BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Frutek
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Frutek » 26 mar 2011, 22:14

Boli me **** za Rumunima ko tebe kamenom ti njega pećinom, trebali su se derat Securitatea ako su se već ovi prije derali Nož...
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 22:14

amell je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
amell je napisao/la:da je igrao kristian chivu mi bi izgubili 100% :!: 8-)

jesil ti bio na onom linku sto sam ti poslo sinoc
[ :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

aaa imali smo srece sto se kristijan chivu povredio,inace bi od 2-1 bosna izgubila 2-3 :D :D :D :mrgreen:
Vidim da ti je kultura jaca strana.Nadam se da ces ici u banovice !
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 26 mar 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 mar 2011, 22:15

LOPATA je napisao/la:Hajde sada vi što ste imali nešto protiv Emira, aj sada pričajte kako Emir ne igra kako treba, da nije uzor svim igračima. Sada pričajte Spaha vaki, Spaha naki, Spaha ce nas prodati ovo ono. Čovjek je sve rekao izjavom na kraju. EMIRE SINE BOSANSKI VOLI TE NACIJA :!: :!:
Ma Spaha je fakin malo ko i Ciro,zna on napaliti raju...al dobar je bio veceras,iako nije ni imo bas puno posla... :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 22:15

Puma je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
Puma je napisao/la:Jedno veliko FUJ za dio publike koja je prvo tokom minute sutnje ispustala zivotinjske krike, a i za ove koji su uzvikivali "cigani cigani", te "gazi cigane" aludirajuci na Rumune

i onda me pitaju sto ne ides na utakmice :twisted:

igracima svaka cast, vratili smo se u borbu za tu drugu poziciju
Ha? Našao se neki pametnjaković koji je sedio kraj TV i došao ovdje da pametuje i komentariše. Pa za vreme minute šutnje najviše su se čuli navijači Rumunije.
Onda, zašto smo im uzvikali cigani?! Prvo jer su zapalili baklje, drugo jer su bacili baklju na zapadni dio tribine, radi čega su dobili batine, možda si to i vidio na TV-u, sad stvarno nemam pojma.

Trebaš biti na stadionu, pa da komentarišeš navijače. Celo vreme se navijalo fer i korektno.. ;)
ti si kao bio na stadionu ??

to za baklje ste skandirali "cigani", pa sta onda treba reci nasim ljudima koji su znali prekidati utakmice sirom Evrope paljenjem i ubacivanjem baklji ? Sta da tebe neko naziva ciganom ?
Pa kume nazivaju nas prljavim balijama pa sta sta oni imaju navijati serbia serbia u Zenici ajde ne peglaj vise..

SAMO JAKO BOSNO I BOSANCI U KOST DA BOLI!!!!
a sta kazes na noz zica i ostale provokacije od strane rumuna u bukurestu ...stvarno serete kako bi nazvao to ...bili i to poredio sa africkim igracima!"!!1
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 mar 2011, 22:15

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 26 mar 2011, 22:16

VOLIM TE BiH

Dodik
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 22:17

Ovo je bila vrlo slatka pobjeda. Mislim da smo ih ubili 90 minuta. Dosli su da odigraju bunker i uzmu bod. Hvala Bogu pa nisu uspjeli. Po meni Lulic igrac utakmice veceras. Dzeko je se dobro borio, iako je ocito da nije u top formi. Svi su ustvari bili dosta dobri, iako su Medunjanin i Mravac imali nekoliko ludih poteza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 mar 2011, 22:18

Cigani su narod, nisu psovka. Ne znam šta je tu uvrijedljivo. Isto kao kad bi Njemcima skandirali Njemci, Njemci...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I upust, svaka čast našima. 8-)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 26 mar 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2011, 22:18

Neke slike sa utakmice,nisu neke kvalitete al eto ..

Rumuni

slika

FUDBALSKI HRAM

slika

Uploaded with ImageShack.us

Fanatikosi

slika

JUG-LUDILO !

slika
A C A B !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 mar 2011, 22:18

Koliki broj utakmica mi je prosao kroz glavu kad su Rumuni poveli ... Nikakve veze sa Susicem, ali kako bi ovoj ekipi sjeo Ciro, cudo neviđeno! Ipak, Safetu svaka cast! Podrzavam ga od pocetka, i ova utakmica me je uvjerila, da tako i nastavim.

Hasagic kod gola nije bas kriv. Prije da su to Spahić i Mravac. Lopta je Marici jednostavno sjela i slijedila je bomba, iako po sredini.

Spahic i Mravac i nisu fakticki imali nekog posla. Jedina greska jeste gol. Mada sam jos uvijek misljenja, da je Mravac za klupe. Ova tekma fakat nije pokazala koliko moze jer su Brazilci danas bili preslabi :D .

