Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Treba mu poslati kompilaciju Kamenjasevih partija u posljednjih 3-4 mjeseca neka uči
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jedini igrac koji je iznad svih zajedno je Jordan, sve ostalo nek se reda kako hoce.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:40Naravno da je KD.
Nikad, ali nikada planetom nije hodao ovakav ofanzivni igrač i strijelac. Ako lažem ja, ne laže pola NBA legendi i trenutnih igrača, čak i Kobe je to sam rekao.
To je covjek koji je mogao sta je htio i kad je htio, i svi drugi su zazirali od njega i njegove moci na terenu, jer je to covjek koji je u onakvo ratnicko vrijeme, u onako brutalnoj konkurenciji napravio granice koje niko nikad nece dostici, sa takvom moci i elegancijom koja ce se samo moci da izucava.
Ovo sve su igraci koji variraju od sezone do sezone, koji igraju svoju igru, sa po 40 50 suteva, bez odbrana bez naboja, bez lojalnosti klubu, ukratko za ono vrijeme obicni manekeni bez gladi da saigrace naprave boljim i timu donesu titule, samo gledaju licne procente i rekorde, a da MJ sad igra davao bi po 50 poena, toliko.
Ne igra.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav raspad u 4/4, samo 13 poena.
The Suns are now 0-3 w/o Jusuf Nurkic. Those losses — a 15-point L to SAC, a 14-point L to DAL, and a 15-point L to ORL.
He is pivotal to the success of this team. The Suns are not the Suns w/o him.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Realno nemaju rezervnog centra kao ni pleja. Booker na pleju znači da su ostali obicni trkaći gore dolje koji samo treba da paze da pokušaju uhvatiti loptu kad ovaj nema gdje pa im uvali vruć krompir.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 05:51Kakav raspad u 4/4, samo 13 poena.
The Suns are now 0-3 w/o Jusuf Nurkic. Those losses — a 15-point L to SAC, a 14-point L to DAL, and a 15-point L to ORL.
He is pivotal to the success of this team. The Suns are not the Suns w/o him.
U svakom slučaju bez Juke im je gubiti nadati se samo da će u konačnici to donijeti više rimske igre kada se vrati.
Nema Jusufovih asistencija...
Durant sedam izgubljenih lopti.
Durant sedam izgubljenih lopti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
večeras igra
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Očajan početak, dva preglupa faula napravi za 4 minute, jedan na 3+1 Roziera i evo sad 2+1 Highsmitha.
Od napada, imao dobru situaciju pod košem gdje je bio skoro sam ali je odlučio tražiti Bookera na trojci i cigla pokušaj za 3.
Od napada, imao dobru situaciju pod košem gdje je bio skoro sam ali je odlučio tražiti Bookera na trojci i cigla pokušaj za 3.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bolje da ne igra, ponovo nas panj krenuo sa faulovima

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ovaj frajer je zaostao u razvoju, ne znam kako ga možete pogledati bilo kada i pitati se zašto ne uzima više šuteva...
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
-
- Kontakt:
Onaj majmun Beal upropasti Juki dvije brutalne asistencije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najbolje igra odbranu od svih i ima lopte dobre ali nikako da osuta za da zavrsi sam19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 02:23Onaj majmun Beal upropasti Juki dvije brutalne asistencije
Evo 20 razlike vode prvi put
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jusuf užasan, bolno loš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne znam zašto je loš, čovjek odrađuje posao zbog kojeg je i doveden. Činjenica je da je PHX ušao u seriju pobjeda kako su Juku limitirali na tri šuta po meču 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Felixians4
- Kontakt:
Ekipa se ushemila, dolazi All Star pauza i onda je Nurkiću vjerojatno jedinstvena prigoda da aktivno sudjeluje u momčadi koja ima s pravom najviše ambicije, kao i još momčadi naravno. Ipak, braniti Sunse kao i Netse prije par sezona najteže je u ligi iako im manjka playmaker tipa Conleya ili Lowrya, veteran koji ne troši posjede, pogađa otvorene trojke i obrambeni je lisac s hrpom iskustva.
Još uvijek PHX nije na vrhuncu, no pokazuju za što su sposobni sporadičnim razbijanjima ozbiljnih suparnika, pridodat će još nekog veterana i misija zajednička je tu. Ne zaboravimo, Durant i Booker bili su već suigrači u reprezentaciji, ispalo je super uspješno, to je bilo direktno nakon što je Booker igrao Finals u kome je PHX vodio 2-0.
https://x.com/AndrewDBailey/status/1752 ... 80627?s=20
Dosad u sezoni
Suns (out of 335)
10. Kevin Durant (12.4)
16. Devin Booker (18.5)
51. Jusuf Nurkić (63.0)
102. Grayson Allen (112.6)
181. Bradley Beal (181.0)
200. Josh Okogie (199.1)
222. Eric Gordon (214.6)
Još uvijek PHX nije na vrhuncu, no pokazuju za što su sposobni sporadičnim razbijanjima ozbiljnih suparnika, pridodat će još nekog veterana i misija zajednička je tu. Ne zaboravimo, Durant i Booker bili su već suigrači u reprezentaciji, ispalo je super uspješno, to je bilo direktno nakon što je Booker igrao Finals u kome je PHX vodio 2-0.
https://x.com/AndrewDBailey/status/1752 ... 80627?s=20
Dosad u sezoni
Suns (out of 335)
10. Kevin Durant (12.4)
16. Devin Booker (18.5)
51. Jusuf Nurkić (63.0)
102. Grayson Allen (112.6)
181. Bradley Beal (181.0)
200. Josh Okogie (199.1)
222. Eric Gordon (214.6)
-
- Kontakt:
Pa dobro predpostavljam da momak misli na to da je odigrao uzasnu partiju sinoc, a ne kompletni dojam.