Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

DamirT
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la DamirT » 25 jan 2024, 09:35

De Jusufe jos samo popusi Durantu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 jan 2024, 10:02

Hoće li i ovo zasmetati dežurnim dušebrižnicima ?

U komentarima ga većina hvale kako je stao uz svog kolegu , ovdje ga pljuju :?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 jan 2024, 10:19

Ne smeta mi što se zauzeo za kolegu, samo ovo idolopoklonstvo Bookeru i Durantu je prešlo sve granice, očigledno pare uložene u njega pokušava isplatit van terena, jer na terenu mu je 10 poena plafon

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 jan 2024, 10:26

coelho41 je napisao/la:
25 jan 2024, 10:19
Ne smeta mi što se zauzeo za kolegu, samo ovo idolopoklonstvo Bookeru i Durantu je prešlo sve granice, očigledno pare uložene u njega pokušava isplatit van terena, jer na terenu mu je 10 poena plafon
On nije doveden zbog poena , imaš Duranta i Bookera , pa i Beala .
Na terenu opravdava novac za koji je plaćen .

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jan 2024, 10:38

Njegova najlošija utakmica od početka sezone (bar po meni), imao je onih nekoliko statistički lošijih, ali ova je definitivno bila najteža za gledanje.

Od onog cringe "zauzimanja" za Duranta, hajde da je tu stvarno krenuo neki sukob, neko bukvalno Jusuf gurnu Granta ničim izazvan, onda onaj flopping njegov koji je konačno sviran, zamisli onakvih si dimenzija i imaš potrebu da se nešto bacakaš. Pa čak i onaj "trash talk" nakon običnih poena nad tim istim Williamsom, nekako jadno to izgleda, hajde da je zakucao preko njega pa okej, ali ovako.. :wtf:

Niko da spomene da nam je Juka završio na finom posteru.

Ne znam, na početku sezone je sve to izgledalo bolje, shvatam da je tada usljed povreda bio neki faktor u napadu, ali stvarno je jadno ako ne može da se izbori za deset poena na svakoj utakmici. Nikakav autoritet, nikakav karakter, očigledno je bolji na twitteru nego na terenu.

Čekamo da vidimo koliko će postova posvetiti Durantu danas :puke:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 jan 2024, 10:57

Surreal je napisao/la:
25 jan 2024, 10:38
Njegova najlošija utakmica od početka sezone (bar po meni), imao je onih nekoliko statistički lošijih, ali ova je definitivno bila najteža za gledanje.

Od onog cringe "zauzimanja" za Duranta, hajde da je tu stvarno krenuo neki sukob, neko bukvalno Jusuf gurnu Granta ničim izazvan, onda onaj flopping njegov koji je konačno sviran, zamisli onakvih si dimenzija i imaš potrebu da se nešto bacakaš. Pa čak i onaj "trash talk" nakon običnih poena nad tim istim Williamsom, nekako jadno to izgleda, hajde da je zakucao preko njega pa okej, ali ovako.. :wtf:

Niko da spomene da nam je Juka završio na finom posteru.

Ne znam, na početku sezone je sve to izgledalo bolje, shvatam da je tada usljed povreda bio neki faktor u napadu, ali stvarno je jadno ako ne može da se izbori za deset poena na svakoj utakmici. Nikakav autoritet, nikakav karakter, očigledno je bolji na twitteru nego na terenu.

Čekamo da vidimo koliko će postova posvetiti Durantu danas :puke:
Sreća pa imamo oči , pa ne vidimo kako Williams ide preko Duranta u stilu Iversona preko Luea , čisto ponižavanje protivnika .
Ima i komentar u stilu ne mogu da vjerujem ali sam prvi put stao na Nurkićevu stranu . To je znak dobre atmosfere u timu , a ne ofiraža . Čuj ničim izazvan :rol:

Nećeš da napišeš da su obični poeni bili nakon simuliranja Williamsa , pa je zato Nurkić buljio u njega ? Koji trash talk ? Da je bilo dobio bi tehničku , samo je buljio u Williamsa . Sreća pa imamo 👀

