Premijer liga BiH - aktuelno
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ovako ponizenje se nikad nije desilo budimo realni.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Stvarno na slici nijedna krpa ne fali. 9 na ogradi 9 oteto. Pocivali u miru.
NEMA NAZAD
Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
.
Jedino ako su ga njegovi pretuklimikel48 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:38Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja sam uvijek prvi branio Zvonica. Ali jbg sad, jesi li ga vidio jučer kad je Lukic bio sam 1 na 1 protiv Hadzikica, kao pravi amaterAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:34Ma neka se nesto dogadja,zadnji derbi pod BB isto prijateljska utakmicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:30Ma yebo ovo sveAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26
Sašit ce momci ljepse i bolje opet![]()
Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.![]()
Sta ocekujes na derbiju? Mi ako pocnemo sa Zvonicem ili Domicem![]()
![]()
![]()
Ali ako svi budu spremni moze biti dobra utakmicaAtmosfera nikakva a napetosti ni 1% kao prije par godina.
Ja se nadam Zvonicu u prvih 11.Bit ce nakon svega ovoga vatreno na utakmici![]()
Đe vam je onaj influenser?
Ide 0:0, 1:0 ili 1:1 kao i uvijek pod bb
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
20 red armija na jednog momka je biloGG3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:39Jedino ako su ga njegovi pretuklimikel48 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:38Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .![]()
.
Kakav zestok udarac? Ugašeni 2024!Truba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ti prvi. Pisemo o velikom bijelom transu, nazovi ga kako hoces.
A koji je vasima ovdje udarni kad pokreces tu temu?
Ama da je licno covic uzeo tranosve i dao Niksicu to je sramota. Gotovo, ugaseni, sve ostalo je prdimahovina
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ugaseni ste, ovo ni Christian Schmidt ne moze ponistit. Kraj, jbg..Truba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
Sta kazu rigoletto i antepolitika???
Je li se Čović oglasio zakrivljenim usnama kako su Hrvati ugroženi u stolnom gradu ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
MostarskiSin
- Kontakt:
U ultra svijetu se zna sta je udarni trans.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:27Logika degena sa portala je da nisi ugasen jer ti nije pao udarni, kojeg nikad nigdje ne nosis. Nasli ljudi rupu u kodeksu, kako se niko ovoga nije sjetio do sad? Znaci svaka grupa udarni moze napraviti, zakljucati negdje u trezoj u Svicarskoj i sebi time osigurati vjecno postojanje![]()
Tu nema diskusije.
Medjutim, ovo je velika bruka za samu grupu da izgubis cijelu ogradu.
Ne pamtim kad se to nekoj grupi desilo, pa ni na kvarno...
Gubili su djacoli zastave, Firma neke od glavnih, Marinci, masinerija, grobari,delije, pa i bh grupe, ali niko sve...to je bas tragedija za grupu.
Eldar Ganibegovic tinejdzer iz Kaknja, vrli poznavaoc ultras svijeta i fudbalaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:04Gledaj degencina. Treba ugasiti ovaj karinaski medij. Znaci kad ti padne bukvalno sve sto moze da padne ugasen si.
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ako je ovako kao sto pisu 1 momak, pa fakticki su im ultrasi poklonili ove krpe. Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MukiBek i 22 gosta.