Znači Tan bi morao naci novu marionetu i to je to?Istinasamo123 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:10Mirvah je marioneta koja trosi pare od Tana, tako, da nista se ne bi promjenilo.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
Sreća po vaš klub što vam je nemoguće mazati oči. Rezultati se vidljivi zadnjih 10 godina1921ferroviere je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:12Upravo to![]()
Ako mirvic moze mazati njima oci ne znaci da moze i nama![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moj Mirvah, od koga si nasao pravit filijalu...

Nisam ti ja iz Sarajeva a za Borac govorim realno, politika vas finansira, politika vas gura u savezu, to mislim da nece ni jedan navijač Borca ni osporiti ovdje pa ti vidi i sam procijeni gdje ste bez te politike i u kakvom stanju će ostaviti klub kad ga iskoriste.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:13
Gledaj junačino, Milorad je doživio u Boriku da mu se skandira ono što vi u sarajevu ne smijete ni napisati u poruci skrivenog pošiljaoca nekom od svojih vladajućih, a u tadašnje vrijeme da ste tako nešto Aliji skandirali ne da bi fasovali nego bi vam zabranio djelovanje, tako da shhhhhhhhh....a što se tiče fudbala, dao Bog sutra da nas ništa ne poistovjećuje sa njima, pa gdje god igrali, a za tvoju info, dizali smo mi pehare i bez politike![]()
Nekad mu skandirali sad mu se sageli, mora da su batine bile dobre pa tako nagal zaokret u odnosu leševa i Mileta se desio.
Mi iz Zenice smo odje.bali politiku, vjerovatno jedini klub u državi u kojoj ista nema apsolutno nikakav uticaj.
Objavio si post u kojem svi sve opisao, nije niko lud pogotovo kod nas da ide na sastanak, a borimo se za opstanak, velez se bori za evropu da idu protiv Vice. Nema niko tolika muda..
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Al zivotom brane Vicu ako treba izgleda 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne trebaš biti upućen da znaš kakav bi scenario uslijedio. Trebaju ti samo osnovne matematičke operacije.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
21 igrač u rosteru, plus 10 igrača na pozajmicama, svaki od njih je veoma skup i ima ogromnu platu za naše uslove. Glomazna administracija kao i stručni štab(ovi) plus ostalo osoblje, prije svih medicinsko. Isto tako imaju i dosta juniora na platnom spisku.
Klub to ne može servisirati od sopstvenih aktivnosti, a većini igrača su ugovori do 2026. godine, znači da im se mora isplatiti svaki fening.
Naravno, tu imamo dugove prema bivšim vlasnicima koji samo po posljednjem finansijskom izvještaju iznose 16 miliona maraka, danas je ta cifra mnogo veća i ide debelo preko 20 miliona. To je ono što je uredno prošlo kroz papire, koliko toga ima što nije zakonski evidentirano - to znaju samo vlasnici.
Dakle, prvo bi pokušali naći novu budalu koja bi preuzela rupu bez dna. Paralelno s tim bi revidirali ugovore i tu bi nastao cirkus jer igrač ne mora pristati na to i ko zna sa kakvom bi ekipom ušli u takmičenje.
Scenario bi bio prva liga Federacije za početak, mnogo tužbi i potraživanja, licence pod znakom pitanja. U svakom slučaju, ništa dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Buraz nije Banja Luka neka kasaba, ima ovdje ljudi koji su ludi za klubom i sada bi odmah uskočili, a pored toga su puni love, al otom potomchily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:19Nisam ti ja iz Sarajeva a za Borac govorim realno, politika vas finansira, politika vas gura u savezu, to mislim da nece ni jedan navijač Borca ni osporiti ovdje pa ti vidi i sam procijeni gdje ste bez te politike i u kakvom stanju će ostaviti klub kad ga iskoriste.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:13
Gledaj junačino, Milorad je doživio u Boriku da mu se skandira ono što vi u sarajevu ne smijete ni napisati u poruci skrivenog pošiljaoca nekom od svojih vladajućih, a u tadašnje vrijeme da ste tako nešto Aliji skandirali ne da bi fasovali nego bi vam zabranio djelovanje, tako da shhhhhhhhh....a što se tiče fudbala, dao Bog sutra da nas ništa ne poistovjećuje sa njima, pa gdje god igrali, a za tvoju info, dizali smo mi pehare i bez politike![]()
Nekad mu skandirali sad mu se sageli, mora da su batine bile dobre pa tako nagal zaokret u odnosu leševa i Mileta se desio.
Mi iz Zenice smo odje.bali politiku, vjerovatno jedini klub u državi u kojoj ista nema apsolutno nikakav uticaj.

LETS GO FIGHTER
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Znamo ko ce sigurno igrati u federalnoj. 

- feniksptica
- Kontakt:
A doce neko iz Saudije i preuzet nas ko vas pa ce da cveta cvece i u nase preduzeće.Virtu4l je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:21Ne trebaš biti upućen da znaš kakav bi scenario uslijedio. Trebaju ti samo osnovne matematičke operacije.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
21 igrač u rosteru, plus 10 igrača na pozajmicama, svaki od njih je veoma skup i ima ogromnu platu za naše uslove. Glomazna administracija kao i stručni štab(ovi) plus ostalo osoblje, prije svih medicinsko. Isto tako imaju i dosta juniora na platnom spisku.
Klub to ne može servisirati od sopstvenih aktivnosti, a većini igrača su ugovori do 2026. godine, znači da im se mora isplatiti svaki fening.
Naravno, tu imamo dugove prema bivšim vlasnicima koji samo po posljednjem finansijskom izvještaju iznose 16 miliona maraka, danas je ta cifra mnogo veća i ide debelo preko 20 miliona. To je ono što je uredno prošlo kroz papire, koliko toga ima što nije zakonski evidentirano - to znaju samo vlasnici.
Dakle, prvo bi pokušali naći novu budalu koja bi preuzela rupu bez dna. Paralelno s tim bi revidirali ugovore i tu bi nastao cirkus jer igrač ne mora pristati na to i ko zna sa kakvom bi ekipom ušli u takmičenje.
Scenario bi bio prva liga Federacije za početak, mnogo tužbi i potraživanja, licence pod znakom pitanja. U svakom slučaju, ništa dobro.
Naravno racunam da je Zelji sve idealno kako si i najavljivao prije par mjeseci ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U Želji sve idealno, pružamo se koliki nam je jorgan i ne može nas ugasiti nikakav kvazi-vlasnik. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jes Virto upro na finansije Sarajeva 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- bagniadiluca
- Kontakt:
Znači situacija slična kao u Hajduku, samo što su se oni nadizali masu kredita...Virtu4l je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:21Ne trebaš biti upućen da znaš kakav bi scenario uslijedio. Trebaju ti samo osnovne matematičke operacije.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
LETS GO FIGHTER
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ko vas onda ovako gas??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kada kozojebski durmitorski gonic stoke objasnjava sta se desava u Fk Sarajevo, krasno.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ni blizu. Većinski vlasnik Hajduka je grad Split, tako da ne zavise od jednog čovjeka.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:26Znači situacija slična kao u Hajduku, samo što su se oni nadizali masu kredita...
Sa druge strane, Hajduk generiše ogromne prihode i može dizati kredite.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pazi da se ne ugrizes za jezik. oduzet ce vam vico 12 bodova pa sta ces ondaFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:28Pa mora na neki nacin skrenut paznju sa borbe za opstanak. Federalna uskoro![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.