Sljedece godine ako se opustimo i slucajno zavrsimo 5-ti nagrada je
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove godine za osvojeno 4-to mjesto je sasvim pristojna nagrada bila Megle pavlaka
A ti i Zeka Turkovic i slicne legende bi ga vinule u te nevidjene visine, kao sto je inace uvijek u visinama bio kroz istorijuujurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:36
Taj klub iz kantona bi rastao I narastao vise od ovog sad za 10 godina ja to garantujem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:24Gdje ti zivis, vecini je katastrofa ova sezona a da ispadnes iz lige dolazilo bi samo 300 ljudi na sjever i po 500 na istok i zapadjurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:20Ako ce se ovaj klub poceti ponasati kako dolikuje imenu I historiji I mi skupa s klubom ja nemam nista protiv da krenemo iz kantona. A vjerujem ni niko normalan - tako da ta prica ili kanton ili Mirvic vam ne pije vode.
Biti u kantonu sa ponosom I sa uređenim klubom I sa ljudima koji taj klub poštuju I vole > ovo što se sad dešava. Potpisujem dok sam ziv.
Bez pavlaka kraj trofeja
Bez pjesama zene ratnog zlocinca u kampu koji nosi naziv po heroju odbrane ovog grada
Bez LGBTQ administracije
Bez smjena ljudi na svako 3-6 mjeseci
Imao bi jasnu strategiju plan i znalo bi se sta je Sarajevo.
Vise postovanja je imao Vijetnamac od jednog dijasporca koji je na nivou svijesti tetke iz dijaspore koja ti na ljeto donese paket carapa I svoj stari iPhone kontajuci da to u Bosni nema. To je njegov domet. Nam I Tan koji se s Bosnom nisu sreli imaju vise respekta prema velicini ovog kluba nego Mirvic.
Ako biram njegove pare il da ovaj klub bude sto je bio nekad prije nego su ga razne Muce, Ibrakovici , Selimovici, Ajle svukle na nivo Unisa onda biram ovo drugo. Jest duze ali je ljepse.
Tako da svi koji misle da Sarajevo bez Mirvica ne moze , moze itekako.
Bjeze od nas kad smo stabilni, a ne da idemo iz kantonalne, dozovi se
J.bo majku nemaš marke duga a oni bi išli u kantonalnu, vi niste normalni svega mi.Bordo10 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:18A ti i Zeka Turkovic i slicne legende bi ga vinule u te nevidjene visine, kao sto je inace uvijek u visinama bio kroz istorijuujurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:36
Taj klub iz kantona bi rastao I narastao vise od ovog sad za 10 godina ja to garantujem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:24
Gdje ti zivis, vecini je katastrofa ova sezona a da ispadnes iz lige dolazilo bi samo 300 ljudi na sjever i po 500 na istok i zapad
Bez pavlaka kraj trofeja
Bez pjesama zene ratnog zlocinca u kampu koji nosi naziv po heroju odbrane ovog grada
Bez LGBTQ administracije
Bez smjena ljudi na svako 3-6 mjeseci
Imao bi jasnu strategiju plan i znalo bi se sta je Sarajevo.
Vise postovanja je imao Vijetnamac od jednog dijasporca koji je na nivou svijesti tetke iz dijaspore koja ti na ljeto donese paket carapa I svoj stari iPhone kontajuci da to u Bosni nema. To je njegov domet. Nam I Tan koji se s Bosnom nisu sreli imaju vise respekta prema velicini ovog kluba nego Mirvic.
Ako biram njegove pare il da ovaj klub bude sto je bio nekad prije nego su ga razne Muce, Ibrakovici , Selimovici, Ajle svukle na nivo Unisa onda biram ovo drugo. Jest duze ali je ljepse.
Tako da svi koji misle da Sarajevo bez Mirvica ne moze , moze itekako.
Bjeze od nas kad smo stabilni, a ne da idemo iz kantonalne, dozovi se
Kako je moguče da neko na posao dolazi u šorcu!!!
Kako je moguče da iko bio on uposlenik ili ne dođe u prostorije Kluba u šorcu.