Bekovi danas odlicni! Mujdža malo slabiji prvo poluvrijeme. A, onaj Lulcina je danas bio Hasan, u plucima plinska boca sa reaktorom :D . Misimovica lopta bas nije slusala. Ipak, na trudu i sveukupnom dojmu, visoka ocjena. Vidi se, da mu fali utakmica, teskih kao sto je ova. Rumuni su to znali, zato su ga konstantno pritiskali da se sto prije potrosi. Safet je to primjetio, sto je bio pravi potez, gol je nakon toga pao. Pjanic isto tako na nivou. Izdrzao je visok ritam iako ista stvar kao i sa Misketom sto se utakmica tice. Na Rahimica neigranje nema bas nekog utjecaja, svaka mu dala! O njemu toliko. Sto se Mudonje tice, malo je komplicirao u pojedinim trenutcima, samo sam cekao da izgubi loptu i onda gol... Ali, prst gore! Kao i ostali, odlican! Dzeki kod lopte Rumuni nisu mogli nista, nosio ih je na sebi bez problema, steta sto nije zabio u svom stilu. Onaj gol je za njega obicna frljoka, ali neka. Zbog Citya ce mu dobro doci. Ibisevic izgleda ne terenu podosta izgubljen, ali njegov doprinos je maksimalan. Ipak mora malo smiriti reakcije nakon sudijskih odluka, previse prigovara. Isto sam i kod Pjanica primejtio ovu utakmicu. Znam, i treba vrsiti pritisak na sudije, ali on konstantno bode :). Cekao sam crvenog da izađe iz džepa, hehehe.

Sve u svemu, prva klasa smo bili danas. Prvi put, da smo konstantno napadali, bez nekakvih napada u valovima, u pauzi kojih bi bili pali i stisnuti. Prvi put, da smo odigrali kako moderne ekipe igraju, upotrebljavajuci bekove punim kapacitetom. Organizacija napada i brzih kontranapada jos malo slepa, ali napredujemo. Nisam vjerovao, da cemo drzati onako visok tempo cijelih 90 i kusur minuta.

Rumuni? Iako bez Chivu-ja, u odbrani stvarno cvrsti, uz podosta srece u pojedinim momentima tekme. Golman ih je vadio u pravim trenutcima, inace bi porcija bila. U sredini smo ih pojeli, a napad odsjekli totalno. Onaj gol Marice je sa dosta srece postignut, sjela mu je ko budali. Reakcija Hasagica to pokazuje.

Nadam se, da ce se igraci u revansu sjetiti ove tekme, i cinjenice da smo ih pojeli. I pobjeda je nasa! Naravno, do tekme je i previse vremena, ali to su stvari na koje moramo misliti. I, ono najvaznije. Za tu utakmicu nam se vraca Sejo, koji ce zajedno sa Lulicem pretrcati vise nego Rumuni zajedno ;) .Mnogo to znaci...

Ako bude suspenzija, mnogo zalostan cu da budem...

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 26 mar 2011, 22:19

sedra je napisao/la:
LOPATA je napisao/la:Hajde sada vi što ste imali nešto protiv Emira, aj sada pričajte kako Emir ne igra kako treba, da nije uzor svim igračima. Sada pričajte Spaha vaki, Spaha naki, Spaha ce nas prodati ovo ono. Čovjek je sve rekao izjavom na kraju. EMIRE SINE BOSANSKI VOLI TE NACIJA :!: :!:
Ma Spaha je fakin malo ko i Ciro,zna on napaliti raju...al dobar je bio veceras,iako nije ni imo bas puno posla... :D
Ma ispo je kralj majke mi večeras sa onom izjavom (bio i ostao kralj) :mrgreen:
Sretno Abidal :´(

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 26 mar 2011, 22:19

Hvala Papetu,hvala Zmajevima !

21 - 5 udarci prema golu 8-)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 mar 2011, 22:20

Puma je napisao/la:ti si kao bio na stadionu ??

to za baklje ste skandirali "cigani", pa sta onda treba reci nasim ljudima koji su znali prekidati utakmice sirom Evrope paljenjem i ubacivanjem baklji ? Sta da tebe neko naziva ciganom ?
HALOOOOOOOOOOO! Maloumni!
Baklja je bačena na navijače, na zapadnu tribinu, razumiješ? Ili ti trebam napisati na rumunskom? Kad smo mi bacili baklju na navijače? Pa mi smo bacali u teren, razumiješ? U Te-ren!

slika

Evo i od mene jedna slika, zapad je izgledao pre*ebeno!
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 26 mar 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2011, 22:23

Baklja je bačena na navijače, na zapadnoj tribini, razumiješ? Ili ti trebam napisati na rumunskom? Kad smo mi bacili baklju na navijače? Pa mi smo bacali u teren, razumiješ? U Te-ren!
nemam ja snage da se raspravljam sa tobom, a i dan mi nije neki

zato, uzivaj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 22:24

Ma sta vas boli qurac za rumune? Pravili su probleme kao i ocekivano, i dobili su sta su zasluzili. Morate znat da je to narod sto nas mrzi. Nemam nimalo respekta prema vecini drzava u istocnoj Evropi, zna se sta su radili za vrijeme rata. I neka dobiju batine kad god dodju u BiH, svi redom osim Bugarske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 22:24

