Čitav tekst je u milimetar pogođen.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:25Sto je najgore, nije nista slago![]()
Doduse ne samo ovdje, nego cijeli tekst je dosta realan.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma gledao proslavu na Rondou pa mu se skupilotutankamon1905 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:13limvotehula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:081981oldschool je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:53Svaka mu cast na postu i sve je dobro napisao mazlume jedan glupi! Kamo sreće da si ti upola čovjek pa da opereš te ruke prljave i jezičinu podlu i priznaš neke stvari, ali to je nemoguća misija. **** li te zrinski mrtvi usta! Jasta ste nego lopovi, isto kao Borac samo sto vi to podlo i hinjski radite po navici.Useri se sebi usta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi su ovo prenosi
A ovom banjalučkom šupku je identično kad iosvajaš titule sa 20 ili skoro 30 bodova prednosti ili kad te sudije guraju od prvog do predzadnjeg kola . Bolesnici ljubomorni ,lexu uzmite i naspavajte se.Sutra termine odmah zakažite kod nekog dobrog psihoterapeuta jer slijedece sezone opet ćete gledati Zrinji u leđa i nervirati se kad uđemo opet u grupe conferencijske lige .

Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Nema sta, argumentovan tekst. Preporucujem procitati cijeli. Svakoga je potkacio i realno opisao stanje stvari.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Potpis na ovo Schlagerovo. Od rijeci do rijeci.Addo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:45Schlager je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:41Nikakav poseban osjecaj nakon ove titule.
Ovome se,punog srca ,mogu radovati samo oni sto mrze Bosnjake ili vole Vicu, Dodika i SNSD...veze ovo sa fudbalom i Borcem nema,sto pokazuje i posjeta na tribinama...Vise smo imali kad smo se za opstanak borili.
Mi smo uvijek mastali da smo drugaciji od ovih sa Grbavice i Koseva,lopovske porodice Osim ,i onih osam godina Begica ,dok se faul na Kosevu nije smio svirnuti protiv FKS..
Ove zapadne Mostarce da ne pominjem...lopine neopjevane...od Covica ,do Sulente ,Make i ostalih...Ponosniji sam bio na moj Borac ,kad smo 4 puta na silu izbacivani iz Lige
Sad sam se uvjerio da nismo nista bolji od njih ,da smo potpuno isti...ali docekali priliku da "sad malo mi"
I ,kad je vec sve ovdje na silu,i nek je Borac prvak..
Momci na terenu su sasvim ok...Cestitke....Vinko,dajte mu uigovor na 5 godina...maher..
Bicemo i u Evropi pristojni..
Srecno Borcu..![]()
Ja bih samo dodao, za ovaj dio “ doslo je i nase vrije”, da mi je drago sto malo mi sad, samo zbog pojedinaca koji su se nasladjivali kad je Borac ispadao, bio kraden na 101 nacin.
A o tome koliko svaki pravi navijac prepoznaje ovu titulu, vidi se po “ euforiji” u gradu.
-
- Kontakt:
Posteno da priznaju @Schlager i @LaHaine.
Jako je malo titula u ovoj ligi koje su 100% ciste. Klub koji osvoji skoro uvijek ima i protekciju u savezu. Da se ne lazemo, tako je. Ipak, ovo sto Borac radi zadnjih godina je stvarno van svih okvira normalnog.
Donekle mogu razumjeti navijace Borca koji kazu na nas je red, jebbite se svi, ali ovo ne vodi nicemu i vjerovatno je upravo u tome poenta. Ovogodisnja Borceva je najneregularnija titula ikad, uz onu pitarsku iz 2014/15.
To na stranu, tekst je dobar jer nikoga ne stedi. Pogotovo je autor ubo ovo za sarajevske klubove, a i komentari o Zrinjskom su na mjestu.
Jako je malo titula u ovoj ligi koje su 100% ciste. Klub koji osvoji skoro uvijek ima i protekciju u savezu. Da se ne lazemo, tako je. Ipak, ovo sto Borac radi zadnjih godina je stvarno van svih okvira normalnog.
