BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Marko1905
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la Marko1905 » 15 jul 2024, 18:59

Antikloc je napisao/la:
14 jul 2024, 11:06
Marko1905 je napisao/la:
14 jul 2024, 10:28
Antikloc je napisao/la:
13 jul 2024, 05:53

Pa ti si ziv primjer da nisu svi pobijeni :mrgreen: Nije ih pobio Drug Tito,nego hrvatski i slovenski partizani :mrgreen:
Btw u Hudoj jami su pravedno kaznjeni Kocevski Njemci i ostali domaci izdajnici iz Slovenije,nije tu bilo ustasa. :mrgreen:
Odluka UEFE za slucaj sa Sarajevom je potpuno ispravna. Politici nije mjesto u sportu.
Ispričavam se ostalima,nije ovo mjesto za ovakvu temu ,ali moram da odgovorim ovom komunjarskom jazavcu koje mu je smješna ljudska muka i podržava zvjerstva koja su učinjena bez suda i suđenja i na nevinim ljudima.On i njemu slični Tzv. antifašisti sa ovakvim izjavama i razmišljanjima su u stvari veći fašisti i od ustaša i četnika zajedno.
Vrlo smješno , kažeš pravedno kažnjeni?? Kako bilo ko može biti pravedno kažnjen bez suđenja i živ zakopan.Po troje svezani i jedno upucano u glavu a drugo dvoje gurnuto živo u jamu.Sve sto sam napisao je dokazano u istrazi a ti očito po staroj udbaškoj metodi (vjerovatno ti je otac ili dedo bio njihov kadar pa ih braniš) ponavljaš laž dok ne postane istina.Za tvoju informaciju Mehmedalija Alić iz Srebrenice ,čovjek koji je preživio pokolj u Srebrenici i tamo izgubio pola obitelji ,je vodio iskapanja u Hudoj jami .Pročitaj njegove izjave bit će ti puno jasnije papčino.
A vidi humaniste ,nisam ga prepoznao :mrgreen: Gdje su vama sudjenja bila od 1941 do 1945 ?? Gdje su sudjenja za zrtve Jasenovca,za Jevreje Sarajeva ,za zrtve Maxa Luburica ?? Gdje su bila sudjenja kad su Njemci pola Slovenije raselili i potrpali u logore ??
Dosla maca,cao,cao :mrgreen: Sto bi stara komunisticka izreka rekla - Dubina misli ,jednog fasiste se mjeri iskljucivo metkom :mrgreen:
Da ,se vratimo na temu,dodji u Sarajevo,protiv Aktobea,da vidis sta je utakmica i sta je atmosfera,jednom u zivotu :mrgreen:
Bravo!To i jeste poenta onog sto sam htio reci ,ista go.vna i ustaše i partizani !Pola vaših predaka su bile u handžar diviziji a pola u partizanima.Jedni klali prije drugi kasnije a vi danas kao nekakvi antifašisti ,yebote koji paradoks.
Opet džaba krečite ,davno ste provaljeni .
Volim Mostar pa makar i vaki

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 15 jul 2024, 23:06

Evo potvrde za Borac, a i tekme Zrinjskog će prenositi Arena.
slika

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 16 jul 2024, 01:04

Marko1905 je napisao/la:
15 jul 2024, 18:59
Antikloc je napisao/la:
Marko1905 je napisao/la:

Ispričavam se ostalima,nije ovo mjesto za ovakvu temu ,ali moram da odgovorim ovom komunjarskom jazavcu koje mu je smješna ljudska muka i podržava zvjerstva koja su učinjena bez suda i suđenja i na nevinim ljudima.On i njemu slični Tzv. antifašisti sa ovakvim izjavama i razmišljanjima su u stvari veći fašisti i od ustaša i četnika zajedno.
A vidi humaniste ,nisam ga prepoznao :mrgreen: Gdje su vama sudjenja bila od 1941 do 1945 ?? Gdje su sudjenja za zrtve Jasenovca,za Jevreje Sarajeva ,za zrtve Maxa Luburica ?? Gdje su bila sudjenja kad su Njemci pola Slovenije raselili i potrpali u logore ??
Dosla maca,cao,cao :mrgreen: Sto bi stara komunisticka izreka rekla - Dubina misli ,jednog fasiste se mjeri iskljucivo metkom :mrgreen:
Bravo!To i jeste poenta onog sto sam htio reci ,ista go.vna i ustaše i partizani !Pola vaših predaka su bile u handžar diviziji a pola u partizanima.Jedni klali prije drugi kasnije a vi danas kao nekakvi antifašisti ,yebote koji paradoks.
Partizani i ustase ista g@vna ... Bosnjaci koljaci k'o ustase ... znas, ne bih da ti kvarim forumski NDH dozivljaj al' jeb@ si jeza kad drug @anti odjutri ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 jul 2024, 08:02

Suvorov je napisao/la:
15 jul 2024, 17:57
Nirton je napisao/la:
15 jul 2024, 17:48
Suvorov je napisao/la:
15 jul 2024, 17:41

Tacno, samo sto je u prvih tih 36 godina igrao jedan evropski dvomec. Ali "dobro" zvuci novinarski, kao da je 50 puta igrao Evropu.

