FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad su poceli ljudi izmisljati i jer smo izvukli macabi, pa nam nije islo u prilog. Fascinantni ljudi, sta sve pokusavaju opravdati.
Fk Željezničar.
Ja vjerujem virti i jos par njih
Dosta ovdje je nejasno
Ne znas ko je nas, a ko nije
Dosta ovdje je nejasno
Ne znas ko je nas, a ko nije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne treba laži govoriti, haram je.GIBRA je napisao/la: ↑10 apr 2024, 17:14Amav AmavBojudaosinebu je napisao/la: ↑10 apr 2024, 15:15Da se nikad ne zaboravi i nikad ne ponovi. Poslovanje Zeljeznicara za :
2019. -924,295.00
2020. -920,541.00
2021. -2,827,515.00
Nas najplaceniji igrac u ekipi idalje je Ermin Zec.
Da se podsjetimo:
https://www.google.com/amp/s/balkans.al ... jevo-prvak
Čovjek je iznio činjenice nema se tu sta vjerovati ili ne. Kad si vidio da neko od ovih degena s lobotomije pise činjenice osim spina i trola u kojem ne kažu nista. Vrte jednu te istu matricu koja je dosadna Bogu i narodu. Kritikovati je sasvim normalno nije Amar nikakva cvjecka. Težak covjek, zaletio se gdje nije trebao, pa neki virus iz Wuhana kojem se nikad niko nije nadao. Napravili smo ekipu za titulu, bili u vrhu, prekine se prvenstveno i sve se nesto desi sto nikad niko ne bi očekivao. Sponzori su u tom vaktu prestali da rade, dosta firmi je propalo, prazne tribine, prihodi bukvalno nula a imaš obaveza prema platama doveo si neka imena koja si morao platiti.
Da tu ima 30% istine ni pola muke ne bi bilo al pustit ovog studenta medicine iz tuzle da bulazi i ostale to neće moći.
2021 - 15.000
2022 - 13.000
2023 - 8,500
2024 - 8000
Ocigledno da broj clanova pada iz godine u godinu
Nadam se da ce neko u klubu ukljuciti alaram i uraditi nesto po ovom pitanju
2022 - 13.000
2023 - 8,500
2024 - 8000
Ocigledno da broj clanova pada iz godine u godinu
Nadam se da ce neko u klubu ukljuciti alaram i uraditi nesto po ovom pitanju
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Yebiga i ti si izmislio kako je neko na skupstini ustao i rekao da je Amaru zabranjen ulazak u klub ili sta vec, a nije bilo ni govora o tome.
Nisam neki ljubitelj Amara, ali ne razumijem tu potrebu da se neko toliko pljuje i da se navlaci toliki bijes navijaca. Nema ga u klubu, ne treba ga komentarisati. Za sva trenutna losa desavanja u klubu nije zasluzan tako da ne znam sto se uvlaci on. Nisam siguran da li je samo mrznja ili se tako pokusava prebaciti fokus sa stvarnih krivaca.
-
- Kontakt:
Pazi Hulahopke adminove konkubine. Satro ono elaborate pise, objasnjava nesto, ono folBIZMARK66 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 22:13Čovjek je iznio činjenice nema se tu sta vjerovati ili ne. Kad si vidio da neko od ovih degena s lobotomije pise činjenice osim spina i trola u kojem ne kažu nista. Vrte jednu te istu matricu koja je dosadna Bogu i narodu. Kritikovati je sasvim normalno nije Amar nikakva cvjecka. Težak covjek, zaletio se gdje nije trebao, pa neki virus iz Wuhana kojem se nikad niko nije nadao. Napravili smo ekipu za titulu, bili u vrhu, prekine se prvenstveno i sve se nesto desi sto nikad niko ne bi očekivao. Sponzori su u tom vaktu prestali da rade, dosta firmi je propalo, prazne tribine, prihodi bukvalno nula a imaš obaveza prema platama doveo si neka imena koja si morao platiti.
Da tu ima 30% istine ni pola muke ne bi bilo al pustit ovog studenta medicine iz tuzle da bulazi i ostale to neće moći.

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Prvo nisam ja to spomenuo za skupstinu jer nemam pojma sta se desavalo, rekao sam da bi odlicna stvar bila da je istina.MrkiMedo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 23:33Yebiga i ti si izmislio kako je neko na skupstini ustao i rekao da je Amaru zabranjen ulazak u klub ili sta vec, a nije bilo ni govora o tome.
