Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sad ispada gdje god koji igrac igra moze i pakistanska liga a prezime na ić odmah kontaktiran i igrat ce za nas.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
pa dobro tu po neki lupa da ja Dedic za Real, pa sta fali onda ako je mladic iz bezveznog kluba MLSa potencijal za Top 5 liga klubi u visem rangu, za startera.
Nista me ne cudi vide kad citam ovdje, neki balavac Aljabegovic je najveci Potencijal za Bih Repku, momak igra U17 Ligu kod Svaba trenutacno.
Pa ljudi moji
Nista me ne cudi vide kad citam ovdje, neki balavac Aljabegovic je najveci Potencijal za Bih Repku, momak igra U17 Ligu kod Svaba trenutacno.
Pa ljudi moji
A šta je tebi potencijal? Gojak s 27 godina?KoloDD je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:52pa dobro tu po neki lupa da ja Dedic za Real, pa sta fali onda ako je mladic iz bezveznog kluba MLSa potencijal za Top 5 liga klubi u visem rangu, za startera.
Pa ljudi moji
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
De ba pusti ga. Lik napravio profil da podyebava i konstantno blati. Znaci novinari objavili za Dedica, ovaj govori da neki od nas lupajuMoodyHank je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:19A šta je tebi potencijal? Gojak s 27 godina?KoloDD je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:52pa dobro tu po neki lupa da ja Dedic za Real, pa sta fali onda ako je mladic iz bezveznog kluba MLSa potencijal za Top 5 liga klubi u visem rangu, za startera.
Pa ljudi moji
Nema ovaj veze sa nasom reprezentacijom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Niko pouzdan nije prenio tu informaciju. Uostalom zar se ne bi Liverpool, United, Chelsea i jos mnogi otimali za takvu igracinu?
Momak je dobar igrač ali ne vidim da može igrati nista mimo osrednjih klubova u Series A poput Roma.
Momak je dobar igrač ali ne vidim da može igrati nista mimo osrednjih klubova u Series A poput Roma.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Realno ovaj koloDD je u pravu, Esmir ima vec 19 godina i trebao bi biti vec u takvom klubu i takvoj ligi ć, igrac koji pravi razliku a on jos nije ni standardan kako treba.
S druge strane, Alajbegovic ima slifa ali spominjati dijete kao neki veliki potencijal i u kontekstu A tima je smiješno i neozbiljno i amaterski.
S druge strane, Alajbegovic ima slifa ali spominjati dijete kao neki veliki potencijal i u kontekstu A tima je smiješno i neozbiljno i amaterski.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Hvala Imajednabrigada
Mislim tu je puno zelje i nade, samo stalno citam kako se neki prepucavaju kako mali neki bit ce do 2025 u kadru Bayera - mislim nije to Football Manager Fantasia Liga, itd. .
Sta se tice Esmera, slicno, da sigurno je da zna momak da igra, ali budemo realni MLS je tu negdje na razine Cvajte, samo da su razlike izmedju Key Playera i standardnih igraca ogromne.
A meni reci da sam neki Kontra tu, samo sam realan i pratim BiH Repku.
Uvjek cu reci da je Dedic vrlo dobar igrac i da ima sve mogucnosti ako tako nastavi, samo eto ona lupanje Realom bezveze. Ali, njemu fali samo jedna stepenica da moze u klub ko Real - recimo Leipzig, BVB, Inter tako nesto.
Mislim tu je puno zelje i nade, samo stalno citam kako se neki prepucavaju kako mali neki bit ce do 2025 u kadru Bayera - mislim nije to Football Manager Fantasia Liga, itd. .
Sta se tice Esmera, slicno, da sigurno je da zna momak da igra, ali budemo realni MLS je tu negdje na razine Cvajte, samo da su razlike izmedju Key Playera i standardnih igraca ogromne.
A meni reci da sam neki Kontra tu, samo sam realan i pratim BiH Repku.
Uvjek cu reci da je Dedic vrlo dobar igrac i da ima sve mogucnosti ako tako nastavi, samo eto ona lupanje Realom bezveze. Ali, njemu fali samo jedna stepenica da moze u klub ko Real - recimo Leipzig, BVB, Inter tako nesto.
MLS ne moze u rang sa ligama petice al poredit ga sa cvajtom je smijesno. Pogledajte samo kakva imena igraju u MLS-u sve ce vam jasni bit. Jedan Carles Gil igra s Bajraktarevicem covjek je takva klasa da bi u 60% timova liga petice pravio razliku ali igra u MLSu vec 5 godina jer covjek ima bogovska primanja i zasto bi mjenjao sredinu.
