Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nije Jokic ni prvi ni posljednji koji je rekao da Nurkic spada medju 3 najsnaznija centra nba lige. Zbog te cinjenice ostaje zal sto nije iskoristio tu snagu ni 20%. Da je svakog ljeta naucio po jedan potez na niskom postu, do danas bi, nakon 10 godina nba karijere, bio zvijer.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
phoenix bi mogle skupo kostati njegove pizdarije u playoff-u, jedna tekma, a kamo li par njih, cine razliku izmedju prolaska i ispadanja (u regularnoj sezoni je to takoreci "nebitno"), ali, mora biti svjestan da ekipi ne moze pomoci kad nije u igri i sinoc je denver lako mogao do pobjede
decko ima dva faula i 34 sekunde prije kraja 2/4 (pritom je phoenix imao lijepu prednost) brani protivnika i pravi faul, umjesto da ga je pustio da postigne poene i da 3/4 zapocne s dva faula, ali, to je nurkic i to se nece nikad promijeniti, medjutim, covjek se nada jbg
cak i ona situacija kad mu je sviran sesti faul, ni tu nije morao ici tako agresivno, trebao ga je pustiti da postigne poene jer nurkicev doprinos u ovoj ekipi je visestruk (skokovi, blokovi, pass igra, urucenja, pa i sam moze dobiti loptu na niskom postu)
koliko puta sam se nagledao njegovih faulova rano u cetvrtinama, konsekutivnih faulova, faulova iz frustracije, faulova kad ima npr dva ili cetiri faula, pa se ne zna sacuvati i mislim da ce to biti slucaj i u playoff-u, jer on sebi ne moze pomoci
decko ima dva faula i 34 sekunde prije kraja 2/4 (pritom je phoenix imao lijepu prednost) brani protivnika i pravi faul, umjesto da ga je pustio da postigne poene i da 3/4 zapocne s dva faula, ali, to je nurkic i to se nece nikad promijeniti, medjutim, covjek se nada jbg
cak i ona situacija kad mu je sviran sesti faul, ni tu nije morao ici tako agresivno, trebao ga je pustiti da postigne poene jer nurkicev doprinos u ovoj ekipi je visestruk (skokovi, blokovi, pass igra, urucenja, pa i sam moze dobiti loptu na niskom postu)
koliko puta sam se nagledao njegovih faulova rano u cetvrtinama, konsekutivnih faulova, faulova iz frustracije, faulova kad ima npr dva ili cetiri faula, pa se ne zna sacuvati i mislim da ce to biti slucaj i u playoff-u, jer on sebi ne moze pomoci
Jusufov problem neprisutnosti je taj što glumi zvijezdu. Način na koji hoda, priča, oblačenje....nikako Živinice da izađu iz njega. A opet, najviše ga cijenim od naših igrača zbog karaktera koji nije podilazački.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bravo za Vogela, baš djeluje kao fin coach
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
odlična prva četvrtina, idemo dalje Juka
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A glupavi AllStar organizatori ga nisu ni pozvali na 3-point shootout.
P.s. Juka odličan za sad !!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- baboedindzeko09
- Kontakt:
100 skokova u zadnjih 6 utakmica 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
e jbg, šteta za ova dva faula na samom početku drugog poluvremena
Opali laktušom lika, jednog od korektnijih u ligi, i nešto se kao isčuđava i teatralno hoda pored njega - ni da pomisli izviniti se i pružiti ruku. Ok, u NBA je to gotovo totalna nepoznanica, ali nemoj se barem praviti lud živ bio...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma neam pojma, kad god sam ga gledo uvijek normala lik bio. Odavno vec poprilicno rijetko pratim RS osim Nurkicevih utakmica, pa ne iskljucujem mogucnost da grijesim

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Očajna četvrtina. Sad klupa do polovine 4/4 zbog faulova.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.