Donekle mogu razumjeti navijace Borca koji kazu na nas je red, jebbite se svi, ali ovo ne vodi nicemu i vjerovatno je upravo u tome poenta. Ovogodisnja Borceva je najneregularnija titula ikad, uz onu pitarsku iz 2014/15.
To na stranu, tekst je dobar jer nikoga ne stedi. Pogotovo je autor ubo ovo za sarajevske klubove, a i komentari o Zrinjskom su na mjestu.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ćorić novi trener Željezničara
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Idi lezi nek te nena zavije u jorgan i prekrije preko glave. Ne znam trebam li pisat ovo mazlume glupi ili se sam u tome pronadjes hvala i dovidjenja nadam se da ste se nagledali vatrometa veceras. Sportski pozdrav prestat cemo s nedjelje.1981oldschool je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:53Svaka mu cast na postu i sve je dobro napisao mazlume jedan glupi! Kamo sreće da si ti upola čovjek pa da opereš te ruke prljave i jezičinu podlu i priznaš neke stvari, ali to je nemoguća misija. **** li te zrinski mrtvi usta! Jasta ste nego lopovi, isto kao Borac samo sto vi to podlo i hinjski radite po navici.Useri se sebi usta!tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:41Schlageru nadam se da operes i ruke kad pises, a i usta kada pricas o jedinom Mostarskom prvaku i najboljem timu u Bosni i Hercegovini. Nemoj svega ti eto. Kao lopovi smo mi, al ovi su ostali svi prije poceli pa dosao i na nas red. usracu se
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Bas tako, nisi ništa slagao

“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ja, pošteno i svi su lopovi samo ti nisi.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:58Posteno da priznaju @Schlager i @LaHaine.
Bitno da si ti komšiju zakačio

Koševo Zapad
To ja vazda ovdje trubim. Sve titule u zadnjih 15 godina su kriminal teški. U biti, kriminal teški je krenuo kad je Ivica Osim zasjeo na čelo "komiteta za normalizaciju", a da ironija bude veća taj komitet samo uveo još veći kriminal. Borac to samo malo providnije radi, odnosno ne trude se to ni skrivati. A da se ne lažemo, svaki klub bi se ponašao kao što su Borac, Zrinjski, Sarajevo, Željo. Samo je pitanje tko uspije ugrabiti moć nad savezom i sudcima. Prilika čini lopova.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:42Potpis na ovo Schlagerovo. Od rijeci do rijeci.Addo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:45Schlager je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:41Nikakav poseban osjecaj nakon ove titule.
Ovome se,punog srca ,mogu radovati samo oni sto mrze Bosnjake ili vole Vicu, Dodika i SNSD...veze ovo sa fudbalom i Borcem nema,sto pokazuje i posjeta na tribinama...Vise smo imali kad smo se za opstanak borili.
Mi smo uvijek mastali da smo drugaciji od ovih sa Grbavice i Koseva,lopovske porodice Osim ,i onih osam godina Begica ,dok se faul na Kosevu nije smio svirnuti protiv FKS..
Ove zapadne Mostarce da ne pominjem...lopine neopjevane...od Covica ,do Sulente ,Make i ostalih...Ponosniji sam bio na moj Borac ,kad smo 4 puta na silu izbacivani iz Lige
Sad sam se uvjerio da nismo nista bolji od njih ,da smo potpuno isti...ali docekali priliku da "sad malo mi"
I ,kad je vec sve ovdje na silu,i nek je Borac prvak..
Momci na terenu su sasvim ok...Cestitke....Vinko,dajte mu uigovor na 5 godina...maher..
Bicemo i u Evropi pristojni..
Srecno Borcu..![]()
Ja bih samo dodao, za ovaj dio “ doslo je i nase vrije”, da mi je drago sto malo mi sad, samo zbog pojedinaca koji su se nasladjivali kad je Borac ispadao, bio kraden na 101 nacin.
A o tome koliko svaki pravi navijac prepoznaje ovu titulu, vidi se po “ euforiji” u gradu.
Samo mi nije jasno zašto Schlager kaže da je Vinko maher? Pa s ovakim suđenjem koga god sjedneš na klupu biti će "maher".
Što se tiče Borca u Evropi, nezahvalno je komentirati što će biti jer tek sad idu odlasci/dolasci igrača, no s trenutnim kadrom Borac nema šta tražiti u Evropi.