Pazi sad, Novi Pazar 96 godina nikog nije prosao u Evropi.
Pa Novi Pazar je po velicini kluba tu negdje sa Borcem.
Ali smrde im navijaci preko slike kao da navijaju za Sarajevo, vidi se sandzacko porijeklo novopecenih "Sarajlija".

slika
Najsmjesnije je kada Bosanski Karavlah,koga su Turci dovukli s Karpata,pocne pricati o porijeklu :urnebes: :urnebes:
Btw ,podrska za Bosanskog sampiona protiv neugodnih Albanaca !!
Dajem 100 KM ko nadje 'Srbina ' s plavim ocima :mrgreen:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 jul 2024, 08:19

Marko1905 je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
Marko1905 je napisao/la:

Vrlo smješno , kažeš pravedno kažnjeni?? Kako bilo ko može biti pravedno kažnjen bez suđenja i živ zakopan.Po troje svezani i jedno upucano u glavu a drugo dvoje gurnuto živo u jamu.Sve sto sam napisao je dokazano u istrazi a ti očito po staroj udbaškoj metodi (vjerovatno ti je otac ili dedo bio njihov kadar pa ih braniš) ponavljaš laž dok ne postane istina.Za tvoju informaciju Mehmedalija Alić iz Srebrenice ,čovjek koji je preživio pokolj u Srebrenici i tamo izgubio pola obitelji ,je vodio iskapanja u Hudoj jami .Pročitaj njegove izjave bit će ti puno jasnije papčino.
Da ,se vratimo na temu,dodji u Sarajevo,protiv Aktobea,da vidis sta je utakmica i sta je atmosfera,jednom u zivotu :mrgreen:
Cuj pola u Handzar diviziji :urnebes: Handzar divizija je bila minorna oruzana formacija, sa 20-ak hiljada pripadnika. Oficiri Njemci,podoficiri uglavnom Bosnjaci katolici. Osnovana 1943 ,funkcionalna postala 1944 ,iste godine je i raspustena. Btw ,Handzar divizija je bila NDH oruzana formacija ni Bosanska ,ni Bosnjacka.
Mi nismo nekakvi antifasisti,mi jesmo antifasisti za razliku od Bosnjaka katolika koji su uprljali obraz i nista im ga oprati ne moze :cry:
Da se vratimo temi,recimo utakmici zrinjskog. Moje zelje su da vam avion padne i da svi izginete,da se imamo kome otici na grob popisati :mrgreen:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 08:36

Antikloc je napisao/la:
16 jul 2024, 08:02
Suvorov je napisao/la:
15 jul 2024, 17:57
Nirton je napisao/la:
15 jul 2024, 17:48

Pa Novi Pazar je po velicini kluba tu negdje sa Borcem.
Ali smrde im navijaci preko slike kao da navijaju za Sarajevo, vidi se sandzacko porijeklo novopecenih "Sarajlija".

slika
Najsmjesnije je kada Bosanski Karavlah,koga su Turci dovukli s Karpata,pocne pricati o porijeklu :urnebes: :urnebes:
Btw ,podrska za Bosanskog sampiona protiv neugodnih Albanaca !!
Dajem 100 KM ko nadje 'Srbina ' s plavim ocima :mrgreen:
Jedan poredi Novi Pazar sa Borcem a drugi daje stoju za Srbina sa plavim očima, šta reći a ne zaplakati, kompleksi su čudo :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: mada, kad čovjek malo bolje razmisli, pa to je razumljivo !
LETS GO FIGHTER

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 16 jul 2024, 09:33

Antikloc je napisao/la:
16 jul 2024, 08:19
Marko1905 je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

Cuj pola u Handzar diviziji :urnebes: Handzar divizija je bila minorna oruzana formacija, sa 20-ak hiljada pripadnika. Oficiri Njemci,podoficiri uglavnom Bosnjaci katolici. Osnovana 1943 ,funkcionalna postala 1944 ,iste godine je i raspustena. Btw ,Handzar divizija je bila NDH oruzana formacija ni Bosanska ,ni Bosnjacka.
Mi nismo nekakvi antifasisti,mi jesmo antifasisti za razliku od Bosnjaka katolika koji su uprljali obraz i nista im ga oprati ne moze :cry:
Da se vratimo temi,recimo utakmici zrinjskog. Moje zelje su da vam avion padne i da svi izginete,da se imamo kome otici na grob popisati :mrgreen:
A ja tebi želim sve najbolje u životu ,živ ti i zdrav bio ,možda jednom dođeš do pameti pa shvatiš…

“pola ti vijeka ime branili ,trn u oku uvijek bio si …”
Volim Mostar pa makar i vaki

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2024, 09:49

Jel istina da Borac u Evropi nikog nije pobijedio u 2 utakmice zadnjih 50 godina ?

