Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
odličan početak
nadam se da će uspjeti zatvoriti capelu barem donekle
nadam se da će uspjeti zatvoriti capelu barem donekle
Dobar.
Kakve cigle Beala 

e moj kevine
Vogel jos jednom dokazao da je debilcina od trenera.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako misliš na to što je izvadio Jusufa i krenuo sa small ballom... šta je drugo mogao? Terorisali su ga na preuzimanjima Murray i Young, matchirao mu je minute sa Capelom što je normalno bilo jer to može iznijeti, sa Okongwuom već ne može jer ima brže noge i puno je pokretniji.
Jusufovq odlična utakmica u napadu i odlična efikasnost. Dobar je bio i protiv Capele u odbrani 1 na 1 i koliko-toliko u zaštiti obruča, ali jednostavno ne može pratiti ona preuzimanja protiv onako brza dva beka, naročito Traea koji je odigrao savršenu utakmicu.
Sunsi bi ovo dobili da Hawksi nisu pogodili skoro sve u 4/4 (konkretno Murray i Bogdanović), uz par baš baš teških šuteva, a i da Bradley Beal nije izgledao kao rotacijski igrač koji prima 50 miliona godišnje. 0/7 za tri a sve otvorene trojke je katastrofalno loše, a u odbrani je isto bio baš loš.
Da ne zaboravim i da im je nesretno oduzeta trojka Gordona za 3- ili -4 na 2-3 min do kraja jer je navodno nagazio liniju bio (nisu na mom streamu prikazali taj detalj).
Svakako da im backup treba na njegovoj poziciji, neko sa bržim nogama da može u ovakvim situacijama ući, a i krilo kako bi KD igrao peticu.
Richards i Bridges bi idealni bili, ukoliko neće u drugom smjeru Grayson.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Koga to interesuje , nebitna informacija , yebo to šta ima on nekome pomagati i hvaliti se time , kao što je milion puta do sada pomogaoTekashi je napisao/la: ↑02 feb 2024, 21:56https://www.klix.ba/sport/kosarka/nurki ... /240202197
Velik si Jusufe!![]()

Bitno je bolan hoće li ga Durant repostati , to je najbitnije

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Večeras Juka na Areni , ne znam kako je to Arena dozvolila , hoće li komentator spomenuti prezime Nurkić ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Fino. Laganih 6 poena
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hajmo po triple double
-
- Kontakt:
Koliko je puta uopšte imao trible double ako ga je i imao?
Čuj hoće li komentator spomenuti prezime Nurkić, a komentator na srpskoj Edin Avdić, a u Hrvatskoj svi vole Nurkića.
Odličan Jusuf, iako je Beal definitivno prvo lice ovog meča, Nurkić igra jako dobro, nadam se da neće biti blowout, jer to znači da ga neće biti na parketu, ukoliko to ne bude slučaj vjerovatno drugi triple-double u karijeri.
Odličan Jusuf, iako je Beal definitivno prvo lice ovog meča, Nurkić igra jako dobro, nadam se da neće biti blowout, jer to znači da ga neće biti na parketu, ukoliko to ne bude slučaj vjerovatno drugi triple-double u karijeri.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dok čekamo drugo poluvrijeme, podsjetnik na njegovu najbolju partiju u karijeri:

Mada je imao i u dresu Portlanda onu fenomenalnu utakmicu protiv Bostona 29/17

Mada je imao i u dresu Portlanda onu fenomenalnu utakmicu protiv Bostona 29/17
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima jedan. Protiv Clevelanda, 2018-19, imao 10-10-10 i 5 blokada. Bio je dosta puta blizu da mu fali asistencija.Devedesetka je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:43Koliko je puta uopšte imao trible double ako ga je i imao?
Ne vjerujem da će ga upisati večeras jer ce igrat jos nekih 8 minuta prije nego starteri budu gotovi za večeras zbog blowouta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Imao je i 28/20/8/6
-
- Kontakt:
Ma isto razmišljamo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:45Ima jedan. Protiv Clevelanda, 2018-19, imao 10-10-10 i 5 blokada. Bio je dosta puta blizu da mu fali asistencija.Devedesetka je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:43Koliko je puta uopšte imao trible double ako ga je i imao?
Ne vjerujem da će ga upisati večeras jer ce igrat jos nekih 8 minuta prije nego starteri budu gotovi za večeras zbog blowouta.
Da li je Nurkić u ovom trenutku top 10 centara NBA lige?
Sigurno je bolji od Clinta, Horforda, Looneya, Poetla, vjerovatno i od Turnera i Vučevića.
Sigurno je bolji od Clinta, Horforda, Looneya, Poetla, vjerovatno i od Turnera i Vučevića.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Poligon10 i 22 gosta.