Hahhaahhahah,šta češ ti klinjo,hahahahha,siši mamino mlijeko da narasteš pa se javi
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Pa ne bi imao sta vidjeti.Ni jedna od kamera ne pokazuje da li je gol ili nije.Jedina kamera koja se nalazi na liniji je iza ledja Lunjina i ne vidi se lopta uopste.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nije ovdje VAR mogao ništa drugačije uraditi, jer nijedan snimak ne pokazuje sa sigurnošću jedno ili drugo.. Da je inicijalna odluka sudije bila gol, ne bi ga mogao poništiti.
Šteta samo što nije bilo na drugoj strani, Tebas bi do početka drugog poluvremena uplatio polog za tehnologiju.
Šteta samo što nije bilo na drugoj strani, Tebas bi do početka drugog poluvremena uplatio polog za tehnologiju.
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 21 apr 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Eto Real je kriv što nema GLT

Ma generalno, puno se kmeči nizašta.
Koševo Zapad
Realno je da Vasquez trazi kontakt i da ono nije penal, istko ko sto je Saka namjerno udario Neuera tako i on CubarsiaShategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Crveni karton za Valverdea
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ja, poništen čist gol je ništa.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sizofrenija i kompleksi opasno deru.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT
Penal potpuno cist, drugi Barcin gol je 50-50, realno iz ona dva ugla se nista ne vidi, nevjerovatno da nemaju gol line tehnologiju, pa to je prije VARa pocelo

Ono cist gol ili cisto ponisten gol moze biti samo za teske retarde.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 21 apr 2024, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kad već nemaju GLT, čovjek bi očekivao da postoji birds eye kamera. Ona bi pokazala sve.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sramno sudjenje za Real, ne samo veceras, nego u cijeloj sezoni. Ovo veceras je bas bezobrazluk.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako znaš da je čist? Daj nam sliku da je cijelim obimom prešla liniju.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:55Ma ja, poništen čist gol je ništa.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT
Ma generalno, puno se kmeči nizašta.![]()
Koševo Zapad
Znači ovako: situacija u kojoj se jasno ne vidi na kamerama da li je gol ili nije, javnost (Barsini fanovi) zaključili da je Barsa oštećena.
Haha
Haha
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 21 apr 2024, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Izmisljen penal i nepriznat gol, samo za jedno poluvrijeme
eto zasto je Primera postala jad od lige sa ovakvim debilima koji sude, ako se u jednom Clasicu desava takav cirkus.
Soto Grado prekucao igricu

Soto Grado prekucao igricu

Da se ovo Realu desilo spominjao bi se Negreira.....
Ma raja navikla da kmeci. Ono lakse je to nego rec Madrid bolji tim cjelu sezonu, ovo poluvrijeme je egal i tako slicno.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne da nije vidjelo penala nego je Vasquez za glumu trebao dobiti javnu opomenu.Madal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:55Sizofrenija i kompleksi opasno deru.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:53Eto Real je kriv što nema GLT
Penal potpuno cist

kad Englezi skontaju da trebaju gurati jednu ekipu u ovom periodu pred kraj sezone, možda će i imati više osvajača lige prvaka
vidiš kako to ovi rade.. osigura se titula i onda lagano u LP, a ne ko Englezi na 3 fronta
vidiš kako to ovi rade.. osigura se titula i onda lagano u LP, a ne ko Englezi na 3 fronta
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako bolan izmisljen penal pa evo pred sami kraj utakmice bas dobar ugao gdje se vidi kontakt.
Jbt imamo i mi gdje gledat ne citamo rezultate u avazu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.