Nisam neki ljubitelj Amara, ali ne razumijem tu potrebu da se neko toliko pljuje i da se navlaci toliki bijes navijaca. Nema ga u klubu, ne treba ga komentarisati. Za sva trenutna losa desavanja u klubu nije zasluzan tako da ne znam sto se uvlaci on. Nisam siguran da li je samo mrznja ili se tako pokusava prebaciti fokus sa stvarnih krivaca.
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mrki ne da si ljubitelj vec bi mu guzicu brisao toalet papirom koliko ga volis.MrkiMedo je napisao/la: ↑10 apr 2024, 23:33Yebiga i ti si izmislio kako je neko na skupstini ustao i rekao da je Amaru zabranjen ulazak u klub ili sta vec, a nije bilo ni govora o tome.
I treba svaki dan spominjati grobare kluba!
Fuj!
Novi jug ce imati oko 3250 po onom sto sam ja gledao. To je cca 1000 mjesta veci nego ovaj sad (oko 2200-2500 stolica), samo sto ce biti nastavljen na istok i blizu gola. Tako da tu dodje cifra oko 14500 + novi Zapad koji ce biti oko 4.000 i tu dodje ta cifra 18.000 mjesta. Sto je i vise nego dovoljno s tim da nama prosjek u najboljem slucaju ne prelazi 7-8 hiljada i to kad smo otvarali istok ili bili u vrhu. E sad ima tu mozda derbi, Zrinjski,Borac...neko polufinale kupa i evropa ali mislim vise nego dovoljno. Ma da bolji uslovi privlace bolje igrace,vise publike..sve to ima svoje.Ejnur je napisao/la: ↑10 apr 2024, 18:04Pa kazu jug ce biti isti kao i sjever,mozda cak i veci ako ne bude ulaza na jugu za vatrogasce kao sto imaju na sjeveru u obje zdenke. To dodje 9643+5377+zapada 690segasega1 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 15:37Kapacitet istoka i sjevera je 9643,znaci plus kapacitet juga novog..Ejnur je napisao/la: ↑10 apr 2024, 14:44
Ovde pise da bi na kraju kapacitet Grbavice bio 18.000 sa svim uradjenim tribinama,ta brojka mi se cini mala,jer mi sa izgradjenim jugom identicnim kao sjever trebamo dobiti dodatnog kapaciteta izmedju 2-3 hiljade.
To dodje sa ovih sad 13 449 +2500(juga) oko 16 hiljada ce aBd biti kapacitet Grbavice,zar je moguce da izgradnjom zapada dobijamo samo dodatnih 2 hiljade kapaciteta,bas premalo.. ispod 20 hiljada je sve malo,za derbije i europske utakmice.
Jasno mi je da je to sve na dalekom stapu al trebamo ostavljati mogucnosti da mozemo imati za 10 godina stadion sto veceg kapaciteta.
Jer samo kad pogledam koliko je bilo raje protiv ferencvarosa(kosevo) i skontam da bi 10 hiljada ljudi ostali bez karte na Grbavici od 18 hiljada kapaciteta.
Ili da je na proslom derbiju na kosevu bilo 22 hiljade ljudi a mi dosta vise pratimo klub i dolazimo na stadion nego pitari.
Zapad i kad se usminkao i kad smo ganjali kategorije sa doping sobama, medicinskom sobom su pravljen da se moze nastaviti gradnja i da se ne mora rusiti. Ma da bi to bila najskuplja tribina jer zahtjeva te novinarske prostorije, bolje vip sobe, tunele.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
U 2024. godini su prošla tek 3 i po mjeseca i za očekivati je da će se barem dostići ili tijesno prestići cifra od prošle godine.
Pad je u jednu ruku razumljiv i očekivan. Npr 2021. godina je bila stogodišnjica,učlanilo se masa naroda, pa je onda i naredna godina nekako bila na krilima tog hajpa i nije bio toliki pad.
To su neke vanredne okolnosti al naravno da treba težiti ka tome da iste postanu trend. Vjerovatno bi imali pad članova i u idealnim uslovima , e sad šta se sve dešava u zadnje vrijeme i ovo je top što imamo sada.
Ali slažem se u potpunosti jer pije nego li se pozabavi kulama oko stadiona i svemirskim arenama, uprava bi konačno mogla dovršiti biletanicu koju prave evo već godinu dana, urediti dosta toga oko stadiona, poraditi na marketingu, krenuti od sitnica koje kad se poslože dobije se puno bolja i ljepša slika, a za šta u konačnici ne treba ni strateški partner ni investitor, nego valja zasukati rukave i raditi.
