Vaš je baš lijep i za pohvaliti,isti ste kao oni koje podržavate zato i jeste tu gdje jeste
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:36
Mirva drzi sve pod kontrolom, uredno placa sjever, cuje se po koji zvižduk sa Istoka, ali culo se i kad su bili 1. sa Husrefom, taj istok ne racunam jer im i njihovu yebu majke ; pa eto mogu i ja ..
Pa i on vidio da se ovce primaju na sve i opustio se. Vidiš da prolazi apsolutno sve što im serviraju. Žedne preko vode.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:37Boze sacuvaj budale"Prilagođavamo se igračima, a sad pet ili šest utakmica izgledamo jako dobro. Svaka utakmica je priča za sebe, navijači mogu uživati u onome što vide", dodao je Rožman.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Meraak1921
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Za sta se moj otac borio da ti dodje balija na sred koseva i ovako sudi za chetnike iz seher Banja luke.
Zato pametnije sljedeci put
Zato pametnije sljedeci put

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cim malo zahladni vani vise ih ovdje prati domacu utkamicu. Za forumase holyman, feniks, stojko, pitarsam i fks74 znamo da im je predaleko pa imaju opravdanje ali sta je sa “domacim”?
Vaznije vam upisati na temi post za svaku sumnjivu situaciju nego otici na Kosevo. Kako je Mirvic nahajco spin brigadu, golemo
Vaznije vam upisati na temi post za svaku sumnjivu situaciju nego otici na Kosevo. Kako je Mirvic nahajco spin brigadu, golemo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Bas mi je draho da virtic dosao do interneta nakon sto jucer nije mogao naci signal.
Ne smeta mu sto mu je ekipa 11. I sto je juder izgubila.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Meraak1921
- Kontakt:
Ti si Fadile najveci debilkan na forumu, a konkurencija ogromna .. ti i Miljacka bare barefeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:49Bas mi je draho da virtic dosao do interneta nakon sto jucer nije mogao naci signal.
![]()
![]()

Yebem ti kazlagiću tabut materin pogino do krajine dabogda ili u kolicima do kraja života bio,smeće lopovsko,na najmilijim ti se vratilo
Borac je totalno ok
Ovo sudije ovo ono jbg i sami su tog svjesni mada msm da i bez sudija imaju kvaliteta eh sad sto to neće iskoristiti i unaprijediti već se oslanjaju na sudijske egizibicjje to je drugi par cipela
Ovo sudije ovo ono jbg i sami su tog svjesni mada msm da i bez sudija imaju kvaliteta eh sad sto to neće iskoristiti i unaprijediti već se oslanjaju na sudijske egizibicjje to je drugi par cipela
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Vidim hz opet s greskama na paroli, ovaj put su cak uspjeli na jednoj vise puta pogrijesit
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Yebo ti Miljacka sve živo i mrtvo.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:52Ti si Fadile najveci debilkan na forumu, a konkurencija ogromna .. ti i Miljacka bare barefeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:49Bas mi je draho da virtic dosao do interneta nakon sto jucer nije mogao naci signal.
![]()
![]()
![]()

Retardu maloumni.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Meraak1921
- Kontakt:

Live - @miljacka javi se , oprosteno ti je Brena je Brena , mogo si se bolje obuc yebla te bijela majca
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 20 apr 2024, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta ti pričas sinko dragi, ajde obriši sline i na spavanje....TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:48Za sta se moj otac borio da ti dodje balija na sred koseva i ovako sudi za chetnike iz seher Banja luke.
Zato pametnije sljedeci put![]()
LETS GO FIGHTER
Vi ste samo jedna od 11 ekipa protiv koje igramo u ligi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:39Klub nikad u historiji nije imao onoliki niz bez poraza. Najjači Borac iza rata. Sa sudijama ne mogu pobijediti. U tri utakmice.Suvorov je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:36Mislis najmladji Borac i najskuplje Sarajevo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:08Najbolji Borac poslije rata nije uspio u tri utakmice da dobije najgore Sarajevo. Uz neviđeno navlačenje. Čak su i ofsajd izmislili da ne bi izgubili, u sred Banjaluke.
Qrca i šampiona.
U dvije utakmice ste izgubili od Zeljeznicara u korona sezoni pa sta, qrca i korona sampiona.
Qrca i šampiona, baš tako.
Koga boli ona stvar jesmo li vas pobijedili ili nismo ako uzmemo titulu.
Evo potpisujem da svake godine budemo sampioni, a da izgubimo sve medjusobne utakmice od Sarajeva.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zalosno je da se jedno prezime Nanic iz jednog Buzima moze okaljati pa makar to i fudbal bio
- feniksptica
- Kontakt:
Druze ti si za mene nešto uzvišeno. Ipak si ti fgr. Mislim nema dalje. Bogom dan. Beg. To je dovoljno, nema potrebe sa radis, školujes se napredujes.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:48Cim malo zahladni vani vise ih ovdje prati domacu utkamicu. Za forumase holyman, feniks, stojko, pitarsam i fks74 znamo da im je predaleko pa imaju opravdanje ali sta je sa “domacim”?
Vaznije vam upisati na temi post za svaku sumnjivu situaciju nego otici na Kosevo. Kako je Mirvic nahajco spin brigadu, golemo![]()
A sta je meni 1300km...nego hladno vrijeme pa bolje u toplom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A sve smo im konkurente riješili i bod u derbiju poklonili. Ni hvala ne znaju reći, nezahvalnici.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:49Bas mi je draho da virtic dosao do interneta nakon sto jucer nije mogao naci signal.
![]()
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- TurkishAirlines
Ko ti drma kavez ?bagniadiluca je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:55Šta ti pričas sinko dragi, ajde obriši sline i na spavanje....TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:48Za sta se moj otac borio da ti dodje balija na sred koseva i ovako sudi za chetnike iz seher Banja luke.
Zato pametnije sljedeci put![]()

Pa jel vas stid da ne mozete pobjediti sa 14 igraca

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2 i 31 gost.