Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bob
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la bob » 28 maj 2024, 09:12

Murga je napisao/la:
28 maj 2024, 08:41
Raja, gdje se ono mogu naci oni prociscivaci zraka kod nas? Ako ima neka prodavnica u Sarajevu ili na Ilidzi, unaprijed zahvaljujem.
Domod i slicne radnje tamo sam nasao vidim i bh telecom prodaje neki dan :D

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 28 maj 2024, 09:30

Murga je napisao/la:
Raja, gdje se ono mogu naci oni prociscivaci zraka kod nas? Ako ima neka prodavnica u Sarajevu ili na Ilidzi, unaprijed zahvaljujem.
imas u manje vise svim prodavnicama ganjaj xiaomi zbog velike dostupnosti hepa filtera i rezervnih dijelova

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 28 maj 2024, 10:07

slika

Bruko moja

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 28 maj 2024, 10:36

Murga je napisao/la:
Zepter.
1921

SantiCazorla08
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la SantiCazorla08 » 28 maj 2024, 10:40

Da li neko zna gdje se može nabaviti metalna mrežica za koš u Sarajevu?

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 28 maj 2024, 10:58

Elektroprivreda BiH sada traži poskupljenje struje za 10 posto, kažu da je to nužno
Nakon što je Regulatorna komisija za energiju FBiH (FERK) odbila prvobitni zahtjev Elektroprivrede BiH za poskupljenje struje, odnosno uvođenje modela tri tarife, sada stiže novi zahtjev i to za linearno povećanje cijena za domaćinstva i ostala potrošnja.
Treba biti dobrano nepismen pa da nisi u stanju ni nešto poskupiti kako treba. :lol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 maj 2024, 11:07

Murga je napisao/la:
Da ti ja prodam svoj :)

Kupio prije mjesec dana, kontao da mi treba.
Kad god ga upalim, uvijek zelena linija, zrak očito čist ko suza.

Zaboravio da živim u dzennetu, gdje je klima odlicna :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 maj 2024, 11:16

Pensioner26 je napisao/la:
28 maj 2024, 10:07
slika

Bruko moja
Tekst pod naslovom "Kriminalni kartel htio se infiltrirati u državu: Bosanski ministar vanjskih poslova i narko boss" lista Der Tagesspiegel prenosimo u cjelosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 maj 2024, 11:25

kraljttbvb je napisao/la:
28 maj 2024, 11:07
Murga je napisao/la:
Da ti ja prodam svoj :)

Kupio prije mjesec dana, kontao da mi treba.
Kad god ga upalim, uvijek zelena linija, zrak očito čist ko suza.

Zaboravio da živim u dzennetu, gdje je klima odlicna :mrgreen:
Šeher Konjic. :ljepota: :bih: :tokralju:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 maj 2024, 11:30

Bruto proizvodnja električne energije u FBiH u aprilu 2024. godine iznosila je 554 GWh, a u istom mjesecu 2023. godine iznosila je 653 GWh. U ukupnoj bruto proizvodnji električne energije hidroelektrane su učestvovale sa 32,13%, termoelektrane sa 63,36%, a vjetroelektrane sa 4,51%.
Proizvodnja mrkog uglja u FBiH u aprilu 2024. godine iznosila je 273.355 t, dok je u istom mjesecu 2023.godine proizvodnja iznosila 362.209 t.
Glede korištenja energenata u termoelektranama, mrki ugalj ima najveći udio (slijedi lignit) i logično da će se osjetiti na samoj proizvodnji struje, pogotov jer se još uvijek uveliko oslanjamo na TE.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 maj 2024, 11:38

Pensioner26 je napisao/la:
28 maj 2024, 10:07
slika

Bruko moja
Eto, postao Dinokio konacno poznat i u zapadnim medijima. :rol:

Ukoliko nastavi s izjavama da je proces sa Interpolom FBI i DEA nastiman, braneci svoje kriminalne pajdase, mogao bi on i do naslovnice na Timesu do kraja godine, ali ne u pozitivnom smislu. :salut:

Ko zna, mozda mu je to i cilj.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 maj 2024, 11:49

Da se implicira da je Konaković Drogenboss, u naslovu bi bilo "Außenminister und Drogenboss". Ovako se očito piše o njegovom odnosu sa Titom, pa zato ".. und der Drogenboss" - o čemu piše, kolko sam upratio, već 10ak naših novinara pa ovo u suštini nije ništa groundbreaking, kakvim se predstavlja.

Osim toga, napišite ljudima i da je autor članka naš čovjek, Sead Husić.

Mislim, veze nemam ko je lik, al svako normalan zna da su realne šanse da je to neki Baketov Mulahusić v 2.0. Možda i nije, nebitno.. ali je jako bitno da je autor naš lik, nije Švabo.

