija, standardno za Jusufa.
Valja čekati meč protiv Jokica ili neku situaciju iz privatnog zivota da se ponovo napali za par iznadprosječnih partija![]()
Tako da ne trebamo nužno gledati njegove partije kroz statistiku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, johntravolta123, MElloo, Rule_hz, TETRAPAK i 16 gostiju.