Kakav odraz nekulture i nedostatak kučnog odgoja a prije svega nepoštovanja Kluba. Te prostorije nisu samo neka uprava ili administracija to je skoro pa muzej koji čuva svu povjest Kluba koja je stvarana 80 godina. Ko god je stavio one stvari pored pehara treba da zna da ti trofeji i čine samu veličinu Kluba neko je krv svoju proišo radi toga, pokojni Vedran dao svoj život davajući podršku u ostvarivanju tih uspjeha, armija navijača podrošila svoj novac zdravlje da bi se do toga došlo a neko tamo toliko bahat se tako ponaša. Ona ili ono kako god se izašnjavala ne smije više prići klubskim prostorijama. Šetkati se u šorcu u prostorijama Kluba i dolaziti na posao tako obučen i pokazivati takvu bahatost nisam vidio niti od jednog igrača ili navijača.
Sram i stid da ih bude ko god da su.
Kakav odraz nekulture i nedostatak kučnog odgoja a prije svega nepoštovanja Kluba. Te prostorije nisu samo neka uprava ili administracija to je skoro pa muzej koji čuva svu povjest Kluba koja je stvarana 80 godina. Ko god je stavio one stvari pored pehara treba da zna da ti trofeji i čine samu veličinu Kluba neko je krv svoju proišo radi toga, pokojni Vedran dao svoj život davajući podršku u ostvarivanju tih uspjeha, armija navijača podrošila svoj novac zdravlje da bi se do toga došlo a neko tamo toliko bahat se tako ponaša. Ona ili ono kako god se izašnjavala ne smije više prići klubskim prostorijama. Šetkati se u šorcu u prostorijama Kluba i dolaziti na posao tako obučen i pokazivati takvu bahatost nisam vidio niti od jednog igrača ili navijača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Morate shvatiti o cemu govorim. Nije niko protiv Mirvica nego protiv nacina koji je slozit cete se pogresan. Evo jos jednom veliko hvala na novcu koji ulaze ali klub vodi pogresno I taj novac ne pravi nikakvu raziliku. Apsolutno ko da ga I ne ulaze. Pustite se tih izokretanja prica bas je prica da cemo u kanton ako Mirvic ode i na to se mora odgovoriti da tom kantonu nista ne fali. Naravno da niko od nas ne zeli da idemo u kanton a naravno I da se nece pustiti prica da bez Mirvica nema Sarajeva. Jer ima. Sto se mene tice neka ga sto godina ali svaki put kad se neko popisa po klubu kritikovat cu, neka ga ali nek zaokrene svoju politiku malo, ovo sto sad radi ne valja - srozavaju klub bas. Kad nismo imali feninga nije nam se smio sudija izdrkat po faci na sred Koseva nit smo bili klub bez apsiracija za vrh. Tako da pustite se suplje. I nemojte slijepo opravdavat svaki potez jer kuku majko sta cemo kad ode. Nek ide doci ce neko drugi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nadam se da ce Horde opet svoje istjerati do kraja da se lezbace i uhljebari istjeraju i da takvi i slicni ne prilaze stadionu i prostorijama
+1jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:46Morate shvatiti o cemu govorim. Nije niko protiv Mirvica nego protiv nacina koji je slozit cete se pogresan. Evo jos jednom veliko hvala na novcu koji ulaze ali klub vodi pogresno I taj novac ne pravi nikakvu raziliku. Apsolutno ko da ga I ne ulaze. Pustite se tih izokretanja prica bas je prica da cemo u kanton ako Mirvic ode i na to se mora odgovoriti da tom kantonu nista ne fali. Naravno da niko od nas ne zeli da idemo u kanton a naravno I da se nece pustiti prica da bez Mirvica nema Sarajeva. Jer ima. Sto se mene tice neka ga sto godina ali svaki put kad se neko popisa po klubu kritikovat cu, neka ga ali nek zaokrene svoju politiku malo, ovo sto sad radi ne valja - srozavaju klub bas. Kad nismo imali feninga nije nam se smio sudija izdrkat po faci na sred Koseva nit smo bili klub bez apsiracija za vrh. Tako da pustite se suplje. I nemojte slijepo opravdavat svaki potez jer kuku majko sta cemo kad ode. Nek ide doci ce neko drugi.
