BordoBBoja je napisao/la: ↑05 maj 2024, 15:01
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 maj 2024, 14:53
Dobro rece covjek gore,mi se kao pomirili da ce biti pljacke i dalje i sad kao pripremamo tim i pojacavamo se za odnos snaga na terenu 11 protiv 14.
Te kako ne smijemo prosipati bodove protiv tkz.manjih ekipa,kao ne smijemo ovo,te ono….
Pa ljudi sta je vama,gdje na svijetu postoji takva ekipa koja je odigrala cijelu sezonu jos vjerovatno u dva takmicenja bez greske i kiksa??
Jos se i hajcamo kao na tu mantru mozemo mi to.
Vraca se prica s pocetka ove sezone kad se kenjalo o tome kako ti Vico ne moze nista ako ti zabijes 5 komada makar primio 4
Jel realno ovo sta se sve pise?
Leverkusen?
u 55 godina jednom i mjerna jedinica da nam bude...
Moram se i ja osvrnuti, nevezano za post bordoboje nego i na ostale iznad.
Mi u u tim tekmama sa tzv. manjim protivnica smo imali uzasno sudjenje gdje se domacinu pusti da nas tuce bez sankcije, imas oranicu - citaj Sloga Doboj 3:0 kad su nas natamburali prvi put. Udari krvnicki jednom u glavu Julardziju, udari Ajdina, uleti klizeci krvnicki i to ti je to. Zato sudija i postoji, pa nisu otisli na livadu neku da se odmjere, sto navijaci nece
A i Posusje uzme i zrinjskog, gosk uopste nije bezze ekipa itd. Prkose i sa crvenim i bojcu i zelji itd itd.
Na kraju se sve svodi na to da smo mi Real, a drugi su girone, albacete i slicni i pitarski san se rusi kad ne qaramo sve redom, a sudjenje nije u mozambiku ovako gdje je nagrada za igraca utakmice skoljka jaja i gdje navijaci sa pumparicama ulijecu u teren ganjati sudije..
dajte, budite realni malo a ako vas toliko boli ova nasa liga i nas fudbal, pa upalite leverkuzen i pratite.. ne nervirate se, frimpong uradi ono sto bi da Kyeremeh uradi i sve ok
sve u svemu qurac u rasemu, uzimajuci sve u obzir realno i posteno mi sa pretjeranim nezadovoljstvom i razocarenjem u strucni stab smo samo sebi najveci neprijatelj.
NARAVNO, moze i mora bolje. Da li su fulili sa kojim igracem, da li treba koji nadoci jos, da li je Rozman previse oprezan da ne koristim grublje rijeci. Vidjet cemo, po meni mu je ispit evropa.
Tu nema njegomirovica itd, mada i ona **** kad ne daju - ne daju, vazda po malim ekipama.