Mene boli qrac za ove kokuzne priče, više puta sam ovdje to naglasio. Da me neki levat ne napadne kako nekog branim.. ne branim, samo komentarišem prezentiranje poluinformacija kao neke apsolutne istine. Radite isto što rade i ti neki koji su, ko biva, nemjerljivo gori od tih nekih vaših.
The saddest thing in life is wasted talent.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 maj 2024, 12:01

Navodno je FBI pod direktnim uticajem i kontrolom Harisa Zahiragica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 maj 2024, 12:11

Amin Bože da nekad pročepite u glavama pa dokučite kakva ste intelektualna sirotinja.. i vi i ovi vaši online ratovi.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 maj 2024, 13:07

akisarajevo92 je napisao/la:
27 maj 2024, 18:18
sad ce i Edo Sheeran na ljeto u BG

ali polahke, bice i kod nas Amadeus Band ili Sabahudin Sasa Kovacevic :salut:
Bio je Sting u Zetri, pa Gypsi Kingsi isto. Na Jazz festu uvijek bude velikih imena, ali valjalo bi i Rammsteina dofurati sa svojih 100 kamiona opreme pa nek gori Koševo :mrgreen: :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 maj 2024, 15:28

scholsey je napisao/la:
28 maj 2024, 11:49
Da se implicira da je Konaković Drogenboss, u naslovu bi bilo "Außenminister und Drogenboss". Ovako se očito piše o njegovom odnosu sa Titom, pa zato ".. und der Drogenboss" - o čemu piše, kolko sam upratio, već 10ak naših novinara pa ovo u suštini nije ništa groundbreaking, kakvim se predstavlja.

Mislim, veze nemam ko je lik, al svako normalan zna da su realne šanse da je to neki Baketov Mulahusić v 2.0. Možda i nije, nebitno.. ali je jako bitno da je autor naš lik, nije Švabo.

Mene boli qrac za ove kokuzne priče, više puta sam ovdje to naglasio. Da me neki levat ne napadne kako nekog branim.. ne branim, samo komentarišem prezentiranje poluinformacija kao neke apsolutne istine. Radite isto što rade i ti neki koji su, ko biva, nemjerljivo gori od tih nekih vaših.
Realno ocit pokusaj branjenja MVPa. Bake pot kupio Europol i novinara iz Njemacke a u BiH mora na sud, ima smisla. Zar je moguce da se ljudi jos vode ovom logikom?

Mene samo zanima jesu ove novine ili portal popularne u Njemačkoj i do koliko ljudi dopire, a ko je pisao ipak manje bitno jer tamo njih boli ona stvar ko je pisao nego šta piše.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 maj 2024, 15:50

nerkolfc je napisao/la:
28 maj 2024, 15:28
scholsey je napisao/la:
28 maj 2024, 11:49

Realno ocit pokusaj branjenja MVPa. Bake pot kupio Europol i novinara iz Njemacke a u BiH mora na sud, ima smisla. Zar je moguce da se ljudi jos vode ovom logikom?

Mene samo zanima jesu ove novine ili portal popularne u Njemačkoj i do koliko ljudi dopire, a ko je pisao ipak manje bitno jer tamo njih boli ona stvar ko je pisao nego šta piše.
Članak je objavljen skoro pa istovremeno na Tagesspiegelu i na Klixu. Autor je naš lik i jedan od izvora za članak je Avdo Avdić (piše na Klixu da je razgovarao sa Tagesspiegelom). Meni je samo to dovoljno da donesem zaključak šta je u pitanju.. kome nije, stvarno mi je žao. Ima rješenje za to, ali je njega nemoguće naći na bilo kojem forumu.

Ne znam Nerko. Nek googla koga interesuje. Šta god da napišem, nebitno je, jer ljudi po ovim pitanjima očito imaju svoj stav i njega je nemoguće promijeniti nekom argumentovanom raspravom. Sa druge strane, ne želim da me se etiketira braniocem nekog od ovih majmuna na vlasti, jer me to duboko vrijeđa.

Uživajte. Ako je vama lijepo.. i meni je. Izvinite što sam vam se uopšte upetljao u ove priče, Bogami ne znam šta mi bi.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 maj 2024, 16:00

Ma ne petljam se i ja, ali ocito je kao dan da SDA s ovim "pakovanjem" nema neke veze. Sve je ovo izaslo iz istrage Europola, optuzbe da su povezani, cinjenica za brojeve pasoša i ostalo. Jos njegove konferencije gdje on izlazi samo da brani ljude koji su povezani s ovim kartelom. Najpametnije bi mu bilo da ih je sve pustio niz vodu i izignorisao Avdu.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 28 maj 2024, 16:12

Haj što pakuju njemu nego je ispalo da pakuju i Gordanu Memiji. Većeg kriminalca od Memije nema nadaleko ali eto, pakuju mu. :salut:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 28 maj 2024, 16:22

yebo majku jes jak Bake da smo znali dokle seze njegova moc ne bi ga se tako lako odrekli :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.