Neće se valjda strateški baviti preraslom vegetacijom ili amaterskim načinom organizacije prodaje karata i ostalim dunđerajem u i oko kluba.
Nisam za to cuo nikad,al ovaj trenutni jug ima kapacitet 3100,nista mi onda nismo dobili kapaciteta ako ce novi jug biti 3250...Predatod je napisao/la: ↑11 apr 2024, 07:58Novi jug ce imati oko 3250 po onom sto sam ja gledao. To je cca 1000 mjesta veci nego ovaj sad (oko 2200-2500 stolica), samo sto ce biti nastavljen na istok i blizu gola. Tako da tu dodje cifra oko 14500 + novi Zapad koji ce biti oko 4.000 i tu dodje ta cifra 18.000 mjesta. Sto je i vise nego dovoljno s tim da nama prosjek u najboljem slucaju ne prelazi 7-8 hiljada i to kad smo otvarali istok ili bili u vrhu. E sad ima tu mozda derbi, Zrinjski,Borac...neko polufinale kupa i evropa ali mislim vise nego dovoljno. Ma da bolji uslovi privlace bolje igrace,vise publike..sve to ima svoje.
Zapad i kad se usminkao i kad smo ganjali kategorije sa doping sobama, medicinskom sobom su pravljen da se moze nastaviti gradnja i da se ne mora rusiti. Ma da bi to bila najskuplja tribina jer zahtjeva te novinarske prostorije, bolje vip sobe, tunele.
![]()
A negdje sam procitao da bi novi jug trebao biti identican kao sjever pa sam zato mislio da trebamo dobiti novih 5377 mjesta..
Ne treba nam veći stadion, klubovi pomisljaju na širenje stadiona ili izgradnju novog ako par sezona uzastopno u prosjeku imaju ispunjenost stadiona 97-98%. Objektivno mi to nećemo sigurno imati u sljedećih 25 godina, nećemo praviti stadion zbog dvije tri utakmice godišnje. 18-20 hiljada je taman za nas.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A znas li ti nesto vise o novom jugu i njegovom kapacitetu koji bi trebao biti ?irfo je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:01Ne treba nam veći stadion, klubovi pomisljaju na širenje stadiona ili izgradnju novog ako par sezona uzastopno u prosjeku imaju ispunjenost stadiona 97-98%. Objektivno mi to nećemo sigurno imati u sljedećih 25 godina, nećemo praviti stadion zbog dvije tri utakmice godišnje. 18-20 hiljada je taman za nas.
Ne znam tačno informacije o planu, ali sudeći po svemu treba biti kapaciteta kao i sjeverEjnur je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:10A znas li ti nesto vise o novom jugu i njegovom kapacitetu koji bi trebao biti ?irfo je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:01Ne treba nam veći stadion, klubovi pomisljaju na širenje stadiona ili izgradnju novog ako par sezona uzastopno u prosjeku imaju ispunjenost stadiona 97-98%. Objektivno mi to nećemo sigurno imati u sljedećih 25 godina, nećemo praviti stadion zbog dvije tri utakmice godišnje. 18-20 hiljada je taman za nas.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Koliko sjever prima, zar nije nesto blizu 4 hiljade?irfo je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:39Ne znam tačno informacije o planu, ali sudeći po svemu treba biti kapaciteta kao i sjeverEjnur je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:10A znas li ti nesto vise o novom jugu i njegovom kapacitetu koji bi trebao biti ?irfo je napisao/la: ↑11 apr 2024, 10:01Ne treba nam veći stadion, klubovi pomisljaju na širenje stadiona ili izgradnju novog ako par sezona uzastopno u prosjeku imaju ispunjenost stadiona 97-98%. Objektivno mi to nećemo sigurno imati u sljedećih 25 godina, nećemo praviti stadion zbog dvije tri utakmice godišnje. 18-20 hiljada je taman za nas.
Fk Željezničar.
Kakav teVenn jaVane, pogledaj financijske izvjestaje za vVijeme tog kViminalcaAdmir74 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 21:45Ne treba laži govoriti, haram je.GIBRA je napisao/la: ↑10 apr 2024, 17:14Amav AmavBojudaosinebu je napisao/la: ↑10 apr 2024, 15:15Da se nikad ne zaboravi i nikad ne ponovi. Poslovanje Zeljeznicara za :
2019. -924,295.00
2020. -920,541.00
2021. -2,827,515.00
Nas najplaceniji igrac u ekipi idalje je Ermin Zec.
Da se podsjetimo:
https://www.google.com/amp/s/balkans.al ... jevo-prvak
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Znaci jug gradnjom bi trebao imati preko 4k ?
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.