Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prekucacemo ga u Sirokom 

-
- Kontakt:
Ma nema od toga ništa, direktorica im je teška na pregovorima.
Ipak je Ajlina zadnja za sve u Sarajevu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Odakle Ajle u Sarajevu ne vjerujem ti. Prekinuli su bojkot jer je otisla. Nemoj mi reci da je ono sto mislimEspiritosanto je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:42Ma nema od toga ništa, direktorica im je teška na pregovorima.
Ipak je Ajlina zadnja za sve u Sarajevu.

-
- Kontakt:
Tajna direktoricaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:43Odakle Ajle u Sarajevu ne vjerujem ti. Prekinuli su bojkot jer je otisla. Nemoj mi reci da je ono sto mislimEspiritosanto je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:42Ma nema od toga ništa, direktorica im je teška na pregovorima.
Ipak je Ajlina zadnja za sve u Sarajevu.![]()

E čuj oni će zadržat Gulišu ako budu htjeli
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovih par iz mostara bas nemaju zivot mimo foruma 

-
- Kontakt:
Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati
-
- Kontakt:
Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:52Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati
May 31, 2026
Ili 500.000 eura.
Kakog god.
A to da ga Sarajevo pusti besplatno to ne može ni u snovima.
€120k uloženo u obeštećenje i još toliko u plate i sad da ga samo puste. Veze niđe.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pola cemo mi pola ce guliasvili licno platitjurisicduska je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:54Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:52Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati
May 31, 2026
Ili 500.000 eura.
Kakog god.
€120k uloženo u obeštećenje i još toliko u plate i sad da ga samo puste. Veze niđe.
-
- Kontakt:
Ne mozete natjerati momka da hoda sa mokrom maramom u dzepu do 2026 

Veležu kao najbogatijem klubu u BiH plaćanje odštete ne bi trebao biti problem.
I ti duska shvatas ozbiljno ove likove. E cuj lijepo mu u Mostarujurisicduska je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:54Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:52Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati
May 31, 2026
Ili 500.000 eura.
Kakog god.

-
- Kontakt:
Ne bi lagao na mubarek dane sta ti jenokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:09I ti duska shvatas ozbiljno ove likove. E cuj lijepo mu u Mostarujurisicduska je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:54Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:52Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati
May 31, 2026
Ili 500.000 eura.
Kakog god.
€120k uloženo u obeštećenje i još toliko u plate i sad da ga samo puste. Veze niđe.i to na svoju stetu da raskine, bas ste urenebesni.
Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:52Guliasvili je izrazio zelju da ostane i raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom.lijepo mu je u Mostaru i kaze da je to sredina u kojoj moze puno vise napredovati

Pantelija, uletio si jako i bez mozga zadnjih par dana, lupaš i blamiraš se.Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:10A zasto lazes? Hajde mi objsni sta je cilj laganja sad tvog?
Pa bolan Gulisu ne mozete zadrzati a ne njega da odbijate... dovodite igraca koji je iz saraeva otjern a duljevica odbijate...
Ali da si kome drugom napisao mozda bi i proslo, problem je sto si pogresnome napisaoja vrlo dobro znam gdje je duljevic trazio angazman.
Da si povezan ko što nisi, da znaš ko što ne znaš, imao bi informaciju da je pred početak sezone Duljević bio u razgovorima s Veležom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Gulija ako budemo zeljeli zadrzati tako ce i biti
raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom
raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom
-
- Kontakt:
Bio je u razgovorima tako što ste mu vi nudili ugovor on odbio.Balorda je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:14Pantelija, uletio si jako i bez mozga zadnjih par dana, lupaš i blamiraš se.Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:10A zasto lazes? Hajde mi objsni sta je cilj laganja sad tvog?
Pa bolan Gulisu ne mozete zadrzati a ne njega da odbijate... dovodite igraca koji je iz saraeva otjern a duljevica odbijate...
Ali da si kome drugom napisao mozda bi i proslo, problem je sto si pogresnome napisaoja vrlo dobro znam gdje je duljevic trazio angazman.
Da si povezan ko što nisi, da znaš ko što ne znaš, imao bi informaciju da je pred početak sezone Duljević bio u razgovorima s Veležom.
Bili smo i mi sa Misimovićem u razgovorima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Poslije prvih par razgovora, poslao Stefana Bulića da pregovara u njegovo ime i tu se završilo.jurisicduska je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:19Bio je u razgovorima tako što ste mu vi nudili ugovor on odbio.Balorda je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:14Pantelija, uletio si jako i bez mozga zadnjih par dana, lupaš i blamiraš se.Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:10
A zasto lazes? Hajde mi objsni sta je cilj laganja sad tvog?
Bili smo i mi sa Misimovićem u razgovorima.
Kakvi su ovo cirkusanti. Dobise Igmana i poraste im broj ispisanih gluposti ovdje za 120%