FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Au, sreca pa je rodjendan, koliko bi bilo da nije rodjendan? 
- pintol_TM87
- Kontakt:
sta zelis da kazes time? koliko god da je malo jeSrdjanBL je napisao/la:Au, sreca pa je rodjendan, koliko bi bilo da nije rodjendan?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
A šta ti on ima recipintol_TM87 je napisao/la:sta zelis da kazes time? koliko god da je malo jeSrdjanBL je napisao/la:Au, sreca pa je rodjendan, koliko bi bilo da nije rodjendan?
Besposličar neafirmisani.
Izvini molim te, pored ovog posta nadji moja jos tri pota na zeljinoj temi i svaka ti cast recicu da sam provokator. Ali gluposti pises, kazem da je ta cijena puno za "proslavu" rodjendana, po meni bi trebala biti besplatna ili na nivo ko koliko da, jer ipak je rodjendan.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svi postovi su sa teme FK Željezničar i to nije sve ali mi se vise nije dalo da kopiram:SrdjanBL je napisao/la:Izvini molim te, pored ovog posta nadji moja jos tri pota na zeljinoj temi i svaka ti cast recicu da sam provokator. Ali gluposti pises, kazem da je ta cijena puno za "proslavu" rodjendana, po meni bi trebala biti besplatna ili na nivo ko koliko da, jer ipak je rodjendan.
Postao/la SrdjanBL dana 21 mar 2011, 09:55
Postao/la SrdjanBL dana 21 mar 2011, 09:23SrdjanBL je napisao/la:Ma kako da ne....![]()
![]()
![]()
I onda je dvizac zamotao cokoladu
![]()
![]()
![]()
PostPostao/la SrdjanBL dana 21 mar 2011, 08:48SrdjanBL je napisao/la:Ma zar je moguce da Zeljo izgubi na svetoj, rucno izradjenoj, njihovoj Grbavici? A pijesme o Grbavici prije utakmice, to nista nije pomoglo? Ma nista samo mogu reci: "Ide vlak, ide vlak, ide vlak..."![]()
P.S. Nista, sada moate malo trpiti zezanje od strane ostalih ucesnika foruma![]()
![]()
Postao/la SrdjanBL dana 17 mar 2011, 00:16SrdjanBL je napisao/la:Ide vlak, ide vlak....
Postao/la SrdjanBL dana 28 feb 2011, 15:58SrdjanBL je napisao/la:Ide vlak, ide vlak....![]()
![]()
![]()
![]()
Postao/la SrdjanBL dana 26 feb 2011, 18:09SrdjanBL je napisao/la:Ma jok, po nekim navijacima Zelje, glavni konkurenti su Zeljo i Jedinstvo iz Bihaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao smijesni ljudi ovde, cudo jedno.
P.S. Kako je Stanceski, jos se privikava na novu sredinu, jeli igrao za vikend?
Jeli sad ide priznanje da si provokator ...SrdjanBL je napisao/la:Moze li ovaj Zeba dati go a da nije sa penala. Postali ste kao Modrica nekada
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole brate, pusti ga...vidiš da nije dobar sam sa sobom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dolazim na tekmu. Valjda me niko nece tabati.blue 18 je napisao/la:SVI U DOLINU !!! 1921 - 2011
FK Željezničar vs NK Dinamo
25.03.2011 - 19:00 sati
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemamo pametnijeg posla u životu, pa da tebe ganjamo po stadionuProbisvjet je napisao/la:Dolazim na tekmu. Valjda me niko nece tabati.blue 18 je napisao/la:SVI U DOLINU !!! 1921 - 2011
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala izzo, ako ti tako kazes onda je ok.izzo je napisao/la:Nemamo pametnijeg posla u životu, pa da tebe ganjamo po stadionuProbisvjet je napisao/la:Dolazim na tekmu. Valjda me niko nece tabati.blue 18 je napisao/la:SVI U DOLINU !!! 1921 - 2011
25.03.2011 - 19:00 sati![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tako nekako...irridu je napisao/la:marketing nula jedna velika eo ovakva "0"jeb.o ja sebe ako iko izuzev nas navijaca zelje zna da mi uopste igramo sa dinamom a ne kolko je karta ili nesto drugo
nevjerovatno...
Osim - drugo ime za Želju !
