Pokusni kunići. Fol se oni brinu za klub ..NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:48To ti je kad imamo viska izdajnika i lako se inflitriratBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:42Prati degene na lobotmiji. Malo tamo malo vamo pišu...NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:31Tuga na sta spade veliki Zeljeznicar
Od prvaka republike BiH, prvaka Jugoslavije, cetvrtfinale kup uefa, finale kup Jugoslavije, dva puta polufinale Mitropa Kupa, polufinale kup Uefa, sest titula lige BiH, sest kupova BiH , tri superkupa BiH, osmina finala omladinske lige prvaka do borbe za bod u Doboju
Svi koji sute su saucesnici i svi ce odgovarati kad tad
Ne znam ni u nasem klubu vise ko je nas , a ko nije moj bizmark
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas smo jadni pa pratimo Slogu. Mi trebamo navijat da oni veceras odigraju dobro, da imaju aktivan rezultat. Mada kako ljudi igraju tesko je ocekivat 2 kiksa u ligi u nizu. A nas ne dobit kod kuce jest kiks.
Nas mogu spasit neki konstruktivni razgovori unutar ekipe, rijesit se tih zlih duhova, pokusat se zaletit jos jednom i da Cocalic se uozbilji.
2 akcije po utakmici bi nam dobro dosle takodjer.
Nas mogu spasit neki konstruktivni razgovori unutar ekipe, rijesit se tih zlih duhova, pokusat se zaletit jos jednom i da Cocalic se uozbilji.
2 akcije po utakmici bi nam dobro dosle takodjer.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jedna dobra, jedna loša vijest;
Prva je da bi konačno Bruno mogao izvesi pravu ekipu na teren, koja barem ima šanse na papiru i prema formaciji da nešto izvuče iz Modriče (kako ovo samo jadno zvuči).
Loše je što Sloga ganja Evropu, a mogli smo se s njima dogovoriti prije dvadesetak dana.
Sad je DOCKAN...
Prva je da bi konačno Bruno mogao izvesi pravu ekipu na teren, koja barem ima šanse na papiru i prema formaciji da nešto izvuče iz Modriče (kako ovo samo jadno zvuči).
Loše je što Sloga ganja Evropu, a mogli smo se s njima dogovoriti prije dvadesetak dana.
Sad je DOCKAN...
Ovi u klubu se ne mogu sami sa sobom dogovoriti a kamo li s nekim drugimmavi je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:08Jedna dobra, jedna loša vijest;
Sad je DOCKAN...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bismark je nas , ekonom prati i ima li mreza na istoku legenda nasa.NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:48To ti je kad imamo viska izdajnika i lako se inflitriratBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:42Prati degene na lobotmiji. Malo tamo malo vamo pišu...NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:31Tuga na sta spade veliki Zeljeznicar
Od prvaka republike BiH, prvaka Jugoslavije, cetvrtfinale kup uefa, finale kup Jugoslavije, dva puta polufinale Mitropa Kupa, polufinale kup Uefa, sest titula lige BiH, sest kupova BiH , tri superkupa BiH, osmina finala omladinske lige prvaka do borbe za bod u Doboju
Svi koji sute su saucesnici i svi ce odgovarati kad tad
Ne znam ni u nasem klubu vise ko je nas , a ko nije moj bizmark
Fk Željezničar.
Samo nek ne izvodi s formacijama tri nazad i glumi budalu. Odmah imamo šanse..mavi je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:08Jedna dobra, jedna loša vijest;
Sad je DOCKAN...
Najlosija vijest je sto je taj razroki babun jos uvijek na klupi Zeljemavi je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:08Jedna dobra, jedna loša vijest;
Sad je DOCKAN...

Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
---------------Krpić-----------------
Hiroš-------Al Jaber-----Boljević
----------Karić---Radovac---------
Pavić-----X----------X-------Galić
--------------Muftić-----------------
Amoaha nema zbog kartona, a štopere ko zna koje će izvesti. Ne bih se iznenadio da Štilić ili Mekić krenu umjesto Al Jabera s obzirom da on minute nema ali eto stavio sam njega.
