FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

gegenpressing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gegenpressing » 02 jul 2024, 22:49

Danielagger44 je napisao/la:
02 jul 2024, 22:08
Jel ko gledao utakmicu protiv ovih "sindikalaca"?
Jel ima kakav igrač da ga možemo pazarit?
Kakav je bio njihov crnac i ovaj golman jel to onaj Brajlović sto je branio sad u prvoj federacije po nekim objavama sam čitao da je bio dobar čini mi se da ga je bio Novi Pazar posudio Gorazdu?
Brajlović je skinuo par udaraca,i onaj naš jednu 100%,i pohvatao sve visoke lopte
Kod nas momak sa brojem 27 nije loše izgledao,onaj vezni Nigerijac dobro istrčao.Malo mi je Fočo bio klimav možda zbog pozicije,bio je DMF.
Kod ovih sindikalaca par igrača koji i sad mogu hladno PL igrati.
Vidjeti Šećerovića ne procjenjivo :lol:
Odinaka se tražio prvih 20-30 minuta,poslije špartao,ne mogu ga ni srušiti,sa obzirom da je odradio jedan trening.
Brohra ribo se...

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 02 jul 2024, 23:16

Znaci dobar i ovaj drugi crnac iz Stupcanice, sto se Hulahopka na njega lozi? Kako odigrase ovi ostali na probi, je li Gabriel Macic taj sto ga hvali raja?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 02 jul 2024, 23:25

upohaluhizugnimda je napisao/la:
02 jul 2024, 23:16
Znaci dobar i ovaj drugi crnac iz Stupcanice, sto se Hulahopka na njega lozi? Kako odigrase ovi ostali na probi, je li Gabriel Macic taj sto ga hvali raja?
izgleda da jeste
https://www.transfermarkt.com/gabriel-m ... ler/842214

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 jul 2024, 23:28

To je taj, Macic, broj 17, fin gol i fina asistencija, 18 godina, kosica, ovo ono, idelan da se hulahopka ponovo zaljubi :urnebes: Meni taj drugi crnac iz Stupcanice nije cemu, doduse ova ekipa nikada nece zaigrati zajedno.

17 kod FK Sindikat je isto fino odigrao. To sam promjetio, ima ga svuda, zna lopte, dribla, dodaje.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 02 jul 2024, 23:33

Rahic se oprostio od fudbala pa onda mu prahnulo poslije dvije godine opet da igra pa gdje ce na probu nego u Zelju malo mu babo dobar s vrlom upravom. Joj sta rade od kluba..

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 02 jul 2024, 23:39

Hansestadt je napisao/la:
02 jul 2024, 23:25
izgleda da jeste
RatoborniMrmot je napisao/la:
02 jul 2024, 23:28
To je taj, Macic, broj 17, fin gol i fina asistencija, 18 godina, kosica, ovo ono, idelan da se hulahopka ponovo zaljubi :urnebes: Meni taj drugi crnac iz Stupcanice nije cemu, doduse ova ekipa nikada nece zaigrati zajedno.

17 kod FK Sindikat je isto fino odigrao. To sam promjetio, ima ga svuda, zna lopte, dribla, dodaje.
:thumbup:

Nije ovo lose za sad, ali trebace jos 2-3 top igraca, po meni. Ovi sto su na probi, ako moze neko za rotacije, super. Eto tom Macicu je 18, bar to mu je nekakva prednost. Ne znam dokle smo sa Amoahom, kolike su sanse da se Santos vrati, dokle je sve sa Al Jaberovom prodajom itd. Neka rade, pa cemo vidjeti. Nesto je i mahala utihnula u zadnje vrijeme.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 02 jul 2024, 23:56

Nije ovo lose za sad nijedne utakmice nismo odigrali. Al fol on da nam kazem nek rade pa cemo vidjeti. Hahajajaaj oj debila majko mila. Kakve su ovo sifre. To niti prati nista niti zna niti je blizu grada treba mu 3 ipo sata do Grbavice. Al da nam objasni debili :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 jul 2024, 00:07

Dobra proba za juniore prije svega koji su igrali protiv iskusnijih igraca
Bravo za trenera, bravo za Zeljeznicar
Cetvrtak Igman, nadam se mixu prvotimaca i juniora
Hemija je vaznija od zvucnih pojacanja
Tim igra
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Danielagger44
Kontakt:

Post Postao/la Danielagger44 » 03 jul 2024, 00:28

gegenpressing je napisao/la:
02 jul 2024, 22:49
Kakav je bio njihov crnac i ovaj golman jel to onaj Brajlović sto je branio sad u prvoj federacije po nekim objavama sam čitao da je bio dobar čini mi se da ga je bio Novi Pazar posudio Gorazdu?
Brajlović je skinuo par udaraca,i onaj naš jednu 100%,i pohvatao sve visoke lopte
Kod nas momak sa brojem 27 nije loše izgledao,onaj vezni Nigerijac dobro istrčao.Malo mi je Fočo bio klimav možda zbog pozicije,bio je DMF.
Odinaka se tražio prvih 20-30 minuta,poslije špartao,ne mogu ga ni srušiti,sa obzirom da je odradio jedan trening.

