Ovaj put stvarno nije bilo podyebavanje, nego me interesovalo. Slazem se, treba to izbrisati.limvotehula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:28Zato sto je bila (ne znam je li jos ima) pijaca u Vrapcicima. Ne treba ih tako zvat, nije ok, jer svi znamo zasto su u Vrapcicima.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Izljevi retardacije od strane Rigoleta
-
- Kontakt:
Ma znam da ti nisi nista lose mislio, nego onako kazem ne treba dirati u takve stvari. Naravno, dzaba je to pisati, jer za koju stranicu ce krenuti pijacari, reintegrisani, karadzic, zemunci itd. Odvratno je i glupo, ali ljudi su debili.Hansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:34Ovaj put stvarno nije bilo podyebavanje, nego me interesovalo. Slazem se, treba to izbrisati.limvotehula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:28Zato sto je bila (ne znam je li jos ima) pijaca u Vrapcicima. Ne treba ih tako zvat, nije ok, jer svi znamo zasto su u Vrapcicima.

Haj ti to reci retardu poput stojke, boli njega k on po 10 puta na dan restartuje ruter i mjenja ip adrese, mozda je dosad i vpn nabavio.Hansestadt je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:34Ovaj put stvarno nije bilo podyebavanje, nego me interesovalo. Slazem se, treba to izbrisati.limvotehula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:28Zato sto je bila (ne znam je li jos ima) pijaca u Vrapcicima. Ne treba ih tako zvat, nije ok, jer svi znamo zasto su u Vrapcicima.
- TurkishAirlines
Da je kakvo druzenje napraviti sa forumasima s pdf-a
Samo crnogorca ne zvati

Samo crnogorca ne zvati
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
To bi bio uvod u rat.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Zamisli druzenje sa @IsmirMirvic i @pitarsam, a @stojka bi neko prebio.
I da ga zoveš, ne može on doći.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:11Da je kakvo druzenje napraviti sa forumasima s pdf-a![]()
Samo crnogorca ne zvati
- IsmirMirvic
Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana 
Ti samo Poturu i Ajlu organizuj, ne moras ni dolazitiIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:30Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana![]()

19V22
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da zbog neke utakmice, ima se vec uplaceno a neiskoristeno u Restoranu BosnaIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:30Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana![]()

-
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:30Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana![]()

Kakva je ovaj Mirvah legenda, odmah o muzici i cateringu. Joj zapio bi se za njim da valja. Vidi se na njemu da moze potegnut

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
a i može nam donijeti kolumbijske specijaliteteupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:35IsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:30Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je ovaj Mirvah legenda, odmah o muzici i cateringu. Joj zapio bi se za njim da valja. Vidi se na njemu da moze potegnut![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
tu nema nikakve mržnje ni ružnih konotacija. Ako mogu biti popularne jorgandžije onda mogu i pijaĆari
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
menstrual
-
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 19:30Ne bi bio problem iznajmiti neki prostor, organizovati muzicare i catering, ali nemamo svi vremena za takve stvari. Mozda jednog dana![]()

Kakva je ovo kraljina

Simpatican mi je, dzaba sve. Mozda ne zna vodit klub, nek i ne zna, ali zato sve zna o kafani 100%. Kako bi nama Mirvah dovukao Kolumbijki, sampanjca i raznih derivata

-
- Kontakt:
Nevjerotno da niti jedan uvijetno rečeno bošnjački sportski medij nije popratio sinoćnju veliku proslavu u Mostaru HŠK Zrinjski povodom osvajanja kupa
-
- Kontakt:
Sto slaga na brzinu. Ja bas maloprije lsitam klix i dodje mi ta vijest, nake majice sa Petrovicevim likom nosili i to.
Ustvari, klix drze Mario i Dario Simic. Jesu Hrvati, ali Sarajlije. Pa sad ne znam da li se pika to, mozda nisu legitimni
Ustvari, klix drze Mario i Dario Simic. Jesu Hrvati, ali Sarajlije. Pa sad ne znam da li se pika to, mozda nisu legitimni

Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 28 maj 2024, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
I Borac i Zrinjski i sve klubove čiji navijači veličaju ratne zločince i okreću leđa i krevelje se dok traje intoniranje državne himne svi mediji trebaju lagano zaobilazit...Krajina1999 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 20:51Nevjerotno da niti jedan uvijetno rečeno bošnjački sportski medij nije popratio sinoćnju veliku proslavu u Mostaru HŠK Zrinjski povodom osvajanja kupa
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.