FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 mar 2024, 00:09

Nemojte zezati Evandera, momak je imao težak dan. Ne znate vi kako je poslovati na berzi, opak biznismen. Sreća pa on nema puno vremena da se zamara vama balavurdijom.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 mar 2024, 00:16

Evander je među najvećim glupanima na svijetu
ISTINA ZA VEDRANA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 00:27

GalileoGalilei je napisao/la:
19 mar 2024, 00:09
Nemojte zezati Evandera, momak je imao težak dan. Ne znate vi kako je poslovati na berzi, opak biznismen. Sreća pa on nema puno vremena da se zamara vama balavurdijom.
Veliki gospodin sa manirima,da vidis kakve pp salje,mrsko minpostavljat vjerovatno bi zatvor fasovo,gospodin veliki nema sta.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 19 mar 2024, 00:28

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 mar 2024, 23:57
Pantelija je napisao/la:
18 mar 2024, 23:47
Evander je napisao/la:
18 mar 2024, 22:31

Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju? :rol:
Mirvic je samo jedan nesposobni ublehas, koji ce zarad svoje sujete i nesposobnosti, pokopati klub.
Smijuriju je napravio, koja ce klub kostati previse, samo da bi spasio svoju g.... i dao alibi Zlovencu i papku Ibriciciu, jer ne postoji nacin da ih se rijesi, radi stetnih ugovora po klub.
Godinama cemo se od ovoga oporavljati.
Zasto ciljano govoris neistine?
Ako si toliko upucen kako se iz tvog pisanja moze naslutiti, znao bi da plate ne idu preko fk Sarajeva i bilo kakav dug istima (tremeri igraci itd) ne bi teretili klub, i to je ono sto se mirvicu kapa skida dole jer je time dokazao da one bajke o nekim posudbama i slicnim stvarima su bajke. Dakle, to sto pricas nije istina.
Mozes mu naci 100 mana, jedna mi je juce bas ono udarila u mozak, ali da on pravi nekome koga je doveo alibi jer ga kosta previse, njega koji daje i šakom i kapom...
Uslovi u akademiji gdje najvise imam uvida su od njegovog dolaska drasticno popravljeni, drasticno! Ulaze na max.
I u klub ulaze na max i jedino sto nas sprecava da se dignemo iznad ostalih su neposlozene kockice koje ce se vjerujem posloziti vremenom dok i on skonta kako idu stvari i savez koji izdrkava se nad nama do besvjesti.
Panto nemoj ih tako jako,beze trosis vrijeme na njih.
Ma sta nemoj, udari ih i rukama i nogama :D

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 19 mar 2024, 00:31

Ovaj iz Evander iz KP Rada smrdi ko i radna mu uniforma, zanemarite ga
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 mar 2024, 00:43

Mogu ti ga pusit svi redom Ismire!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

armaduva
Kontakt:

Post Postao/la armaduva » 19 mar 2024, 00:58

U jednoj predaji se navodi da kada su Ibrahima, a.s., bacili na vatru, između ostalog spominje se i mrav koji je nosio vodu na jednom listu, na kojem je mogla stati samo kap vode. Tada ga gavran upita: "Kuda si ti krenuo sa tim", a mrav mu odgovori: "Krenuo sam da gasim vatru!" A gavran se nasmija pa reče: "Pa sa tim je ne možeš ugasiti". A mrav mu ponosno odgovori: "Znam ja da ne mogu ugasiti ovu ogromnu vatru, ali ja samo hoću da se zna na čijoj sam strani."

Imali ste sansu da i vi budete na pravoj strani, kako se gledate u ogledalo?!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 mar 2024, 01:09

JVVVST je napisao/la:
19 mar 2024, 00:31
Ovaj iz Evander iz KP Rada smrdi ko i radna mu uniforma, zanemarite ga
Nekad je cijepao karte na aerodromu a sad u komunalnom
Mora da dobro pusis kur.ac evandere
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2024, 01:12

FoSte95 je napisao/la:
18 mar 2024, 22:06
aBd napraviti takav prekid da em ostanu bez para od eventualnog EUROa em da ih oderu do gole kože sa lovom da cijela Evropa piše šta se u Zenici desilo
I jos vaznije, da se da do znanja zasto se desilo, jer treba time prije svega da se poruka posalje svijetu.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 19 mar 2024, 01:19

.
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 19 mar 2024, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 mar 2024, 01:25

Al fakat koliko dugo sam na forumu i nikad nista lijepo nisam upamtio i vidio od Evandera... vazda je ironija, podsmjehivanje, vrijeđanje, tjeranje, pesimizam, pljuvanje itd.

Ybt kakav je to karakter i na šta li njegov privatni život liči... pa sve i da za pare radi ovo sto radi, valjda bi mu dopizdilo obzirom da vrti jedno te isto godinama unazad za svaki igracki kadar, svakog trenera i svaku osobu iz administrativnog dijela kluba.