Sto se Esmira tice, nije se jos u potpunosti navikao na seniorski fudbal ali pokazuje ogroman potencijal. Ne mozemo mi ocekivat da cemo mi docekat jednog Yamala da sa 16 pravi razliku u Barceloni. Esmiru je 19, 80% utakmica je ove sezone igrao u 1. Postavi, skolovan igrac maksimalno na krilnoj poziciji, osjeti kad ce bek utrcat i odma ide u sredinu, brz je i moze dosta da se ponavlja, ima dobar sut i centarsut, dosta dobra tehnika. Najveca mana i usko povezana sa adaptacijom na seniorski fudbal je sto je dosta nizak i nedovoljno jak fizicki, ali redovnim igranjem i kvalitetnim treninzima prevazice se i to uskoro. Najbitnije je da je decko normalan po svim informacijama koje se mogu pronaci za njega i da zeli napravit velike stvari, tako da.. Jos ova sezona u MLS-u i onda aBd Evropa. Najbolji pocetak za razvoj mu je Belgija, Holandija ili Franucuska
Sto se Esmira tice, nije se jos u potpunosti navikao na seniorski fudbal ali pokazuje ogroman potencijal. Ne mozemo mi ocekivat da cemo mi docekat jednog Yamala da sa 16 pravi razliku u Barceloni. Esmiru je 19, 80% utakmica je ove sezone igrao u 1. Postavi, skolovan igrac maksimalno na krilnoj poziciji, osjeti kad ce bek utrcat i odma ide u sredinu, brz je i moze dosta da se ponavlja, ima dobar sut i centarsut, dosta dobra tehnika. Najveca mana i usko povezana sa adaptacijom na seniorski fudbal je sto je dosta nizak i nedovoljno jak fizicki, ali redovnim igranjem i kvalitetnim treninzima prevazice se i to uskoro. Najbitnije je da je decko normalan po svim informacijama koje se mogu pronaci za njega i da zeli napravit velike stvari, tako da.. Jos ova sezona u MLS-u i onda aBd Evropa. Najbolji pocetak za razvoj mu je Belgija, Holandija ili Franucuska
Njemu je Petkovic, zajeb.n igracMoodyHank je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:19A šta je tebi potencijal? Gojak s 27 godina?KoloDD je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:52pa dobro tu po neki lupa da ja Dedic za Real, pa sta fali onda ako je mladic iz bezveznog kluba MLSa potencijal za Top 5 liga klubi u visem rangu, za startera.
Pa ljudi moji
Lik je samo tu da blati po nasim
Frajer bota i vrijeđa otkad se pojavio na forumu, to treba samo na ignore. Ne dajte da vas uvlači u šatro konstruktivne priče
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:08Schnegg sigurno ide u MLS, tako da ne znam ko ce im igrati lijevo jos uz Karica. Za njega super transfer.
Karic ce nam sigurno pridonijeti sirini na poziciji beka, i da konacno Mujakic i jos neki stoperi ne moraju igrati lijevo, nego konacno skolovan lijevi bek. Eh sad koliko je on zapravo kvalitetan, ostaje da se vidi, centrasutevi su mu jako losi, vise je defanzivno orijentisan bek.
Vjerovatno Gazibegovic ostaje prva opcija ali makar bi imali pismeniju zamjenu od Mujakica ili Civica.
Nadam se da oko Jasica nije nigdje zapelo i da cemo i to uskoro rijesiti pa da imamo kvalitetne opcije i u prvih 11 i na klupi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobri bekovi su nam vazni Kad nemamo dobra Krila i mislim da je to ideja Barbareza da Ostane na 3 stopera pozadi a da bekovi imaju slobodu da idu prema naprijed samo sto u ove dvije utakmice to se nije desavalo nismo imali sirinu u napadu donekle i 3 defanzivna vezna stojali su 1 kraj drugog umjesto neki romb jedan da ulazi izmedju stopera po loptu dva u sredini a jedan naprijed blize napadacima to nismo vidjeli sta ko igraMadal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:42Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:08Schnegg sigurno ide u MLS, tako da ne znam ko ce im igrati lijevo jos uz Karica. Za njega super transfer.
Karic ce nam sigurno pridonijeti sirini na poziciji beka, i da konacno Mujakic i jos neki stoperi ne moraju igrati lijevo, nego konacno skolovan lijevi bek. Eh sad koliko je on zapravo kvalitetan, ostaje da se vidi, centrasutevi su mu jako losi, vise je defanzivno orijentisan bek.
Vjerovatno Gazibegovic ostaje prva opcija ali makar bi imali pismeniju zamjenu od Mujakica ili Civica.
Jasic osim beka moze pokrit i pozicije krila i veznog, tako da s njim stvarno dobijamo izuzetno potrebnog igraca u ovom trenutku. Bio je veliki austrijski projekat i selektor ga je pozvao ali im se samo zahvalio i rekao da zeli igrat za nas. Nadam sa na ljeto odlasku vani il prelazak u Salzburg da zamjeni Dedica koji ce vjerovatno oticiMadal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:42Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:08Schnegg sigurno ide u MLS, tako da ne znam ko ce im igrati lijevo jos uz Karica. Za njega super transfer.
