FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijepa skupstina veceras, pozitivne vibracije....
Navijaci su pokvarili dojam glupostima oko Amara, nije niko htio zatezati jer se sir Amar vraca htjeli oni ili ne. Badzak i Gredic su garant finansijske stabilnost a za sve ostalo tu je Amar.
Navijaci su pokvarili dojam glupostima oko Amara, nije niko htio zatezati jer se sir Amar vraca htjeli oni ili ne. Badzak i Gredic su garant finansijske stabilnost a za sve ostalo tu je Amar.
Guslar ne brabonjajVirtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2024, 21:24Šta kaže, biće glasanje da mu se zabrani pristup tribinama.![]()
Najavio sam vam paniku lobotomaca. Oni upućeniji među njima znaju da je ovo kraj.
Znaju da Gredić nije zaboravio ko i na koji način ga je prošli put izgurao iz kluba.![]()
Nadam se da će ih sve počistiti, ako ništa drugo onda zbog pokojnog Odovića.
- PointBlank
- Kontakt:
Amin!
Da im gospodar Familije pokaze svima gdje im je mjesto..
Hvala još jednom za informacije

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
enterofuryl je napisao/la: ↑08 apr 2024, 21:51Bolan opusti se. Godinama ista prica. Nece Florentino doci siguran budi, ali nece ni onaj kojeg podrzavas godinama. Navijaci su rekli svoje i nijedan covjek ovog svijeta ga ne moze ugurati u klub.Virtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2024, 21:24Šta kaže, biće glasanje da mu se zabrani pristup tribinama.![]()
Najavio sam vam paniku lobotomaca. Oni upućeniji među njima znaju da je ovo kraj.
Znaju da Gredić nije zaboravio ko i na koji način ga je prošli put izgurao iz kluba.![]()
Nadam se da će ih sve počistiti, ako ništa drugo onda zbog pokojnog Odovića.
Isti pristup ce on i Amar imati Grbavici, sa Durmitora. Dok budu lajali i cuvali stado ovaca. Zato je i u panici. A hajd sto mu je taraba, nego neka im rumeni prenese sta je receno za football majstora.
Žohari u akciji. Uzmimo kokice i pratimo pjenu 

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta kažu prašak boysi, gasimo li se?
- PointBlank
- Kontakt:
A tribinaši se bune jer ce im Amar lupit tarabu na ulaske u svlacionicu i tako..
-
- Kontakt:
Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Opusti se,pokusavat ce ko i ovih godina, ali dzaba.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:28Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Fk Željezničar.
Amara niko nije ni spomenuo niti je u bilo kakvim planovima.PointBlank je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26A tribinaši se bune jer ce im Amar lupit tarabu na ulaske u svlacionicu i tako..
Ovo je samo perfidna taktika lobotomaca da udare po Grediću tako što će Osima uvući u priču.
Znaju oni veoma dobro šta je sve njihov veliki vođa uradio prošli put da bi sklonio Gredića i primorao ga da podnese ostavku. Samo zna to i Almir Gredić.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nadam se da si upravu i da je ovo samo želja njegovih plaćenika.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:29Opusti se,pokusavat ce ko i ovih godina, ali dzaba.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:28Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Ovaj forum je dobar za zajebanciju i sve, ali rijetko ko ide na utakmice. Drago mi je da su manijaci dosli tobe, opet ponavljam i jasno dali do znanja, da nema bujruma onim koji su nas najvise srozali. Treba se samo cuvati njega u pozadini.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:36Nadam se da si upravu i da je ovo samo želja njegovih plaćenika.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:29Opusti se,pokusavat ce ko i ovih godina, ali dzaba.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:28Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Što se tiče utakmice rijetko ko prelazi više kilometara i ulaže više sredstava da bi bio na tribinama, prije na jugu sad kako se ostarilo na istoku, al neka nije mi žao, sve dok je grobar daleko od kluba.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:42Ovaj forum je dobar za zajebanciju i sve, ali rijetko ko ide na utakmice. Drago mi je da su manijaci dosli tobe, opet ponavljam i jasno dali do znanja, da nema bujruma onim koji su nas najvise srozali. Treba se samo cuvati njega u pozadini.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:36Nadam se da si upravu i da je ovo samo želja njegovih plaćenika.
- ferroviario
- Kontakt:
Nisam ni ja za da dođe, iz nekoliko razloga. Ali niko ne treba da razmišlja kao ti, jer valjda smo navijači Želje a ne pojedinaca.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:28Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Željo preko svakog pojedinca!
Evo dokle smo dogurali sa podjelama, borimo se da izborimo ostanak u ovoj ligi jbt.
Ko god bude tu pravac Grbavica.
-
- Kontakt:
Upravu si ti. Al kad se sjetim šta nam je uradio, ma ne mogu da ga gledam. Umjesto da smo sada kao Dinamo, on nam napravi borbu za goli život.ferroviario je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:58Nisam ni ja za da dođe, iz nekoliko razloga. Ali niko ne treba da razmišlja kao ti, jer valjda smo navijači Želje a ne pojedinaca.istokzeljo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:28Grediću svaka čast, a ovi ostali isto **** samo drugo pakovanje. Bolje da iapanemo nego da Morž dođe. Ne znam kako neko može tražiti povratak grobara. Ako dodje vraćam članske cijele porodice i Grbavica me dok je on tu više vidjeti neće. Al molim Boga da ne dodje.
Željo preko svakog pojedinca!
Evo dokle smo dogurali sa podjelama, borimo se da izborimo ostanak u ovoj ligi jbt.
Ko god bude tu pravac Grbavica.
- mamonelafo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:33Amara niko nije ni spomenuo niti je u bilo kakvim planovima.PointBlank je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26A tribinaši se bune jer ce im Amar lupit tarabu na ulaske u svlacionicu i tako..
Ovo je samo perfidna taktika lobotomaca da udare po Grediću tako što će Osima uvući u priču.
Znaju oni veoma dobro šta je sve njihov veliki vođa uradio prošli put da bi sklonio Gredića i primorao ga da podnese ostavku. Samo zna to i Almir Gredić.![]()
![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Hocel Miske sutra izaci na N1 sa prijedlogom za DD?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Orvel, PeppermintSA i 40 gostiju.