Znaci nije loše ovo sto su napravili te utakmice sindikat. Definitivno nešto novo u našem fudbalu i još jedna prilika da se "nađe igrač" za kluba sto je sjajan potez ljudi koji vode taj sindikat s obzirom da rade i na zaštiti igrača
Kao da sam vidio da imaju još jednu utakmicu protiv slavije i da će izvesti drugih 11.
Definitivno bi bilo dobro da neko od naših pogleda tu utakmicu jer možda neko bljesne pa probati dovesti ga na probu.
Od zvučnijih igrača ima Isic, Kobiljar, Ajdin Mujkic(mislim da je on bio kod nas, da je čak igrao protiv Atletiko Madrida nisam 100 posto siguran), Nedim Hadzic, Sosic( mislim da je i on bio kod nas u omladinskom pogonu).

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 jul 2024, 00:38

03 jul 2024, 00:28
02 jul 2024, 22:49

Znaci nije loše ovo sto su napravili te utakmice sindikat. Definitivno nešto novo u našem fudbalu i još jedna prilika da se "nađe igrač" za kluba sto je sjajan potez ljudi koji vode taj sindikat s obzirom da rade i na zaštiti igrača
Kao da sam vidio da imaju još jednu utakmicu protiv slavije i da će izvesti drugih 11.
Definitivno bi bilo dobro da neko od naših pogleda tu utakmicu jer možda neko bljesne pa probati dovesti ga na probu.
Od zvučnijih igrača ima Isic, Kobiljar, Ajdin Mujkic(mislim da je on bio kod nas, da je čak igrao protiv Atletiko Madrida nisam 100 posto siguran), Nedim Hadzic, Sosic( mislim da je i on bio kod nas u omladinskom pogonu).
Ovaj je igrao protiv Atl Madrida https://www.transfermarkt.com/ajdin-muj ... ler/328122

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 jul 2024, 01:06

02 jul 2024, 23:39
Hansestadt je napisao/la:
02 jul 2024, 23:25
izgleda da jeste

:thumbup:

Nije ovo lose za sad, ali trebace jos 2-3 top igraca, po meni. Ovi sto su na probi, ako moze neko za rotacije, super. Eto tom Macicu je 18, bar to mu je nekakva prednost. Ne znam dokle smo sa Amoahom, kolike su sanse da se Santos vrati, dokle je sve sa Al Jaberovom prodajom itd. Neka rade, pa cemo vidjeti. Nesto je i mahala utihnula u zadnje vrijeme.
Polako bit ce pojacanja,Santos je blizu vidjet cemo, nije zavrsen. I ovo je dobro trenutno.
Fk Željezničar.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 03 jul 2024, 01:19

Reko vam je covjek samo polako. Nije zavrsen al bice iz prve noge info. Licno mu jutjuber javio a Rahimic potvrdio. Samo polako.... jako blizu al nike zavrsen. Cim bude javim :kralj: :kralj:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2024, 09:12

Pablo11 je napisao/la:
02 jul 2024, 22:37
02 jul 2024, 19:49
Dobili 2 0, 17 najbolji, Abdulahovic siguran. Odinaka ko beton nazad, nije duel izgubio, a ni skok.
I na treningu je jedan od boljih, 17ka Gabrijel 2006 godiste iz Austrije. Moguci potencijal.
To je taj, Macic, broj 17, fin gol i fina asistencija, 18 godina
Malo sam istraživao oko tog Gabriela Mačića, prije dva dana je jedan austrijski medij objavio da je interesantan njemačkom drugoligašu Greuter Fürthu.

Prevedno s njemačkog:
Gabriel Macic is also considering a transfer abroad, with German club Greuter Fürth (2. Bundesliga) being discussed.
Inače klub iz kojeg dolazi je jedna fudbalska akademija, nemaju prvi tim ako sam dobro skontao, ali zato imaju bolje uslove i infrastrukturu nego naši premijerligaši. :mrgreen:
The Burgenland Football Academy has the most modern sports and training facilities for young footballers in Austria.

