Priliku da, al mi se od zadnje titule svake sezone restartujemo i imaš to što imaš.denimen99 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:56Pa dobro, znam kako to ide u Borcu, jedino je Vranješ bio u obje pobjedničke ekipe, a znamo da se u ovu vratio tek prije par mjeseci. Isto tako znamo da neće započeti novu sezonu u Borcu. Ali za FKS mi je najčudnije jer oni jedini imaju priliku da prave pravi klub, a svakih 6 mjeseci rade hrpu transfrea. Nema logike.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:38Koji to klub neće?
Pogledaj za ovu sezonu koja su kretanja igrača bila.
https://www.transfermarkt.us/fk-borac-b ... on_id/2023
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... on_id/2023
https://www.transfermarkt.com/fk-velez- ... on_id/2023
Evo ti samo pogledaj prve tri ekipe i promet igrača.
Nije ništa bolje ni u drugim ekipama.
Ove slabije ekipe raspuste igrače na kraju sezone i dovode maltene nove.
Mi smo takva liga, i sad pitati hoće li FKS dovesti 10 ili 15 igrača, nema baš smisla.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Zato imamo Lesinare i imali smo UM ponos BiH da se mlate sa delijama i grobarima moj riziko. Da vas nema sramota bi bila 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Bolje pitanje je kakav fetis imaju pravoslavne grupe sa Bosnjackim grupama?
Jer kod nas ima bas svih vjeroispovijesti u grupama(tako sa to nisu bas muslimanske) a kod pravoslavaca su sve pravoslavci.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 maj 2024, 12:17, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vidim Široki sa dosta juniora jučer protiv Sloge i dobiše sa igračem manje, stvarno imaju kvalitetnu omladinsku školu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Shategabri
- Kontakt:
Ko nam je bio konkurencija za to 4. mjesto?Kamaga11 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:07Pozdravi Vicu on vam je izborio sezonu za pamcenje i osvajanje 4 mjesta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:45Vazda se ti javis a veze nemas.TMmanija2012 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:43Najjaci su ovi kmecavci sa Kobilje Glave ,a svi znamo da njihov vlasnik lize paksu Vici![]()
Da imas ikakvih informacija klecao bi u nedelju kad borac bude izlazio na teren i skandirao Vicino ime jer vas je on licno ostavio u ligi.
Koševo Zapad
Ko ce vam biti konkurencija kad ste osakatili protivnike najmanje desetak bodova.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:17Ko nam je bio konkurencija za to 4. mjesto?Kamaga11 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:07Pozdravi Vicu on vam je izborio sezonu za pamcenje i osvajanje 4 mjesta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:45
Vazda se ti javis a veze nemas.
Da imas ikakvih informacija klecao bi u nedelju kad borac bude izlazio na teren i skandirao Vicino ime jer vas je on licno ostavio u ligi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Htio si reci da ti je cudno za zrinjski ?? Oni su najbogatiji klub u BiH ,imaju najskuplju ekipu,najveci budzet,najveca ulaganja,najvise para.denimen99 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:56Pa dobro, znam kako to ide u Borcu, jedino je Vranješ bio u obje pobjedničke ekipe, a znamo da se u ovu vratio tek prije par mjeseci. Isto tako znamo da neće započeti novu sezonu u Borcu. Ali za FKS mi je najčudnije jer oni jedini imaju priliku da prave pravi klub, a svakih 6 mjeseci rade hrpu transfrea. Nema logike.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:38Koji to klub neće?
Pogledaj za ovu sezonu koja su kretanja igrača bila.
https://www.transfermarkt.us/fk-borac-b ... on_id/2023
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... on_id/2023
https://www.transfermarkt.com/fk-velez- ... on_id/2023
Evo ti samo pogledaj prve tri ekipe i promet igrača.
Nije ništa bolje ni u drugim ekipama.
Ove slabije ekipe raspuste igrače na kraju sezone i dovode maltene nove.
Mi smo takva liga, i sad pitati hoće li FKS dovesti 10 ili 15 igrača, nema baš smisla.
Vlasnicima Sarajeva nikad rezultat nije bio prioritet. Oni su uvijek naglasavali ulaganje u akademiju. Sarajevo je razvojno -prodajni klub. U tome smo daleko najjaci u BiH i ostacemo najbolji u tom segmentu. A titule ,kupovi,plasmani, to ako bude slucajno,dobro je.
-
- Kontakt:
Dovoljno je samo bilo cuti s kojim olaksanjem i u jednom dahu jedan premijerligaski sudija na kafi u jednom kaficu kaze kolegi s kojim je sjedio hvala Bogu pa je konacno zavrsilo. Neka protumaci ko kako hoce, po slobodnoj volji 

- Shategabri
- Kontakt:
Koje protivnike pitam te? Slogu? Posušje? Jel realno da su oni bili kandidati za to 4. mjesto?Kamaga11 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:19Ko ce vam biti konkurencija kad ste osakatili protivnike najmanje desetak bodova.
Ko još?
Jeste vi bili ta konkurencija?
Koševo Zapad
I bas ti nije neugodno ?Jurica95 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:00Ima gore negdje oko Dortmunda živi Hanifa, Suljetova šći. Za nju kažu da ima dobre konekcije sa svima. Pa ću kazati rođaku koji zivi blizu nje da je zamoli da nam pomogneCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:50Ja samo ne znam imamo li mi ikakve konekcije da posaljemo Marci Gazzeti Kickeru Footmercatu i drugim renomiranim sportskim sajtovima ovo sto je jucer desavalo u jako vaznoj utakmici za titulu. Znam da necemo nista promjeniti ali bar neka nam se zapad malo smije. Kada nekada vide u buducnosti Borac ako bude igrao evropu da ih podsjeti evo onih klosara sto im je sudija davno nategao titulu sjecas se Ulrich![]()
![]()
![]()
![]()
19V22
Ne cestita niko nikome iz iste lige javno osvajanje trofeja. Mozda ima neki izuzetak, ali to je rijetkost.
Vojvodina je cestitala na drustvenim mrezama zbog posebnih odnosa klubova.
Dobro to spinuje Klix sa ovakvim naslovima.
- feniksptica
- Kontakt:
Zrinja je nama cestito. Mi njima isto. Kad sportski osvojis sportisti cestitaju jednostavno.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑28 apr 2024, 14:2328 apr 2024, 14:23
...sve se bilježi i ostaje tako da i oni što slabije pamte moći će se adekvatno podsjetiti...

Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 21 maj 2024, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bitno je osvojiti titulu pred 8 milijardi ljudi u UN za koji dan a ovo pred 3000 ljudi u Banja Luci je već zaboravljeno zbog načina na koji je osvojena. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Moj prijedlog je da u Istocnom Sarajevu Vico organizuje koncert Cece gdje bi Borac i Sfk Sarajevo mogli da proslave osvojene titule 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko igra u UN,mislim da se super kup igra u UAE ili si fulio temu ili portal...
- feniksptica
- Kontakt:
Super ista nam je mrznja prema zenskom klubu sfk kao i vama.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:57Moj prijedlog je da u Istocnom Sarajevu Vico organizuje koncert Cece gdje bi Borac i Sfk Sarajevo mogli da proslave osvojene titule![]()
Samo da nam ne predje od vas ljubav prema srbijanskim navijackim grupama

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.