Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Evo postao spreman odjednom.
Pa niko ne osporava Medin masterclass danas. Samo kad se malo dublje pogledaju Sinnerovi neki porazi na slemovima, jasno se vidi da je sve te mečeve gubio uglavnom zbog fizike.
Može on ovo preokrenuti i dalje ako se stabilizovao, a tako djeluje.
Može on ovo preokrenuti i dalje ako se stabilizovao, a tako djeluje.
Ipak je spreman odjednom, e svasta ces procitati
Zamisli gledaš tenis 15-20 godina i nisi u stanju pročitati i primijetiti kad neko ima očiglednu fizičku krizu i ogromne probleme kondiciono te manjak energije
Jbt ja ne bih više ni gledo. Na stranu što Medvedev igra fantastično, njemu kapa do poda.
Podsjeća ovo i na polufinale RGa gdje je Sinner identično u 2. i 3. setu djelovao mrtav, pa se poslije uspio dozvati i povratiti energiju, evo i sad djeluje da je ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koje lupanje na Paul Alcaraz što se perifernim pogledom vidi 

Uze covjek sa fizickim problemima 6-2 set. Sta bi tek bilo da je spreman.
Covjek nema konstantu ko ni Alcaraz i to je to. Jos vuce nogu i hoda ko pingvin pa uvijek djeluje da nesto nije ok.
Covjek nema konstantu ko ni Alcaraz i to je to. Jos vuce nogu i hoda ko pingvin pa uvijek djeluje da nesto nije ok.
Izašao je iz krize bolan sad, bude pa prođe
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lupanje po guzici

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Novak ovo osvaja, jedini koji ga je mogao pobjediti je Siner koji iako pobjedi biće potrosen. Alcaras jednostavno nije u formi, ostali nisu vrijedni pomena.
jel se ja varam ili višković otvoreno navija za medu?
isto ko što ga nije mogao dobiti u NY 2021
Bice da si ti malo pomesao GS. Pogledaj Medine rezultate u karijeri na USO i na W.
Ajmo po titulu igračino ruska 

Nece ti oni preko usta prevaliti da je tenis u veliko kurcu ,dzaba krecis

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Jakobsen91
- Kontakt:
Iz Medine perspektive djeluje ko repriza UO 2023 i mec protiv Alcaraza, koji je na tom turniru djelovao brutalno, usao kao veliki favorit protiv Mede i onda Medo dobije. Cak i po kladionicama mislim da su iste kvote bile tad na Alcaraza i danas na Sinnera.
Zaboravili smo kakva je igračina Medvedev. Ovo danas je u svakom smislu bio doktorat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.