Lik za izučavanja :wtf:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 19 mar 2024, 02:16

armaduva je napisao/la:
19 mar 2024, 00:58
U jednoj predaji se navodi da kada su Ibrahima, a.s., bacili na vatru, između ostalog spominje se i mrav koji je nosio vodu na jednom listu, na kojem je mogla stati samo kap vode. Tada ga gavran upita: "Kuda si ti krenuo sa tim", a mrav mu odgovori: "Krenuo sam da gasim vatru!" A gavran se nasmija pa reče: "Pa sa tim je ne možeš ugasiti". A mrav mu ponosno odgovori: "Znam ja da ne mogu ugasiti ovu ogromnu vatru, ali ja samo hoću da se zna na čijoj sam strani."

Imali ste sansu da i vi budete na pravoj strani, kako se gledate u ogledalo?!
👍

SAMO SARAJ’VO!
1946-1987

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 19 mar 2024, 03:59

19 mar 2024, 00:27
Veliki gospodin sa manirima,da vidis kakve pp salje,mrsko minpostavljat vjerovatno bi zatvor fasovo,gospodin veliki nema sta.
🤣🤣🤣🤣🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 mar 2024, 04:07

"Sve je u igri. Nadam se da će uspjeti i ja s njima, a onda i narod. Pobjeda je blizu, ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Da mi je snage i sreće. Sve sam uložio. Nestalo je struje. Sretno!“

Braco, mozemo mi to. Samo skupa mozemo donijeti promjene. Ne plašite se i samo naprijed.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 19 mar 2024, 07:56

Nisam ocekivao nikakve odzive iskreno. Ali me u svemu ovome najvise iznenadio Velez. Ok, pomislio jesam da bi mogli prihvatiti poziv ali opet i odbijenica me nije zacudila.

Ono sto me bas jako zacudilo jeste nacin odbijanja koji nam puno toga govori i ocito je sada da imaju neki dogovor sa Vicom milijardu posto. Sto je i Pantelija potvrdio.
Nevjerovatno poslije svega da sada ljudi vjeruju u NSBIH i njegove institucije. Kakvo igranje sa vatrom. Al neka, imaju ljudi svoj ritam pa da ih ne ometamo. Zamisli..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 19 mar 2024, 08:10

nokee je napisao/la:
19 mar 2024, 07:56
Nisam ocekivao nikakve odzive iskreno. Ali me u svemu ovome najvise iznenadio Velez. Ok, pomislio jesam da bi mogli prihvatiti poziv ali opet i odbijenica me nije zacudila.

Ono sto me bas jako zacudilo jeste nacin odbijanja koji nam puno toga govori i ocito je sada da imaju neki dogovor sa Vicom milijardu posto. Sto je i Pantelija potvrdio.
Nevjerovatno poslije svega da sada ljudi vjeruju u NSBIH i njegove institucije. Kakvo igranje sa vatrom. Al neka, imaju ljudi svoj ritam pa da ih ne ometamo. Zamisli..
polako, proce i ova sezona. Doce iduca pa ce opet plakati i paliti auta sudijama
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 19 mar 2024, 08:12

Najljigaviji klub i navijaci istog su ovi iz vrapcica.
I volio bih vise nego ista da se to lazno prijateljstvo napokon prekine.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 19 mar 2024, 08:22

Ma uzdaj se u se i u svoje kljuse, teško ćeš ikad doći u situaciju da nađeš ovdje ikoga sa kim ćeš naći neku zajedničku riječ. Svi gledaju svoj interes, kako mi tako i ostali. Evo pokušali smo već 2x biti dio priče o udruženju prvoligaša opet te gledaju kao dušmana svi i smiju se tvojoj muci.

Nastaviti raditi na sebi u miru i tiši, a glasan biti tamo gdje glas ima težinu (strukturama saveza). Nikad nikome više ne puštati ni bodove, ni igrače. Gledati samo svoj interes i to je to, ko se najbolje snađe neka kupi kajmak.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 mar 2024, 08:26

19 mar 2024, 00:27
Valjda familijarno, buraz mu je isto hablečina.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 mar 2024, 08:29

TurkishAirlines je napisao/la:
19 mar 2024, 08:12
Najljigaviji klub i navijaci istog su ovi iz vrapcica.
I volio bih vise nego ista da se to lazno prijateljstvo napokon prekine.
Klub nam nikad i nije bio "prijateljski". Uvijek su to bili derbi mecevi na noz, kako i treba. A o navijacima sudis na osnovu par debila sa foruma, prijateljstvo s Rodjenim uopste nije lazno. Ne samo da su RA prvi priskocili u pomoc kad je Vedran poginuo, nego je stadion Rodjeni jedini stadion na koji mozes otic u bordo dresu i sjest na bilo koju tribinu. Jedina navijacka grupa koja postuje Sarajevo (na zadnjoj tekmi na Kosevu digli parolu za Markale) itd. Ne znam sto smatras da su ljigavi, na osnovu postova Balorde ili Campobella?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, Vutra i 12 gostiju.