The following training facilities are available to Burgenland’s football talents:
– four grass and two artificial turf pitches, one artificial turf pitch with heated turf
– special facilities for fitness and technique training
– sprint hill / pressing box (“tackling box”) / impact wall
– an extensive fitness and regeneration area (sauna, infrared cabin, physiotherapy, plunge pool, latest generation Technogym equipment)

slika
Plus imaju vrhunski internat.

Da je ovo dočekati jednom u Želji, a? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2024, 09:51

braco je napisao/la:
03 jul 2024, 09:12

Bićemo poluprofesionalni klub sve dok to ne dočekamo. Kad to napravimo tek onda možemo razmišljati o nekoj ozbiljnijoj priči.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 03 jul 2024, 10:16

Mi smo klub kako ko dodje od uprave dovodi svoje poleterce i uhljabava ih u klub. Kvalitet nije bitan. Bitno da si u Igmanu ili u Stupcanici ostalo manje vise. Dok se god tako klub vodi nista od nas nema.
Ovo kod nas je klasicni buvljak ili auto pijaca. Manje od mjesec dana pocinje prvenstvo a mi nemamo pola ekipe. Ovo sto je doslo nisu nikakva pojacanja nego da se popuni broj igrac. Cetiri ekipe ispadaju ako gospoda u klubu nije znala.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 03 jul 2024, 10:50

@braco spavaš

Brohra ribo se...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2024, 11:07

03 jul 2024, 10:50
@braco spavaš

:nene:
braco je napisao/la:
01 jul 2024, 16:55
Highlightsi Muftića i Đorića iz sezone 23/24

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 03 jul 2024, 11:21

braco je napisao/la:
03 jul 2024, 09:12
Pablo11 je napisao/la:
02 jul 2024, 22:37
02 jul 2024, 19:49
Dobili 2 0, 17 najbolji, Abdulahovic siguran. Odinaka ko beton nazad, nije duel izgubio, a ni skok.
I na treningu je jedan od boljih, 17ka Gabrijel 2006 godiste iz Austrije. Moguci potencijal.
To je taj, Macic, broj 17, fin gol i fina asistencija, 18 godina
Malo sam istraživao oko tog Gabriela Mačića, prije dva dana je jedan austrijski medij objavio da je interesantan njemačkom drugoligašu Greuter Fürthu.

Prevedno s njemačkog:
Gabriel Macic is also considering a transfer abroad, with German club Greuter Fürth (2. Bundesliga) being discussed.
Inače klub iz kojeg dolazi je jedna fudbalska akademija, nemaju prvi tim ako sam dobro skontao, ali zato imaju bolje uslove i infrastrukturu nego naši premijerligaši. :mrgreen:
The Burgenland Football Academy has the most modern sports and training facilities for young footballers in Austria.

The following training facilities are available to Burgenland’s football talents:
– four grass and two artificial turf pitches, one artificial turf pitch with heated turf
– special facilities for fitness and technique training
– sprint hill / pressing box (“tackling box”) / impact wall
– an extensive fitness and regeneration area (sauna, infrared cabin, physiotherapy, plunge pool, latest generation Technogym equipment)

slika
Plus imaju vrhunski internat.

Klub je bio SV Mattersburg koji je bio dugogodisnji prvoligas... bivsi igrace iz BiH su bili bivsi Reprezentativac Adnan Mravac, clan Herthe Berlina Smail Prevljak te bivsi mladi Reprezentativac i dugogodisnji kapiten kluba Nedeljko Malic.
Skandal je napravio predsjednik Kluba Puher (Pucher) Martin koji je inace bio bankar i imao 10 Filijala te Banke, Gdje je s jednom radnicom falsificirao papire i prevario ljude itd. i napravio stetu od 800 mio €. od tad je ta Akademija maltene pala na najnizi nivo... igraci koji znaju idu odma u Salzburg, Rapid, Sturm ili Austiju Bec.
Sto se tice same Akademije i Areala je poslje Red Bulla najmodernija. Posto sam blizu Mattersburga to je Akademije mogu vam rec da se uvijek fino pricalo o Macicu... bio je uvijek prvi napadac i dobivao je pozive za maldu repku austrije
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 03 jul 2024, 11:24

braco je napisao/la:
03 jul 2024, 11:07
03 jul 2024, 10:50
@braco spavaš

:nene:
braco je napisao/la:
01 jul 2024, 16:55
Highlightsi Muftića i Đorića iz sezone 23/24

:clap:
Brohra ribo se...

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 03 jul 2024, 11:28

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 29 gostiju.