Sto je najgore oni su sebe uvjerilo u to i nekoga nazivaju mitomanima da prikriju svoju hinjsku taktiku

Sto je najgore oni su sebe uvjerilo u to i nekoga nazivaju mitomanima da prikriju svoju hinjsku taktiku
Ma ovaj zna koliku je glupost izvalio, ali taj post je pisao onako u zanosu pa ga ponijelo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2024, 15:33
Sto je najgore oni su sebe uvjerilo u to i nekoga nazivaju mitomanima da prikriju svoju hinjsku taktiku![]()
Tesko da ikog ovog ljaksea iz Klokotnice može nadmašiti u gluposti.moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Glupson ne razlikuje megafon od gramofonaKimJongEsmer je napisao/la: ↑15 maj 2024, 16:09Tesko da ikog ovog ljaksea iz Klokotnice može nadmašiti u gluposti.moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Kako mi je ovo promaklo.KimJongEsmer je napisao/la: ↑15 maj 2024, 16:09Tesko da ikog ovog ljaksea iz Klokotnice može nadmašiti u gluposti.moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
I kajmak
Kakvo je svrsavanje bilo kad su arapi dosli. Izlevatili ih ko niko, kao i mnogi prije njih
Sto napisa @Miky na nasoj temi, covjek kralja doveo...FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2024, 17:23Kakvo je svrsavanje bilo kad su arapi dosli. Izlevatili ih ko niko, kao i mnogi prije njih![]()
Nikom te ne damo a na koljenima klece![]()