Ljudi dobili 7 utakmica zaredom , ide sve nabolje ali Nurkić ne može dobaciti 10 poena :roll: , nema veze što radi sve što se od njega traži :kafa:

Završio na posteru , to je to karijera mu je završena ...
Vjerovatno je bolje da se sklanja protivnicima kada idu na koš :facepalm:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 jan 2024, 12:16

:salut: :salut: :salut:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 jan 2024, 12:18

VensanKasel je napisao/la:
25 jan 2024, 10:26
coelho41 je napisao/la:
Eto ja ne pratim košarku redovno, al mislio sam sve do sad da ih dovode da ubacuju lopte u koševe

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 jan 2024, 12:18

Juka mi je drag kao igrac i covjek, ali ocigledno da ima neki kompleks da mora biti haver sa najvecim zvijezdama u ekipi.
Tako je i Lillardu se ulizivao, pa ga na kraju frajer ispalio za svadbu, a jedino Ant Simons dosao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 jan 2024, 12:23

coelho41 je napisao/la:
25 jan 2024, 12:18
coelho41 je napisao/la:
Eto ja ne pratim košarku redovno, al mislio sam sve do sad da ih dovode da ubacuju lopte u koševe

Drži se fudbala , tu dominiraš :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 jan 2024, 12:28

Nurk- član je fenomenalne petorke(još to nisu postali, no postaju, posve očekivano jer tek se uigravaju, Beal je nedostajao, a sjetimo se kako su sporo kretali i Clippers kao iBKN s Durant-Kyrie-Harde, i Miami Heat onomad, nikada taj zvjezdani trio ne klikne na prvu) NBA izazivača i Frank Vogel kao NBA prvak s Lakersima itekako zna koliko je stameni C starter uvijek bio i ostat će krucijalan stup svake ozbiljne momčadi makar taj član petorke zabio pola poena prosječno da karikiram i usporedim s jednim Joel Anthonyem u onom Miami Heatu koji je Spoelstra vodio s LeBron, Wade, Bosh, Ray Allenom i ostalima ili Chris Andersen(onaj istetovirani atletski "manijak"), Kevon Looney, poveznica s Kerrom i dinastijom- Luc Longley.. isto tako se Zupca ovdje nipodaštavalo jer je limitiran na jasno naznačenu rolu.. DA, u playoffu često takvi ne mogu egzistirati više od 15-20 minuta, uostalom i Gobert kao 15-12 igrač i jedan od najjačih obrambenih igrača kroz povijest NBA što se regular season tiče također u playoffs postane onaj kog suparnici ciljaju u missmatchu, a pošto u napadu ne donosi extra poene individualnim rješenjima, postaju problem, PHX sigurno traži neku opciju, impuls s klupe, small ball opcije, trade deadline je nadomak, a nemaju resurse.

Nurkić si može kupiti minutažu kad dođe do nezgodnih match upa i playoff serija kad su ulozi najviši kroz short roll donošenje odluka, napadački skok te zaštitu obruča na tragu onog kad je napadao all defensive team ili u bubbleu bio druga petorka onih 8 partija pred doigravanje, prije teške povrede prve i druge. Eventualno efikasnije završavanje zicera i u postu, da ne spominjemo vanjski šut za koji nema više od 1-2 šanse i ovisno o ishodu istih daljnju dozvulu za uzimati ih "samo" su dodatni luksuz za ekipu koja bi morala biti napadački sama elita, a znamo da ove sezone ponovno nekolicina ekipa pomjera statističke rekorde što se tiče napadačke efikasnosti timske, a isto tako individualci poput Embiida i Dončića.