Sto ces na tekmi, idi gledaj Osijek u Gradaccu ili Split-Borac, svakako su oni pravi klubovi, ne dolazi na Grbavicu ne trebas nam.Probisvjet je napisao/la:Dolazim na tekmu. Valjda me niko nece tabati.blue 18 je napisao/la:SVI U DOLINU !!! 1921 - 2011
Cuva Bog Zelju svog!
sta je pisac htio da kaze ovim postom?mirzza je napisao/la:Sto ces na tekmi, idi gledaj Osijek u Gradaccu ili Split-Borac, svakako su oni pravi klubovi, ne dolazi na Grbavicu ne trebas nam.Probisvjet je napisao/la:Dolazim na tekmu. Valjda me niko nece tabati.blue 18 je napisao/la:SVI U DOLINU !!! 1921 - 2011
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pisac htio reci da navijac Slobode iz Tuzle koji duboko simpatise Borca a mrzi Zelju i sve vezano za njega, ne treba da dolazi na rodjendansku tekmu, eto mu drugih tekmi pa neka gleda, a i BL pa neka zivi, jer ocito doticni radi u Sarajevu. Cijela BL ceka na njega.tm84 je napisao/la:mirzza je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:sta je pisac htio da kaze ovim postom?ne budi smjesan...
Cuva Bog Zelju svog!
Pusti ba covjeka da gleda tekmu protiv Dinama, nek navija i za Dinamo kad vec mrzi toliko Želju...ali ce ostaviti 5 KM u svakom slucaju

Kako ionako letimo iz kvalifikacija,a evo vidim Hasagić ne trenira bilo bi dobro Šehića vidjeti na golu da se momak pokaže pa da i cijena naraste samim tim.Zna li se hoće li biti prenosa Željezničar-Dinamo mislim da bi BHT trebao otkupiti prava,ali čisto opet sumNJam da će ijedna TV kuća to uraditi.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
ma bolje vama da nebude TV prijenosa jer ce po mom misljenju posjeta znatno opastii!!Hamo je napisao/la:Kako ionako letimo iz kvalifikacija,a evo vidim Hasagić ne trenira bilo bi dobro Šehića vidjeti na golu da se momak pokaže pa da i cijena naraste samim tim.Zna li se hoće li biti prenosa Željezničar-Dinamo mislim da bi BHT trebao otkupiti prava,ali čisto opet sumNJam da će ijedna TV kuća to uraditi.
Nece samo navijaci Zeljeznicara ici da gledaju tekmu !!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemojte na čovjeka bezveze. Probisvjet je ok. Gled'o je Željo kad se većina ovih forumaša nije ni rodila. Frajer je "naš" samo igrom slučaja navija za Slobodu jer je tuzlak. Iza Slobode odmah je Željo.
Probisvjete legendo ne obračaj pažnju na dječije priče. ****.ga otkako su počeli ovi novi talasi po tribinama i forumima ne možeš dalje od Pazarića i Olova maknut'.
Nemojte od Želje praviti loko klub jer on nikad nije bio takav i zato je još uvijek klub sa najviše navijača/simpatizetera u ovoj državi. Ako nastavimo ljude jeb.ava.t jer nisu iz Sa i okolice i što ne mogu na svaku tekmu doći onda će nam Lješevo biti plafon kao zna se kome.
Željo nije geografski pojam i ima navijače širom države i vole ga ljudi raznih profila, i građani i seljaci, i elita i radnici, i boemi i intelektualci itd. i to prošorano kroz sve narode.
Probisvjete legendo ne obračaj pažnju na dječije priče. ****.ga otkako su počeli ovi novi talasi po tribinama i forumima ne možeš dalje od Pazarića i Olova maknut'.
Nemojte od Želje praviti loko klub jer on nikad nije bio takav i zato je još uvijek klub sa najviše navijača/simpatizetera u ovoj državi. Ako nastavimo ljude jeb.ava.t jer nisu iz Sa i okolice i što ne mogu na svaku tekmu doći onda će nam Lješevo biti plafon kao zna se kome.
Željo nije geografski pojam i ima navijače širom države i vole ga ljudi raznih profila, i građani i seljaci, i elita i radnici, i boemi i intelektualci itd. i to prošorano kroz sve narode.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 32 gosta.