Postao/la adriano_leite » 30 mar 2011, 00:19
To sto se tice satro privremenog saveza sa Osimom, Barbarezom... pa da li vi fkt pusite tu pricu? Pa to je *ebena bajka. Kontate li vi da je Osim bolestan covjek, da nece on da radi punom parom, jer mu zdravlje ne dozvoljava, ali svakako je spreman da uleti i da pomogne, to stoji, mozda ce okrenuti koji broj telefona i to je sve, svaka mu cast na tome, jer je covjek pokazao koliko voli fudbal, koliko voli drzavu, koliko voli ovaj napaceni narod, ali to je sve, covjek jednostavno vise nije sposoban da da 100% sebe. Sto se tice Barbareza i ostalih legendi ne znam sta bih rekao. Meni to sve zvuci kao obicni san jednog napacenog naroda koji misli da sutra donosi nesto bolje.
U drugu ruku, optimizam igraca, strucnog staba i samog Papeta, ulijeva mi nadu da ce nesto pozitivno da se desi, jer vjerovatno oni imaju neke informacije iz prve ruke, a mi primamo dozu onoga sto nam novinari daju, a znamo kakvi su nasi novinari, bagra (cast izuzecima tipa Marijana M.). Citam danas sta Bola kaze, kao moguca neka vanredna sjednica, to mislim i ja, jer tesko da ce se postojeci ljudi odreci fotelja, jer ako je FIFA i UEFA iole pametna, tim istim foteljasima ce zabraniti da se bave poslom, dozivotno. Eh mozda ih to natjera da razmisle, sazovu sjednicu i prihvate ono sto se trazi od nas. Mozda opipavaju puls FIFE i UEFE, jer kakvi su kreteni ne bi me ni to iznenadilo.
Mozda ovo danas izgleda tesko, zalosno, ipak mislim da je ovo najbolje sto nam se moglo desiti. Mozda grijesim, ali ja se nadam da je ovo najbolje za nas, te za buducnost naseg fudbala. Juni je daleko, suspenzija jos nije stupila na snagu, te niko ne zna na koji nacin ce nas kazniti, ali vjerujem da se moze naci neki kompromis, bas u vidu tog privremenog saveza (ali to o legendama treba zaboraviti, jer to zvuci nerealno).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...