Amoaha nema zbog kartona, a štopere ko zna koje će izvesti. Ne bih se iznenadio da Štilić ili Mekić krenu umjesto Al Jabera s obzirom da on minute nema ali eto stavio sam njega.
-
- Kontakt:
Drinu i Cavnica bih ja stavio,i da izginemo,mozda cak i Stilu na mjesto Krpica,da igra laznu 9. kada eksperimentise nek ide sve dodjavola.braco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
Neki dan sam rekao da je Siroki mozda jedina ekipa rame iz rame s nama,i tu moramo uzeti 3 boda.
-
- Kontakt:
Ja bih probao sa Mahmićem. Ne vidim poentu pozajmice ako momak neće priliku dobit. Može se adekvatno iskoristiti jer je U21 i samim tim onog degena sa ultra zelenim kopačkama na lijevoj strani izbacit zauvijek jer očito ga se gura pod alibijem da mora da igra pod zaštićenim godištem ako Karić nije tu.Railwayman30 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:28Drinu i Cavnica bih ja stavio,i da izginemo,mozda cak i Stilu na mjesto Krpica,da igra laznu 9. kada eksperimentise nek ide sve dodjavola.braco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
Neki dan sam rekao da je Siroki mozda jedina ekipa rame iz rame s nama,i tu moramo uzeti 3 boda.
Mahmić mi se čini puno bolji izbor od Drine za kojeg mislim da će kao i Beća završiti
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Ona objava Velez da su ga poslali ovamo da igra pa da ga vrate nikad ga ne bi stavio da je Maldini. Nećemo mi spremati igrace za druge klubove. Zato ispadamo iz lige
Hiros na krilu igrac manje. Ma moze staviti kakvu god formaciju, najmanje je do toga. Da li ce sloga ganjati veropu vidjet cemo, pustanje Igmanu nesto znaci.. Uzmi u obzir sudije dole.braco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
Fk Željezničar.
Meni 3 5 2 izgleda okbraco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
Galic Karic Radovac Pavic
Hiros
Boljevic. Krpic
Ili je ovo 343 nebitno ali po meni je najbolje sto imamo.
Nazad se trojka zna iako me Cavnic najmanje nervira od svih. Cocalic umjesto da bude najpouzdaniji ima bas bruku gresaka, Selimovic mi ide na qrac sa nabijanjem i postotak tacnih dodavanja mu nije preko 35%. Mozda umjesto brade Drinu ubacit al sve nam je kocka ovi su koliko toliko uigrani. Sam se sebi smijem na rijec uigrani.
Bruno jel problem nazvati Amara i pitati ga da ti postavi formaciju?
Bruno je dosao na samom pocetku januara. Vec puna cetiri puna mjeseca je tu. Za cetiri mjeseca bi i retard uigrao par nekih akcija sa ekipom, ali Bruno jok.godrina je napisao/la: ↑03 apr 2024, 18:17Meni 3 5 2 izgleda okbraco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
Galic Karic Radovac Pavic
Hiros
Boljevic. Krpic
Ili je ovo 343 nebitno ali po meni je najbolje sto imamo.
Nazad se trojka zna iako me Cavnic najmanje nervira od svih. Cocalic umjesto da bude najpouzdaniji ima bas bruku gresaka, Selimovic mi ide na qrac sa nabijanjem i postotak tacnih dodavanja mu nije preko 35%. Mozda umjesto brade Drinu ubacit al sve nam je kocka ovi su koliko toliko uigrani. Sam se sebi smijem na rijec uigrani.
To je jedan ublehas koji pati ovaj klub svojim ogromnim neznanjem. 6 utakmica vodio, 4 poraza, 1 pobjeda i 1 remi u ovakvo slaboj ligi

Ogromna greska je bila tjeranje Basica, ne kazem da je neka trenercina, ali sa njim se sigurno ne bi borili za opstanak. Ovo kasnije (Arap i Bruno) nas je zakovalo za dno

-
- Kontakt:
Druže, ti izgleda zaboravio da je Bašić imao 7 poraza u zadnjih 9 utakmica koje nas je vodio.let3 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:16
Bruno je dosao na samom pocetku januara. Vec puna cetiri puna mjeseca je tu. Za cetiri mjeseca bi i retard uigrao par nekih akcija sa ekipom, ali Bruno jok.
