Vazi, intelektualac, ja odoh a ti ne zaboravi promijeniti pelene , da ne uflekas jastuk. Musavi Fackomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:40Ajd sad na spavanje dosta sam te po.sro u kasne sate.Maradona10 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:39Ne ljutim se , nego mi te iskreno malo i žao, musavi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:36
Sto se ljutis ljubi te Facko? Nisammti se valjda dobro iskenjao u stau? Halali,ovih dana tvrdo,samo sam brzu hranu jeo a znam da ti volis kad je mekano.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta ti čitaš?
Član 61.
Prekid utakmice od strane tima.
- Tačka 1. Ako tim za vrijeme utakmice napusti teren i utakmica ne bude nastavljena, klub će biti kažnjen oduzimanjem od 3 do 6 bodova i novčano od 1000 do 5000 KM.
Član 62.
Nagovaranje na prekid utakmice.
- Tačka 2.
Sportski radnik kaznom vršenja funkcije od 6 mj do godinu dana.
- Tačka 5
Ako prihvate nagovaranje pa teren napusti cjeli tim, bit će kažnjeni oduzimanjem bodova od 3 pa do 12.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Paša moj fulaš cijelu loptu.mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 05:07Šta ti čitaš?
Član 61.
Prekid utakmice od strane tima.
- Tačka 1. Ako tim za vrijeme utakmice napusti teren i utakmica ne bude nastavljena, klub će biti kažnjen oduzimanjem od 3 do 6 bodova i novčano od 1000 do 5000 KM.
Član 62.
Nagovaranje na prekid utakmice.
- Tačka 2.
Sportski radnik kaznom vršenja funkcije od 6 mj do godinu dana.
- Tačka 5
Ako prihvate nagovaranje pa teren napusti cjeli tim, bit će kažnjeni oduzimanjem bodova od 3 pa do 12.
https://www.nfsbih.ba/images/2023-D/Dok ... 2023II.pdf
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
I ovaj poraz repke dobro iskihati na fk torpedu. Ošini perace para po bodovima i suspenzije za Mirvica i Ibricica.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim kako će to vama pomoći, osim moralne satisfakcije...
Koševo Zapad
Zamolit ce mo manijake da vam dozvole da pratite repku kakva je panika,ali jbg ima i gerila,fukare moramo onda i njih zamoliti da vas nedirajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:55Atmosfera na tekmi kao u Vrapcicima,cidi se da su momci bili uz repku na Bilinom. Izdrzi Vico narkomane,dao Bog jos 5 mandata da dobijes,nek udje prodanim balijama i patriotama na baterije do grla.
-
- Kontakt:
Kolko pitari forsiraju borbu protiv saveza a na kraju ce se povuc prvom prilikom ko i u svakoj njihovoj borbi do sad
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Sveti Sava je trebao da vadi mrtvog lipicanera Dzeku i stavi Mujakica u zadnjih 10-tak min.Treba pogledati kako
Naradjansti Ukrajinac zasprinta od svoje polovine do našeg
Šesnesterca.Prohuja pored Dzeke koji kaska ko na treningu.
Al’hebiga talovi sa Vickom dodjose im(nam) glave!

Ovom prvom,kapitenu garantovana buducnost u Savezu.Za
Uzajamnu podrsku.
Ovom drugom 2 mandata
Savez Napolje
Naradjansti Ukrajinac zasprinta od svoje polovine do našeg
Šesnesterca.Prohuja pored Dzeke koji kaska ko na treningu.
Al’hebiga talovi sa Vickom dodjose im(nam) glave!

Ovom prvom,kapitenu garantovana buducnost u Savezu.Za
Uzajamnu podrsku.
Ovom drugom 2 mandata
Savez Napolje
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema cekanja, napisem cinjenicu i odmah se gubiteBalorda je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:39Čekaj, pa što ni vi nikad svoj stadion niste napunili u PL?KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 mar 2024, 21:39Ne mozete ispratiti plivacicu sa bazenom, a arenu Vrapcici od 5-6 milja niste niti jednom napunili od kako igrate PL. Kakvi vi i sport.![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Steta sto otkazase utakmicu sa izraelom, taman sam ocekivao da vico netanjahu pokloni dres zeljeznicara 

Mene iskreno bez provociranja zanima zašto odjednom svi navijači FK Sarajevo forsiraju borbu protiv saveza i Vice kao da je on tu par mjeseci, a ne godinama i kao da nije sve ovako u zadnjih 30 godina. Druga stvar koja me zanima je koji je konačni cilj?
Činjenicu kao što Robijaše prcate da su izgubili udarni trans, iako ste ga i vi zijanili?KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 mar 2024, 08:52Nema cekanja, napisem cinjenicu i odmah se gubiteBalorda je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:39Čekaj, pa što ni vi nikad svoj stadion niste napunili u PL?KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 mar 2024, 21:39
Ne mozete ispratiti plivacicu sa bazenom, a arenu Vrapcici od 5-6 milja niste niti jednom napunili od kako igrate PL. Kakvi vi i sport.![]()
![]()
![]()

Majstore jesi li dobar ti?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne znam cemu opet to gubljenje, evo postavi sliku pune arene Vrapcici u PL, za Lanu ne moras nista znamo da je odavno u Sarajevu.Balorda je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:22Činjenicu kao što Robijaše prcate da su izgubili udarni trans, iako ste ga i vi zijanili?![]()
Majstore jesi li dobar ti?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kakve vi ovdje gluposti pisete,tacno psihijatra majke mi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- TurkishAirlines
Komsinice se vec prilagodjavaju nizeligaskom nogometu 

Za petak i u sljedećim danima je planirano nekoliko treninga na Grbavici zbog čega je i FK Željezničar svoje aktivnosti prebacio na stadion FK Famos u Hrasnici
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Rodjeni ( U PL)KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:28Ne znam cemu opet to gubljenje, evo postavi sliku pune arene Vrapcici u PL, za Lanu ne moras nista znamo da je odavno u Sarajevu.![]()

VAS STADION (oboren rekord)
Beograd:

Zenica:

BB
Da ne postavljam slike iz Svedske, Splita, Tuzle itd...
Svaki smo stadion napunili, a vi niste ni svoj
Zadnja izmjena: User14, dana/u 22 mar 2024, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Dajte mu vise Wechslerov testKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:28Ne znam cemu opet to gubljenje, evo postavi sliku pune arene Vrapcici u PL, za Lanu ne moras nista znamo da je odavno u Sarajevu.![]()

- TurkishAirlines
Kad se slavi ulazak u PL BiH i treba da bude pun stadionOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:40Rodjeni ( U PL)KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:28Ne znam cemu opet to gubljenje, evo postavi sliku pune arene Vrapcici u PL, za Lanu ne moras nista znamo da je odavno u Sarajevu.![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ovo nije ulazak u PL. Provjeri opetTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:44Kad se slavi ulazak u PL BiH i treba da bude pun stadionOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:40Rodjeni ( U PL)KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:28
Ne znam cemu opet to gubljenje, evo postavi sliku pune arene Vrapcici u PL, za Lanu ne moras nista znamo da je odavno u Sarajevu.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!