- TurkishAirlines
To bas i ne pije vode jer ako uzmemo zbir bodova sarajevskih klubova vidjet cemo da bi Sarajevo kao grad bilo prvak.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:25Sto je najgore, nije nista slago![]()
Doduse ne samo ovdje, nego cijeli tekst je dosta realan.

Malo nam je ovaj plavi komsija zakazao, ali kad je Vico uletio sa svojim semama malo su se podigli i tako nama svima zacepili usta.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Shategabri
- Kontakt:
Evropa je neko mjerilo kvalitete ekipe.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 07:58To ja vazda ovdje trubim. Sve titule u zadnjih 15 godina su kriminal teški. U biti, kriminal teški je krenuo kad je Ivica Osim zasjeo na čelo "komiteta za normalizaciju", a da ironija bude veća taj komitet samo uveo još veći kriminal. Borac to samo malo providnije radi, odnosno ne trude se to ni skrivati. A da se ne lažemo, svaki klub bi se ponašao kao što su Borac, Zrinjski, Sarajevo, Željo. Samo je pitanje tko uspije ugrabiti moć nad savezom i sudcima. Prilika čini lopova.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:42Potpis na ovo Schlagerovo. Od rijeci do rijeci.
Samo mi nije jasno zašto Schlager kaže da je Vinko maher? Pa s ovakim suđenjem koga god sjedneš na klupu biti će "maher".
Što se tiče Borca u Evropi, nezahvalno je komentirati što će biti jer tek sad idu odlasci/dolasci igrača, no s trenutnim kadrom Borac nema šta tražiti u Evropi.
Ako te prospu neki ribari, znači da nisi ni za q.
Koševo Zapad
Zrinjski je tek posljednje 2-3 titule dobio na kvalitet, ostale titule su bile kombinacija guranja i kvalitete kao i kod vecine bh prvaka do tada. Medjutim kod Borca je problem sto je odnos kvaliteta i guranja debelo na strani guranja i pomoci sudija.
Ta sezona je pitare mnogo koštala. Sve ono što su Ibraković i Selimović radili je na kraju kumovalo odlasku Tana kojem su pomogli da odmah shvati gdje je došao. Na kraju te sezone je otišao Cimirot i to je bila kap koja je prelila čašu, mislim na talove od transfera Cimirota.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:58Ovogodisnja Borceva je najneregularnija titula ikad, uz onu pitarsku iz 2014/15.
Klub ih nije tužio samo da izbjegne dramu i negativan marketing. Mislim da su ih trebali tužiti, da naprave primjer od njih, ali to bi otvorilo pandorinu kutiju za tu sezonu i samo su ih otjerali kao kerove - što i jesu, oba. Daleko im kuća od našeg fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako ti to sve fino znaš za naš klub, al u tvom klubu ne daš reći na svog miljenika, a otprilike je isto ukopao klub, ako ne i gore nego ova naša garnitura.
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Virtu4l je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:31Ta sezona je pitare mnogo koštala. Sve ono što su Ibraković i Selimović radili je na kraju kumovalo odlasku Tana kojem su pomogli da odmah shvati gdje je došao. Na kraju te sezone je otišao Cimirot i to je bila kap koja je prelila čašu, mislim na talove od transfera Cimirota.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:58Ovogodisnja Borceva je najneregularnija titula ikad, uz onu pitarsku iz 2014/15.
Klub ih nije tužio samo da izbjegne dramu i negativan marketing. Mislim da su ih trebali tužiti, da naprave primjer od njih, ali to bi otvorilo pandorinu kutiju za tu sezonu i samo su ih otjerali kao kerove - što i jesu, oba. Daleko im kuća od našeg fudbala.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Virto trola za sve pare.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovo iznad će ti potvrditi svaki iole upućeniji navijač Sarajeva. Posebno za Selimovića, čovjek se ugrađivao u štampanje plakata. Neko vrijeme se nije smio kretati od HZ.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:38Kako ti to sve fino znaš za naš klub, al u tvom klubu ne daš reći na svog miljenika, a otprilike je isto ukopao klub, ako ne i gore nego ova naša garnitura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Orjuna i 9 gostiju.