Baklja je bačena na navijače, na zapadnoj tribini, razumiješ? Ili ti trebam napisati na rumunskom? Kad smo mi bacili baklju na navijače? Pa mi smo bacali u teren, razumiješ? U Te-ren!
strucnjak je to bolje vidio od tebe, pusti ga bolan vidis da nije sav svoj
15.10 - 15.06 ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 22:26

Covjece pa ovo je kao iz sna. Tek sad pri sebi dolazim. Ako sam ikad bio blizu infarktu onda sada. :D Koliko mi je trebalo da se smirim. Koje emocije. Da se najezis. Jednostavno sve, borba do zadnje sekunde, navijaci, selektor, strucni stab, sva ta atmosfera, vjera u nase momke. Svi tu Vaha, Glavas pa i Barasin. :D Onda na kraju slavlje igraca sa navijacima. Nemam nikakvu pametnu analizu sad, samo emoooocijeeeeeeeeeeeee!

Veeeeeeedddddddddddoooo!!! Care! :D
Miske asistencija, ista situacija kao u Belgiji, kao prekopirana, kad je Jahic zabio.
Miske postavlja loptu, a ja ustajem i derem se: "Ovo je ko u Belgiji, sad gol pada!"
A svi: "Dooobro......smiri se.......Goooooooooooooooooooooooool!!!" :D

Young Boys nek Lulicu vec pakuju kofere, pravac Bundesliga. Pa covjek im je radio sta je htio. Neznam da su ga ikako tamo zaustavljali, perverzija. Spaha sa onakvom cvorugom na glavi, kapitenu nas. :D Dzeko ih je dokrajcio, nosio ih nekoliko puta po dvojica na ledjima. Misketova dirigirana raketa na Vedinu glavu, klasicna Miske asistencija. Rahimic ih je jednostavno unistio u sredini, Medunjanin isto. Rokada Medunjanin Maletic isto ispravna, dodatni pritisak, pa Maletic ima Turbo u dupetu, samo nek ga Miske nauci centrirati. :D Mravac danas isto sjajan, nemoze mu se nista prigovarati. Mujdza nam je toliki plus to je nezamislivo. Trebali smo ih pri onom golu sto smo ga primili brze stisnuti, ali ovi Rumunci su imali vise srece nego pameti.

Samo protiv ovakve zelje, ovakvog srca i borbe kakvu je ekipa pokazala, tu ne pomaze nikakva sreca.
Pa kad se pogleda statistika utakmice, moglo bi se pomisliti, da smo igrali protiv Luxemburga. Dominacija cista. Jos da smo dobili onaj penal. Sta kaze Spaha za Mutua: "Nisam ga ni ja vidio." :D

Safet danas kao uvjek, skroman, hvali samo svoje igrace. A kako igraju pod njim, sve jace i jace. Pape legendo!
Najstrasnije, kad je mislim Dzeko zabio gol, Pape poludio, a Piplica odmah odzada na njega skace. Nase legende. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 22:26

STOP MAJORIZACIJI RUMUNA! :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 mar 2011, 22:26

Cartman je napisao/la:Ma sta vas boli qurac za rumune? Pravili su probleme kao i ocekivano, i dobili su sta su zasluzili. Morate znat da je to narod sto nas mrzi. Nemam nimalo respekta prema vecini drzava u istocnoj Evropi, zna se sta su radili za vrijeme rata. I neka dobiju batine kad god dodju u BiH, svi redom osim Bugarske.
nekima to ovdje ne smeta, al jok vazno je da smo mi stoka, a rumuni su zlato

zivi bili i vidjeli sta nas ocekuje u ciganskoj zemlji ako ne dozivimo suspenziju
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 26 mar 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 26 mar 2011, 22:26

Frisko sa tekme.

Medju rumunima je bilo jedno 30-tak huligana koji su pravili belaj non stop. Sve je kulminiralo kad je jedan defo bacio baklju sa sjevera na zapad koji je bio krcat. Dobio zasluzen degenek!

Isto tako u par navrata ista ta grupica je skandirala Srbija Srbija ocigledno trazeci reakciju publike ne bi li doslo do nekog belaja i mi popusili kaznu.

Nisu svi rumuni bili debili veceras. Na zapadu je isto bilo 100-tinjak rumuna sve skupa sa 6000 nasih navijaca i niti je ko vrijedjao niti gadjao i sve je bilo ok!

Nasi odigrali fantasticno drugo poluvrijeme. Ne treba padati u trans i proglasavati nas euro sampionima. Ovo je samo jedna bitka!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.