Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
I sta sad ili je slaba utakmica ili jako dobra strucnjaci ukljucite se
Pa ja bih rekao da je dobra, ali ne baš atraktivna partija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dobra partija Juke. Ne znam da li je ovo prvi put da je uspio "zaustaviti" AD. Super stvar za samopouzdanje.
Nažalost Sunsi mi ne djeluju obećavajuće ni nakon ove tekme, al bumo vidjeli.
Nažalost Sunsi mi ne djeluju obećavajuće ni nakon ove tekme, al bumo vidjeli.
Solidan protiv Portlanda, imao je čak tri ukradene.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije loš, ali neaktivan u napadu večeras (što je ošutao, pogodio je).
Inače, Sunsi su kriminalni, gube loptu ko na traci.
Inače, Sunsi su kriminalni, gube loptu ko na traci.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav preokret i kakva 4/4 Duranta
Okrenuše 22 razlike za 8 minuta 

To je to, kad se stedi tim dobija,a kad odigra 20+ partije tim gubi. Lose za njegovu statistiku, ali tako je nazalost. S tim da i ne pricam o ovoj zadnjoj....mozda ih ovaj prekret malo digne, bas su losi, klupa tanka katastrofa...malo su ulivali nade Little, Bol Bol i Azubuike,ali ti ne mogu 2 sastaviti bez povreda. Osim Gordona, klupe nema, zato trpi tkzv. big 3, i malo, malo moraju odmarati nekog od njih da se ne povrijedi.
Hajde opet ako se povrijedni neko iz te trojke, nekako možeš to zakrpati, ali oni nemaju normalnu zamjenu za Nurkića - Eubanks, Bol Bol? 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ja sinoć odustao kad su bili na -15 i kad je on izgubio onu loptu u driblingu na polovini kingsa
Nevjerovatno kako su do te posljednje četvrtine bili loši durant i booker, čak je devin bacio i airball sa trice
ništa im nije ulazilo
drago mi je vidjeti da su se izvukli do kraja
Nevjerovatno kako su do te posljednje četvrtine bili loši durant i booker, čak je devin bacio i airball sa trice
ništa im nije ulazilo
drago mi je vidjeti da su se izvukli do kraja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Booker 25 poena u 1/4
Ovo ako prokockaju u nastavku nek se ubiju

uh naigrao se u prve tri četvrtine
do sad samo 5 poena, ali zato 13 skokova i 9 asistencija
večeras je bookerova noć, 52 poena prije zadnje četvrtine, a veliki dio toga su jukini pickovi
do sad samo 5 poena, ali zato 13 skokova i 9 asistencija
večeras je bookerova noć, 52 poena prije zadnje četvrtine, a veliki dio toga su jukini pickovi
9 asistencija, nažalost u napadu nije imao lopti, ali na to smo već navikli.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije nažalost , njegovo nije da zabija . Biće utakmica i kad će imati lopti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma kažem nažalost što je bar pet puta bio potpuno sam ispod koša, ali eto moraju se forsirati trojkeVensanKasel je napisao/la: ↑20 jan 2024, 11:09Nije nažalost , njegovo nije da zabija . Biće utakmica i kad će imati lopti .
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nervira ovo njegovo ulizivanje zvijezdama Sunsa po twitteru, nek ohladi malo.
Ja u zivotu nisam vidio igraca (ako i postoje uopste takvi primjeri) koji vise ima potrebu sudjelovati u nekakvim 'raspravama' po twitteru, braneci zvijezde iz svog tima i isticuci njihove nekakve kvalitete koji se od nekih osporavaju. Lik se postavlja kao neki njihov hamal koji im cuva peskire na pauzama, jok legitimni startni nba centar. Slicna stvar je bila s Dameom dok je igrao u Portlandu, pa ga sad ni na mapi nema... 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Sunsi su 16.3 poena na 100 posjeda bolji sa Nurkićem na terenu nego bez njeg
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma nervira to većinu , ali eto ako njega to čini sretnim neka ga , jeste da mrzim antidruštvene mreže , ali eto ...Federer17 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 11:45Ja u zivotu nisam vidio igraca (ako i postoje uopste takvi primjeri) koji vise ima potrebu sudjelovati u nekakvim 'raspravama' po twitteru, braneci zvijezde iz svog tima i isticuci njihove nekakve kvalitete koji se od nekih osporavaju. Lik se postavlja kao neki njihov hamal koji im cuva peskire na pauzama, jok legitimni startni nba centar. Slicna stvar je bila s Dameom dok je igrao u Portlandu, pa ga sad ni na mapi nema...![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma realno ima taj užasan stav, hajde nekako sa Lillardom sam i mislio hajde možda su stvorili neku konekciju, tek došao u Sunse samo hvali ovu trojku, isto kao da je što kaže Federer17 neko ko dodaje lopte na treninzima, a ne starter koji ima veoma značajnu ulogu.
Što Durant ili Booker ne bace neki tweet za njega? Ovako Juka samo ispada jadnik.
Što Durant ili Booker ne bace neki tweet za njega? Ovako Juka samo ispada jadnik.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.