Ljudi se plaše vremena prije dolaska investitora, onda si bio dužan i bogu i narodu a trofeja ni na vidiku. Sada nisi dužan i osvaja se barem nešto, jistina da se luta ali u mnogome i mi to doprinosimo.bibula je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:51+1jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:46Morate shvatiti o cemu govorim. Nije niko protiv Mirvica nego protiv nacina koji je slozit cete se pogresan. Evo jos jednom veliko hvala na novcu koji ulaze ali klub vodi pogresno I taj novac ne pravi nikakvu raziliku. Apsolutno ko da ga I ne ulaze. Pustite se tih izokretanja prica bas je prica da cemo u kanton ako Mirvic ode i na to se mora odgovoriti da tom kantonu nista ne fali. Naravno da niko od nas ne zeli da idemo u kanton a naravno I da se nece pustiti prica da bez Mirvica nema Sarajeva. Jer ima. Sto se mene tice neka ga sto godina ali svaki put kad se neko popisa po klubu kritikovat cu, neka ga ali nek zaokrene svoju politiku malo, ovo sto sad radi ne valja - srozavaju klub bas. Kad nismo imali feninga nije nam se smio sudija izdrkat po faci na sred Koseva nit smo bili klub bez apsiracija za vrh. Tako da pustite se suplje. I nemojte slijepo opravdavat svaki potez jer kuku majko sta cemo kad ode. Nek ide doci ce neko drugi.
Haj'mo se utalit i otkupiti upravljacka prava.
Ozbiljno.
Ozbiljno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa dobro, stavite se u poziciju mirvica...da platis strancima da ti uvedu red i disciplinu u Klub..i na kraju imas ibricica koji yebe majku sudijama sa tribine, trenera koji je realno ispunio cilj ali moglo je bolje...eto ta akademija je jedino pozitiva donekle.
i sad jos ako je ibricic glumio kabadahiju kad je usao na teren pa i prije toga prijetnje sudiji itd. jbg. puko mirvicu film i otjero ibricica i ekipu. da mozda pokaze kako mu se moze.
ne kazem da nije moglo drugacije, ali ocigledno da je ipak ibricic podcijenio mirvica.
na kraju svega, mirvic ulaze svoje pare i nek proba sad opet nesto drugo...
i sad jos ako je ibricic glumio kabadahiju kad je usao na teren pa i prije toga prijetnje sudiji itd. jbg. puko mirvicu film i otjero ibricica i ekipu. da mozda pokaze kako mu se moze.
ne kazem da nije moglo drugacije, ali ocigledno da je ipak ibricic podcijenio mirvica.

na kraju svega, mirvic ulaze svoje pare i nek proba sad opet nesto drugo...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
da se nadovezem kako je to prije bilo i kako bi bilo da nemamo investitore:
prije je skupstina bila i dodje neko sa parama, malo ulozi tj. pozajmi i onda kad se izadje u evropu ili proda igrac uzme ulozeno nazad + kamate.
da nemamo investitora bili bi u rangu komsija sad, za par godina duzni drzavi, plate u koverti, muljatori u upravi, svako bi se borio da uzme Klub na pocetku jer je "cist" pa se zaduzio kod banaka i okupo kasu i kasnije otisao itd. itd.
zato zivio mirvic, nam i tan. kakvi god da su, drugi bi "ubili" za iste.
prije je skupstina bila i dodje neko sa parama, malo ulozi tj. pozajmi i onda kad se izadje u evropu ili proda igrac uzme ulozeno nazad + kamate.
da nemamo investitora bili bi u rangu komsija sad, za par godina duzni drzavi, plate u koverti, muljatori u upravi, svako bi se borio da uzme Klub na pocetku jer je "cist" pa se zaduzio kod banaka i okupo kasu i kasnije otisao itd. itd.
zato zivio mirvic, nam i tan. kakvi god da su, drugi bi "ubili" za iste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- SilaMoc1946
Apsolutno se slažem sa svim što si napisao!AVNOJ je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:42Kako je moguče da neko na posao dolazi u šorcu!!!
