Domod i slicne radnje tamo sam nasao vidim i bh telecom prodaje neki dan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Elektroprivreda BiH sada traži poskupljenje struje za 10 posto, kažu da je to nužno
Treba biti dobrano nepismen pa da nisi u stanju ni nešto poskupiti kako treba.Nakon što je Regulatorna komisija za energiju FBiH (FERK) odbila prvobitni zahtjev Elektroprivrede BiH za poskupljenje struje, odnosno uvođenje modela tri tarife, sada stiže novi zahtjev i to za linearno povećanje cijena za domaćinstva i ostala potrošnja.
Da ti ja prodam svoj
Tekst pod naslovom "Kriminalni kartel htio se infiltrirati u državu: Bosanski ministar vanjskih poslova i narko boss" lista Der Tagesspiegel prenosimo u cjelosti.
Šeher Konjic.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:07Da ti ja prodam svoj![]()
Kupio prije mjesec dana, kontao da mi treba.
Kad god ga upalim, uvijek zelena linija, zrak očito čist ko suza.
Zaboravio da živim u dzennetu, gdje je klima odlicna![]()
Bruto proizvodnja električne energije u FBiH u aprilu 2024. godine iznosila je 554 GWh, a u istom mjesecu 2023. godine iznosila je 653 GWh. U ukupnoj bruto proizvodnji električne energije hidroelektrane su učestvovale sa 32,13%, termoelektrane sa 63,36%, a vjetroelektrane sa 4,51%.
Glede korištenja energenata u termoelektranama, mrki ugalj ima najveći udio (slijedi lignit) i logično da će se osjetiti na samoj proizvodnji struje, pogotov jer se još uvijek uveliko oslanjamo na TE.Proizvodnja mrkog uglja u FBiH u aprilu 2024. godine iznosila je 273.355 t, dok je u istom mjesecu 2023.godine proizvodnja iznosila 362.209 t.
Eto, postao Dinokio konacno poznat i u zapadnim medijima.
Bio je Sting u Zetri, pa Gypsi Kingsi isto. Na Jazz festu uvijek bude velikih imena, ali valjalo bi i Rammsteina dofurati sa svojih 100 kamiona opreme pa nek gori Koševoakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 18:18sad ce i Edo Sheeran na ljeto u BG
ali polahke, bice i kod nas Amadeus Band ili Sabahudin Sasa Kovacevic![]()
Realno ocit pokusaj branjenja MVPa. Bake pot kupio Europol i novinara iz Njemacke a u BiH mora na sud, ima smisla. Zar je moguce da se ljudi jos vode ovom logikom?scholsey je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:49Da se implicira da je Konaković Drogenboss, u naslovu bi bilo "Außenminister und Drogenboss". Ovako se očito piše o njegovom odnosu sa Titom, pa zato ".. und der Drogenboss" - o čemu piše, kolko sam upratio, već 10ak naših novinara pa ovo u suštini nije ništa groundbreaking, kakvim se predstavlja.
Osim toga, napišite ljudima i da je autor članka naš čovjek, Sead Husić.
Mislim, veze nemam ko je lik, al svako normalan zna da su realne šanse da je to neki Baketov Mulahusić v 2.0. Možda i nije, nebitno.. ali je jako bitno da je autor naš lik, nije Švabo.
Mene boli qrac za ove kokuzne priče, više puta sam ovdje to naglasio. Da me neki levat ne napadne kako nekog branim.. ne branim, samo komentarišem prezentiranje poluinformacija kao neke apsolutne istine. Radite isto što rade i ti neki koji su, ko biva, nemjerljivo gori od tih nekih vaših.
Članak je objavljen skoro pa istovremeno na Tagesspiegelu i na Klixu. Autor je naš lik i jedan od izvora za članak je Avdo Avdić (piše na Klixu da je razgovarao sa Tagesspiegelom). Meni je samo to dovoljno da donesem zaključak šta je u pitanju.. kome nije, stvarno mi je žao. Ima rješenje za to, ali je njega nemoguće naći na bilo kojem forumu.nerkolfc je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:28Realno ocit pokusaj branjenja MVPa. Bake pot kupio Europol i novinara iz Njemacke a u BiH mora na sud, ima smisla. Zar je moguce da se ljudi jos vode ovom logikom?scholsey je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:49Da se implicira da je Konaković Drogenboss, u naslovu bi bilo "Außenminister und Drogenboss". Ovako se očito piše o njegovom odnosu sa Titom, pa zato ".. und der Drogenboss" - o čemu piše, kolko sam upratio, već 10ak naših novinara pa ovo u suštini nije ništa groundbreaking, kakvim se predstavlja.
Osim toga, napišite ljudima i da je autor članka naš čovjek, Sead Husić.
Mislim, veze nemam ko je lik, al svako normalan zna da su realne šanse da je to neki Baketov Mulahusić v 2.0. Možda i nije, nebitno.. ali je jako bitno da je autor naš lik, nije Švabo.
Mene boli qrac za ove kokuzne priče, više puta sam ovdje to naglasio. Da me neki levat ne napadne kako nekog branim.. ne branim, samo komentarišem prezentiranje poluinformacija kao neke apsolutne istine. Radite isto što rade i ti neki koji su, ko biva, nemjerljivo gori od tih nekih vaših.
Mene samo zanima jesu ove novine ili portal popularne u Njemačkoj i do koliko ljudi dopire, a ko je pisao ipak manje bitno jer tamo njih boli ona stvar ko je pisao nego šta piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.