Ali prijatelju kad dodje ovakva ponuda ne odbija se, ne zamjeram mu to sekunde. Pa sa porodicom imas nesuglasice, nema posla gdje nemas nesuglasice i razlicito vidjenje situacije.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 jul 2024, 00:27Na stranu Klafuric u ovoj prici, al nmg da shvatim kako je uvijek u bilo kojoj situaciji neko drugi kriv, a mi nevinasca? Vazda mi bezgrijesni, a drugi gori da nmg biti gori, a nepuna 24 sata prije toga okivamo ih u zvijezde. Ne odnosi se na tebe nista, nego si ti postavio ovaj clanak pa sam generalno prokomentarisao. Zivio
Ne kazem da smo cvjecke, ali druze slozit ces se da je sada lakse biti u klubu nego prije 5-6 godina, a ranije da ne govorimo.
Neke stvari ne mozemo ni priustiti sebi, evo svak zna koliko bi nam jos trebera trebalo, medicinskog osoblja, osoblja za ishranu, itd itd. Fali nam ljudi koji bi poveli brigu o marketingu i prodaji.
Evo i upravni odbor je citav na bazi dodatnog posla, dobro ikako stignu jer privatni biznis zivis 24h, a ne 8-16.
Mozemo biti bolji, moglo je i bez tih nekih poteza tipa ulaska onog menadzercica u klub, ali generalno smo okej. Sve je redovno, dosta igraca tu ostaje vise od sezone. Sigurno ne bi Haskic ostao vise sezona da smo u kanalu, Hadzikic, Orec pa i ovi sa duzim stazom Prses Vehabovic jer bi bjezali glavom bez obzira.
Samo je bitno proci Inter radi mira u kuci i psiholoski i finansijski. Nece biti jednostavno, ali imamo sanse.