FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sad opet pise da je suspendovan?
- robertkosar
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:49Cisto da pozdravim ove pokusaje od navijaca FKS koji su se nadali da ce nas kaznii 12 bodova, koji su se nadali da ce odstraniti Mirvica, Ibricica i Rozmana. Džaba krecite.
Taraba u klub za Varesanovica, Rundu i ostale kompanije. TARABA VAM JE DRUGOVI, TARABA!![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I ovo je previše. Realno su morale biti samo novčane. Obična glupost koju dušmani i plaćeni/iskompleksirani retardi iz naših redova preuveličavaju. Obavezno ganjati da se vrate ovi bodovi.
Uglavnom, vi što ste napravili profile da šatro izražavate zabrinutost po pitanju Mirvićevih namjera i napretka kluba, komotno ih možete ugasiti - do nekog novog zalizanog.
Do zadnjeg dana života mog!
Uglavnom, vi što ste napravili profile da šatro izražavate zabrinutost po pitanju Mirvićevih namjera i napretka kluba, komotno ih možete ugasiti - do nekog novog zalizanog.
Do zadnjeg dana života mog!
The saddest thing in life is wasted talent.
na ss.ba pise da nije uslovno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovi fakat nisu normalni, jebbem im portal
Nastaviti pravnu borbu za oduzeta 3 boda. Najvažnije je da Rožman bez problema može nastaviti obavljati posao sa klupe, za ostale ćemo se već nekako snaći.
nema vise ni upitnika u naslovu, znaci vjerovatno da su suspendovani
Uputiti zalbu za nezasluzeno oduzeta 3 boda!
Žaliti se pa da vrate tri boda!
Znači novi SD, ali treba vidjeti da li će Rožman htjeti bez Ibričića, ipak su radili i u Sloveniji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Evo i na klix da su suspendovani, mirvica to ne tangira svakako, smanjiti ce mu na zalbi svakako. A gazda ostaje
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 27 mar 2024, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Maroon1946
- Kontakt:
Nije uslovna klix
-
- Kontakt:
Sta se ovo i ss.ba gubi.
Na stranu zajebancija prva info mi je bila da su Ibricic i Mirvic suspendovani a Rozman uslovno. Tako da mislim da je ta info tacna. U svakom slucaju klub ce se zaliti tako da mislim da i ova 3 boda ce se vratiti a smanjiti kazne Mirvicu i Ibricicu.
PS Nece se novi SD dovoditi, Rozman ce na papiru to i biti a naravno da ce Ibricic nastaviti raditi posao kao i do sada. Umjesto Mirvica na papiru ce biti njegov poslovni partner a u sustini sve ostaje isto.
Na stranu zajebancija prva info mi je bila da su Ibricic i Mirvic suspendovani a Rozman uslovno. Tako da mislim da je ta info tacna. U svakom slucaju klub ce se zaliti tako da mislim da i ova 3 boda ce se vratiti a smanjiti kazne Mirvicu i Ibricicu.
PS Nece se novi SD dovoditi, Rozman ce na papiru to i biti a naravno da ce Ibricic nastaviti raditi posao kao i do sada. Umjesto Mirvica na papiru ce biti njegov poslovni partner a u sustini sve ostaje isto.
Ma sta i da nije uslovno,te pozicije se mogu voditi fiktivno svakako,pa i Securitas nije na Mirvica i Mirsu kroz papire a oni gazde,vrlo bitno.
Bitno je da Rozman nije jel to nebi mogao nesto fingirati.
Svakako zalit se na bodove oduzete.
Bitno je da Rozman nije jel to nebi mogao nesto fingirati.
Svakako zalit se na bodove oduzete.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je fkt previse 3 boda plus izbaceni Mirvic i Ibricic
FC United Of Manchester !
- Maroon1946
- Kontakt:
Nikako nema smisla kazna Mirvicu nista lik uradio nije
A ja sam sa zapada ušao na teren i hodao za musomMaroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:22Nikako nema smisla kazna Mirvicu nista lik uradio nije
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mogu Mirvica povuc za ku.rac, sta mu mogu? Sta ako je suspendovan, nije trener. Ne mora ni Ibricic na papiru bit SD.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, rimljanin90 i 65 gostiju.