Dok je Hasic bio tu nista od toga nije bilo, i onaj vas Kasum je isto bio zagrijan dok vam nije ovaj smrad Mirvic dosao, i nakon sto je on dosao lagano ste poceli glabat kitu Vici, nije ni to problem i ovi nasi novi nemaju namjeru boriti se protiv saveza, nego stvar je u tome sto vasa debela jajara poznata po pusenju vicinog kur.ca i napustanja 4R sad hoce nesto i on kao poziva na udruzivanje. E evo ti sad kur.ac debeli smradu. Noga je odma upravi ako mu se pridruze. A noga bi im i bila da neko normalan poziva na borbu a da oni nece, ali kad ovaj poziva jedino normalno je poslati mu kitu.Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:50Vicini81 ti zaboravio Antaliju i kafenisanje s vicom pa poslije smanjenje kazne i sad u rupeRodjeni81 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:20Pa brundo upravo si opisao Sarajevo u 4R inicijativi. Kad ste se svi ispalili mi smo isli i do Lozane i dobili kriminalce na sudu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:01Konta Vico mi ko vrapcicani mirni,opalis dvije iza usiju,obecas im nesto sitno i njihova birba prestaje preko noci hahha. Nismo mi ni Sisoje ljiljan koji stiti interese BH klubova u savezu,nase cemo tjerat do kraja. Nego Vrapcicani vi ste imali najkracu borbu u historiji sa savezom? Podvili rep na brzinu pa im mi kao krivi nesto. Najveca greska je sto smo ih podrzali i ostali bez kvalifikacija u evropi i sto nismo nista naucili.![]()
I niko nije izasao go tvoj direktor kaze.... Pa sad... Nastavite lopati razloge sto ste pussy
I da, sad je 3 puta regularnija liga nego tada, sad Borac zasluzeno uzima titulu iako i sad ocito imaju protekcije, ali ih ne guraju ofirno kao prije. Problem vam je sto se Sloga sklanja Borcu, a neko se ovdje hvali i napisa kako ste ostavili Olimpik u ligi a izbacili nekog, sta je taj Olimpik nesto drugaciji bio od danasnje Sloge? on se nije sklanjao vama dok ste vi senlucili ligom i imali ljude u savezu kao sto sad Borac ima?