Nurk je izuzetan suigrač, lako se uklapa što se veoma cijeni. Pratiti što je objavio na X ili facebooku te se izrugivati što "radi kampanju" i zalaže se za Duranta sindrom je današnjeg doba, tražimo razloge za proglašavanje nekog od kog očekujemo nešto pa možda dobijemo drugo.. mekanim i "****"; a zapravmo smo puno više mi takvi, nemjerljivo. To što bi netko htio da Nurkić ne hebe ni Duranta ni sistem kao što forumaši rade na forumu pa ne hebu pravila, ontopic i ne poštuju kolege kao ni najbolje sportaše BiH, Europe i Svijeta, ne znači da bi to trebao raditi i on, forsirati nešto(kao što radi baš za BiH često pa bude salva uvreda i pljuvačine) u čemu nije dovoljno kvalitetan da dobije veći volumen pokušaja i da se ponaša kao baja. Igrač je uloge i to odrađuje kako spada. Obrambeno, skakački, postavljanjem blokova, veteransko prisustvo, povremena kreacija. To je ono što Jusuf daje, a ukoliko to zadrži, prenese u proljeće, ostane zdrav i nadoda nešto od spomenutog što bi bio luksuz za Sunse, onda postaju favorit za titulu i u tom smislu Jusuf im je možda i ključ ambicija. Ukoliko ne uspije, nije njegova krivnja,a isto tako, ovisi puno o konkurenciji jer veoma je ujednačena liga, posebno Zapad, bar tako izgleda.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 25 jan 2024, 12:47

coelho41 je napisao/la:
Jedan od šake igraca koji opravdava...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 jan 2024, 05:12

coelho41 je napisao/la:
25 jan 2024, 12:18
coelho41 je napisao/la:
U tom slučaju Filip Lahm<Said Hamulic
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 27 jan 2024, 01:32

Yebem ti Bookera smrdljivog, zgadio mi lik utakmicu. Okurazio se, svaki sut on uzima ko da je sam na parketu, a ova ostala cetvorica njegovi hamali koji mu dohvaćaju loptu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 27 jan 2024, 02:15

19vendetta87 je napisao/la:
27 jan 2024, 01:32
Yebem ti Bookera smrdljivog, zgadio mi lik utakmicu. Okurazio se, svaki sut on uzima ko da je sam na parketu, a ova ostala cetvorica njegovi hamali koji mu dohvaćaju loptu
Mora uzimati kad ga ide, 37 P za poluvrijeme 😁. Dobar je Nurk, 1/1 za dva, dva skoka , 4 AS, 3 ukradene

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 jan 2024, 03:13

Moj Nurkicu, nisi ti brate nizasta, onako iskreno, b*g te j**bo pa ne znas loptu pod kosem traziti, haj sto ovi indijanci ne znaju spustiti loptu, al ti ne znas doci u poziciju i traziti da ti ovi indijanci dadnu loptu.

Nije slucajno da zadnjih 9 utakmica nije uzeo suta za tri poena.

Drzi se ti buraz twitera i titraj jaja glavnim zvijezdama gdje god da si igrao.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 jan 2024, 03:31

Izgubise zbog niske petorke. Bravo Vogel debilcino

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 jan 2024, 03:37

Booker je izforsirao maksimalno, 37 šuteva pored Duranta i Beala na terenu je previše... zabio si 50, osiguraj sad pobjedu, šta imaš ganjati 70.

Morao je igrati small ball kad su Pacersi tako igrali, inače bi ga uništili. Phoenixova small ball petorka je najbolja u ligi +-, a pošto je s druge strane Turner na klupi, mora i Jusuf vamo jbg
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 jan 2024, 03:39

Juka izgleda sjebao lijevi palac.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 27 jan 2024, 09:21

baboedindzeko09 je napisao/la:
27 jan 2024, 03:37
Booker je izforsirao maksimalno, 37 šuteva pored Duranta i Beala na terenu je previše... zabio si 50, osiguraj sad pobjedu, šta imaš ganjati 70.

Morao je igrati small ball kad su Pacersi tako igrali, inače bi ga uništili. Phoenixova small ball petorka je najbolja u ligi +-, a pošto je s druge strane Turner na klupi, mora i Jusuf vamo jbg
Dobro je ovo. Košarka je na kraju krajeva timski sport i bolje da to shvate na vrijeme, da Booker samo 20% misli na tim bili bi bar 30% jači.
Nadati se samo da neće svojim forsiranjem zeznuti timski duh.
Juki kako god okrenes situacija nejmjerljivo bolja nego da je ostao u Portlandu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], johntravolta123, TETRAPAK i 27 gostiju.