gdje me nađe
  gdje me nađeModeratori/ce: insider,rio_Ferdy88
hvala,dobar kviz
Ja sam već uhodan kod sastavljanja kvizova ne samo ovog tipa iz sporta... jer sam honorarno radio prije za jednu firmu koja je kvizove iz različitih oblasti i sa razlicitih platformi prodavala nasim ministarstvima obrazovanja, kulture i sporta u KS, sportskim igrama mladih, USAIDu itd (između ostalog ovaj kviz sto ste igrali sad doduse gramaticki ispravljen i malo doradjen i skracen je ove godine bio na SIMu iz košarke, te ga zato jos nisam ovdje pustao)..... pa sam se tu uhodao za kucanje, googlanje i brzo razmisljanje... tako da meni nije problem kad uhvatim vremena napraviti kviz... 40 tak pitanja manje od sata mi treba... jos i kraće ako je historija ili fudbal...

Kompromis je napisao/la: ↑05 jul 2022, 21:45Ja sam već uhodan kod sastavljanja kvizova ne samo ovog tipa iz sporta... jer sam honorarno radio prije za jednu firmu koja je kvizove iz različitih oblasti i sa razlicitih platformi prodavala nasim ministarstvima obrazovanja, kulture i sporta u KS, sportskim igrama mladih, USAIDu itd (između ostalog ovaj kviz sto ste igrali sad doduse gramaticki ispravljen i malo doradjen i skracen je ove godine bio na SIMu iz košarke, te ga zato jos nisam ovdje pustao)..... pa sam se tu uhodao za kucanje, googlanje i brzo razmisljanje... tako da meni nije problem kad uhvatim vremena napraviti kviz... 40 tak pitanja manje od sata mi treba... jos i kraće ako je historija ili fudbal...
Uglavnom biće jos kvizova u narednom periodu...

Taman dobar izgovor da gradivo ponovim.

Neko ko napravi kviz, postavi ovdje link i šifru kviza, te u koliko je sati.
Hvalakraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:13Neko ko napravi kviz, postavi ovdje link i šifru kviza, te u koliko je sati.
Klikneš na link, ukucas šifru i kad počne igraš protiv ostalih učesnika...

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 10 gostiju.