Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ma ovi prvi dani posta su malo teži, vjerujem da će bolje izgledati kako vrijeme bude odmicalo. Ali on ce svoje minute imati, Eubanks I Bol Bol su totalne tarabe od igrača.
Ove sezone ima najviše skokova, ukradenih I blokada u ekipi.
Ove sezone ima najviše skokova, ukradenih I blokada u ekipi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
On je korektan izvođač slobodnih kroz karijeru, međutim, ne znam je li se meni čini samo, ali je "streaky" previše. Primjera radi, ako ubaci prva dva slobodna ili recimo 3/4 - 4/5, onda sigurno završava na 85% realizacije za tu utakmicu, a ako pogodi 0/2, 1/3, e tu kreću problemi i onda fula sve živo._dreamer_ je napisao/la: ↑12 mar 2024, 08:05Nije normalno kako lik lose suta slobodna, jel on ima neku povredu, sta je ovo. Covjek ko da baca frizider na kos.
Ja ne mogu da shvatim kako neko ko je profesionalac i ko godinama zaradjuje hljeb nije unaprijedio elementarne stvari koje bi mu sutra donijeli mnogo vise novca i vecu ulogu. Imam osjecaj da baca loptu preko neke stvari, nikakvog fokusa, koncentracije. Danas je 4-5 poena profuckao na slobodnim, to nekad odluci utakmicu.
Ima samo srecu sto nema nikakvu konkurenciju pa ce imati svojih 25 minuta, ali meni da igrac suta 1 od 6 slobodna, isao bi na hladjenje, jer to je nedopustivo, cak i za centra.
edit: ok, evo citam da je postio, moguce je da je to igralo neku ulogu.
Do početka februara je sasvim dobar bio u tom segmentu igre, ali od utakmice sa Houstonom kad su ga bukvalno hackali i tjerali da šuta slobodna (završio 8/16 tu utakmicu), isto kao da su mu ubili samopouzdanje ili utjerali neki strah. Nadam se da može vratiti se i podići to na 75-80% do kraja sezone, jer ako i na tom polju slučajno bude ovako neefikasan, to je dodatni problem za Vogela i Sunse u PO.
Ne znam i koliko ga zamotana ruka/šaka muči pri tom izbačaju, nije ni trice od januara ubacio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NerminFatic
- Kontakt:
Po lokalnom vremenu se iftario pred mec i nije ga Vogel sta imao cuvati i slicno. Isto ce biti u Bostonu u petak.
Možda je onda trebao manje jestiNerminFatic je napisao/la: ↑12 mar 2024, 09:30Po lokalnom vremenu se iftario pred mec i nije ga Vogel sta imao cuvati i slicno. Isto ce biti u Bostonu u petak.

-
- Kontakt:
Kad ga toliko voli, sto mu ne dodaje loptu kad je sam pod košem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sigurniji sut Booker na trojci udvojen nego Nurk sam pod košem19vendetta87 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:11Kad ga toliko voli, sto mu ne dodaje loptu kad je sam pod košem

Juka od 00:30, opet protiv Bostona. Bio bih zadovoljan da ponovi 11/11 kao prošlu utakmicu protiv njih.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Odlican start utakmice, osim onog katastrofalnog promasaja
Već tri asistencije 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bas ima velik uticaj na tekmu. Nekad mislim da je on s podignutom rukom na sutu za 3 idealna visina za sve ostale kad uvijek tad mu zabiju trojku
Ma samo koliko leđima čisti put suigračima, strašan doprinos daje
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Evo Eubanksa odmah ide prosipanje vodstva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj lik je katastrofa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kakav je merak gledati kad Edin komentariše
Brukanje i Beala, odlična odbrana Jusufa, iako očigledno ni ova utakmica neće statistički izgledati najljepše.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ne mogu ja gledati NBA kad je prenos na našem jeziku, nije mi to taj osjećaj
Nejasno zašto Booker toliko bježi od dodavanja da je to strašno, O'neale pod hitno na klupu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bas je dobar nocas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.