To je jedan ublehas koji pati ovaj klub svojim ogromnim neznanjem. 6 utakmica vodio, 4 poraza, 1 pobjeda i 1 remi u ovakvo slaboj ligima otjerati ga u tri qrca. Mi cemo ispasti sa budalom.
Ogromna greska je bila tjeranje Basica, ne kazem da je neka trenercina, ali sa njim se sigurno ne bi borili za opstanak. Ovo kasnije (Arap i Bruno) nas je zakovalo za dno![]()
Tu spada poraz od Slobode i debakl protiv Sarajeva 0:3.
Ako su nas Arap i Bruno zakovali za dno, onda nas je Nermin spustio na dno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ova godina je nakaradna za nas, najcrnja od rata definitivno. Nijedan trener nije nista uradio osim Basica prva 2 mjeseca sezone. I on se pogubio, imao je moju podrsku ali nista nije uigrao, napravio. Ostali dalje pogotovo.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:25Druže, ti izgleda zaboravio da je Bašić imao 7 poraza u zadnjih 9 utakmica koje nas je vodio.let3 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:16
Bruno je dosao na samom pocetku januara. Vec puna cetiri puna mjeseca je tu. Za cetiri mjeseca bi i retard uigrao par nekih akcija sa ekipom, ali Bruno jok.
To je jedan ublehas koji pati ovaj klub svojim ogromnim neznanjem. 6 utakmica vodio, 4 poraza, 1 pobjeda i 1 remi u ovakvo slaboj ligima otjerati ga u tri qrca. Mi cemo ispasti sa budalom.
Ogromna greska je bila tjeranje Basica, ne kazem da je neka trenercina, ali sa njim se sigurno ne bi borili za opstanak. Ovo kasnije (Arap i Bruno) nas je zakovalo za dno![]()
Tu spada poraz od Slobode i debakl protiv Sarajeva 0:3.
Ako su nas Arap i Bruno zakovali za dno, onda nas je Nermin spustio na dno
Opet mislim da novi trener sad ne moze nista uradit, premalo je vremena. Jedino da dodje neko bas bas predobar i da se igracima istrese dobra cifra pa da pokusaju proigrat. Ja ne mogu da vjerujem da ovi igraci toliko ne znaju pa da ovako izgledaju.
@let3 puno raje ovdje priziva Amara. Ne mrzim ja njega, daleko bilo. Covjek nas je x puta obradovao, nebrojano puta. Moje je misljenje da je bas steta sto nije iskoristio sav potencijal koji je imao. A imao je, realno. Napravio je sjajne stvari, odlicne rezultate. Ali isto tako je i on imao uzasan period kod nas, nedavno. Niz od 5 poraza, pa koliko bez pobjede... I Velez ga cuhno niz vodu, nigdje ne radi. Plus sva fama oko njega. Po meni je sa njim problem sto on ne zeli i ne moze kod nas bit samo trener. Eno u podkastu kaze on pravio ugovore igracima itd itd znaju svi na sta mislim. Ko garantuje da bi sa njim zaredali 3 4 pobjede.
Imamo mi sad grozne rezultate, ne igramo bajno ali ne igramo ni tako lose da bas zasluzujemo ovu poziciju. Imali smo i dosta pehova, more propustenih sansi i to dobrih. Uzasnih reakcija nekih igraca, pa Velez nas 2 puta dobi sa po jednim udarcem po golu.
Nemam ja potrebe branit Brunu daleko od toga. Samo nisam pametan ni sam sta je najbolje sad. Sa zivcima smo nikakvi, ne zasluzujemo ovo. Ali po meni ako necemo dovest nekog perfektnog, iznad ove lige sa nekim nasim uz njega po meni bolje ne dirat i dovit da ne ispadnemo.
Evo mene brate moj , nisam pobjego , tu sam , lagano samo , spomenut ces me , malo je poremetilo ostavke uprave , al bit ce sve to dobro , uzivaj lp

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 25 gostiju.