Sarajevo ljubavi moja 1946
Prizeljkujemo mi ponajvise trofeje pa smo evo u ove 4 godine jedino ‘osvojili’ punomasnu povlaku/pavlakuTatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:28Umjesto da molimo Boga da nam Mirvic dovede jos vece zvijezde od Hasica, Penerande, Vrancica, Serbecica, Papeta u sl. oni prizeljkuju da krenemo iz kantona
Umjesto da prizeljkujemo da nam natkriva stadion oni prizeljkuju da igramo na pomocnom u kantonu
Upravo to jos se zajebavaju na poslu i snimaju tiktokove i mi ocekuje da igramo neke grupne faze i osvajamo titule a sve malo je reci neozbiljno. U ovoj upravi se kompletnoj mora napraviti neka rekonstrukcija i dovest ljudi koji hoce da rade i ozbiljno shvataju i cijene svoj posao i tak ce biti bolje. Ali najgore sto ce ove ostat u klubu kao ajla i slicni njimaAVNOJ je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:42Kako je moguče da neko na posao dolazi u šorcu!!!
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Pa postali smo BH Telecom u sportiskom segmentu, do vlasnika je cim je on dozvolio ovo sve nema se tu sta pricati, ionako ga nema tu da vodi klub normalno, sfk je zeljeznicmar meser a ne FK Sarajevo, tako da me ovo i ne cudi, sve dok ne budu direktori ozbiljni binzismeni, legende kluba tipa Pape,Slavisa , Husref, i ostali ovako ce nam se i desavati, u nasem klubu nema interesa za sportiske rezultate, to samo mi navijaci zelimo, a ostalima je sve svejedno ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Džaba objašnjavaš vidiš da sve shvataju bukvalnojurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:46Morate shvatiti o cemu govorim. Nije niko protiv Mirvica nego protiv nacina koji je slozit cete se pogresan. Evo jos jednom veliko hvala na novcu koji ulaze ali klub vodi pogresno I taj novac ne pravi nikakvu raziliku. Apsolutno ko da ga I ne ulaze. Pustite se tih izokretanja prica bas je prica da cemo u kanton ako Mirvic ode i na to se mora odgovoriti da tom kantonu nista ne fali. Naravno da niko od nas ne zeli da idemo u kanton a naravno I da se nece pustiti prica da bez Mirvica nema Sarajeva. Jer ima. Sto se mene tice neka ga sto godina ali svaki put kad se neko popisa po klubu kritikovat cu, neka ga ali nek zaokrene svoju politiku malo, ovo sto sad radi ne valja - srozavaju klub bas. Kad nismo imali feninga nije nam se smio sudija izdrkat po faci na sred Koseva nit smo bili klub bez apsiracija za vrh. Tako da pustite se suplje. I nemojte slijepo opravdavat svaki potez jer kuku majko sta cemo kad ode. Nek ide doci ce neko drugi.
ISTINA ZA VEDRANA!
Podrška HORDAMA tjerajte g ovna smrdljiva
I ti izgleda bas kako vjetar puse..jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:46Morate shvatiti o cemu govorim. Nije niko protiv Mirvica nego protiv nacina koji je slozit cete se pogresan. Evo jos jednom veliko hvala na novcu koji ulaze ali klub vodi pogresno I taj novac ne pravi nikakvu raziliku. Apsolutno ko da ga I ne ulaze. Pustite se tih izokretanja prica bas je prica da cemo u kanton ako Mirvic ode i na to se mora odgovoriti da tom kantonu nista ne fali. Naravno da niko od nas ne zeli da idemo u kanton a naravno I da se nece pustiti prica da bez Mirvica nema Sarajeva. Jer ima. Sto se mene tice neka ga sto godina ali svaki put kad se neko popisa po klubu kritikovat cu, neka ga ali nek zaokrene svoju politiku malo, ovo sto sad radi ne valja - srozavaju klub bas. Kad nismo imali feninga nije nam se smio sudija izdrkat po faci na sred Koseva nit smo bili klub bez apsiracija za vrh. Tako da pustite se suplje. I nemojte slijepo opravdavat svaki potez jer kuku majko sta cemo kad ode. Nek ide doci ce neko drugi.
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hamagara, svihsedamsamuraja i 58 gostiju.