Nadam se da oko Jasica nije nigdje zapelo i da cemo i to uskoro rijesiti pa da imamo kvalitetne opcije i u prvih 11 i na klupi.
Jašić pod hitno mora otići u jaču ekipu i stabiliziovati se na jednoj poziciji. On već neko vrijeme stagnira, luta i to se vidi na njegovoj igri.fanatik19 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:03Jasic osim beka moze pokrit i pozicije krila i veznog, tako da s njim stvarno dobijamo izuzetno potrebnog igraca u ovom trenutku. Bio je veliki austrijski projekat i selektor ga je pozvao ali im se samo zahvalio i rekao da zeli igrat za nas. Nadam sa na ljeto odlasku vani il prelazak u Salzburg da zamjeni Dedica koji ce vjerovatno oticiMadal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:42Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:08Schnegg sigurno ide u MLS, tako da ne znam ko ce im igrati lijevo jos uz Karica. Za njega super transfer.
Na treutke bljesne i pokaže talenat, a onda upadne u neki prosjek, nedorečen i nesiguran.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Dolazi Novi trener koji je vec jedom radio sa Jasicem i mislim da ga je on gurnuo u vatru. sad sve prepreke odklonjene da moze rijesit papirologiju i biti na raspolaganju!Horoz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:47Jašić pod hitno mora otići u jaču ekipu i stabiliziovati se na jednoj poziciji. On već neko vrijeme stagnira, luta i to se vidi na njegovoj igri.fanatik19 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:03Jasic osim beka moze pokrit i pozicije krila i veznog, tako da s njim stvarno dobijamo izuzetno potrebnog igraca u ovom trenutku. Bio je veliki austrijski projekat i selektor ga je pozvao ali im se samo zahvalio i rekao da zeli igrat za nas. Nadam sa na ljeto odlasku vani il prelazak u Salzburg da zamjeni Dedica koji ce vjerovatno oticiMadal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:42
Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.
Na treutke bljesne i pokaže talenat, a onda upadne u neki prosjek, nedorečen i nesiguran.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- katalinski
- Kontakt:
Ako Karica --kupimo-- bice zanimljivo ukomponovati tu odbranu. I Gazibegovic je bolje odigrao na ovoj desnos strani, djelovao je ozbiljno i reagovao je nekako kapitenski kod italijanskih prekida . Tesko i njega i dedica iskombinovatii staviti po istoj strani , cak i u nekoj 4-4-2 formaciji (da se pokrivaju i dopunjavaju kao lulic i salihovic u kvalifikacijama za Brazil), ali u nedostatku krila...
Ajvatar
Neće valjda ostati u Wolfsbergeru, da se bori za opstanak u Austriji?GG3 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:50Dolazi Novi trener koji je vec jedom radio sa Jasicem i mislim da ga je on gurnuo u vatru. sad sve prepreke odklonjene da moze rijesit papirologiju i biti na raspolaganju!Horoz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:47Jašić pod hitno mora otići u jaču ekipu i stabiliziovati se na jednoj poziciji. On već neko vrijeme stagnira, luta i to se vidi na njegovoj igri.fanatik19 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:03
Jasic osim beka moze pokrit i pozicije krila i veznog, tako da s njim stvarno dobijamo izuzetno potrebnog igraca u ovom trenutku. Bio je veliki austrijski projekat i selektor ga je pozvao ali im se samo zahvalio i rekao da zeli igrat za nas. Nadam sa na ljeto odlasku vani il prelazak u Salzburg da zamjeni Dedica koji ce vjerovatno otici
To nije nikako dobro.
A sta reci za Gazibegovica.. Steta, mogao je otici u jacu ligu. Ali donekle i razumijem zelju da igra LP sa Sturom koji mu je dao priliku nakon sto ga Red Bull odbacio.Horoz je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:47Jašić pod hitno mora otići u jaču ekipu i stabiliziovati se na jednoj poziciji. On već neko vrijeme stagnira, luta i to se vidi na njegovoj igri.fanatik19 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:03Jasic osim beka moze pokrit i pozicije krila i veznog, tako da s njim stvarno dobijamo izuzetno potrebnog igraca u ovom trenutku. Bio je veliki austrijski projekat i selektor ga je pozvao ali im se samo zahvalio i rekao da zeli igrat za nas. Nadam sa na ljeto odlasku vani il prelazak u Salzburg da zamjeni Dedica koji ce vjerovatno oticiMadal je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:42
Karic bi nam bio jedan od kljucnih pojacanja, nama je odbrana glavni dio tima ali kao i protiv Ukrajine, ako dodje do povrede Dedica ili Gazibegovica sve se raspada i postajemo smijesni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jasic ima ponudu Basaksehira