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 10:37

mercurial je napisao/la:
16 jul 2024, 09:49
Jel istina da Borac u Evropi nikog nije pobijedio u 2 utakmice zadnjih 50 godina ?
Jeste istina je sve što kažu u Sarajevu :wave: ali prava istina je da smo dva puta prošli u zadnjih 50 godina pretkolo evropskog natjecanja....
LETS GO FIGHTER

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2024, 10:42

bagniadiluca je napisao/la:
16 jul 2024, 10:37
mercurial je napisao/la:
Jeste istina je sve što kažu u Sarajevu :wave: ali prava istina je da smo dva puta prošli u zadnjih 50 godina pretkolo evropskog natjecanja....
Zvuči pomalo nevjerojatno ali Borac skoro 50 godina, od 1975. godine, nije eliminirao nijednog protivnika u dvije europske utakmice. U vrijeme poslije rata prošao je samo jednom, Sutjesku iz Nikšića 2020. godine, ali tada se zbog pandemije igralo na jednu utakmicu. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/zvuc ... opi/460815

Ovo sam naisao pa pitam. Ako je istina stvarno sramota za nekog ko je vise puta bio prvak, a ako nije istina ja se izvinjavam, ali clanak je kriv.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 10:57

mercurial je napisao/la:
16 jul 2024, 10:42
mercurial je napisao/la:
Zvuči pomalo nevjerojatno ali Borac skoro 50 godina, od 1975. godine, nije eliminirao nijednog protivnika u dvije europske utakmice. U vrijeme poslije rata prošao je samo jednom, Sutjesku iz Nikšića 2020. godine, ali tada se zbog pandemije igralo na jednu utakmicu. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/zvuci-nevjerojatno-borac-50-godina-nikoga-nije-izbacio-u-dvije-utakmice-u-europi/460815

Ovo sam naisao pa pitam. Ako je istina stvarno sramota za nekog ko je vise puta bio prvak, a ako nije istina ja se izvinjavam, ali clanak je kriv.
Prvo treba da shvatiš kako funkcioniše novinarstvo, a posebno u objektivnom Sarajevu pa tek onda izađeš pred masu i opališ metak....Pored toga pročitao si naslov samo to je evidentno...Borac je u sezoni 1975 -1976 to ti je skoro pa 50 godina prošao u dvomeču protiv ekipe Rumelange iz Luksemburga ukupnim rezultato 14:1 da bi u narednom kolu bio izbačen od tada velikog Anderlehta....
LETS GO FIGHTER

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2024, 11:01

mercurial je napisao/la:
Kralju, lomi te kompleks od Sarajeva opasno.
Koševo Zapad

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2024, 11:10

16 jul 2024, 10:57
mercurial je napisao/la:

Zvuči pomalo nevjerojatno ali Borac skoro 50 godina, od 1975. godine, nije eliminirao nijednog protivnika u dvije europske utakmice. U vrijeme poslije rata prošao je samo jednom, Sutjesku iz Nikšića 2020. godine, ali tada se zbog pandemije igralo na jednu utakmicu. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/zvuci-nevjerojatno-borac-50-godina-nikoga-nije-izbacio-u-dvije-utakmice-u-europi/460815

Prvo treba da shvatiš kako funkcioniše novinarstvo, a posebno u objektivnom Sarajevu pa tek onda izađeš pred masu i opališ metak....Pored toga pročitao si naslov samo to je evidentno...Borac je u sezoni 1975 -1976 to ti je skoro pa 50 godina prošao u dvomeču protiv ekipe Rumelange iz Luksemburga ukupnim rezultato 14:1 da bi u narednom kolu bio izbačen od tada velikog Anderlehta....
Pa znaci da je clanak tacan. Napisali su u 2 utakmice. Prije skoro 50 godina su zadnji put nekog izbacili u 2 utakmice u Evropi. Ako ces dlake cijepati prije 49 godina. Ovo nedavno u doba korone se igrala jedna utakmica i tu su prosli. Sve ostale pokusaje su ispadali..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jul 2024, 11:20

Ma dzaba im govorit, i ovako su skinuli gace, cim su prosli Kotor Varoš ili Laktaše. To odmah možeš reci da su zijanili u duplom hendikepu u albaniji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 11:22

Shategabri je napisao/la:
16 jul 2024, 11:01
mercurial je napisao/la:
Care, da samo znaš koliko me zabole dlaka na desnom testisu za Sarajevo ;) msm znam ja da vi mislite kako je Sarajevo centar evropske kulture i civilizacije i da imate kompleks niže vrijednosti, ali de ohani malo....
LETS GO FIGHTER

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 11:28

mercurial je napisao/la:
16 jul 2024, 11:10
16 jul 2024, 10:57
mercurial je napisao/la:

Pa znaci da je clanak tacan. Napisali su u 2 utakmice. Prije skoro 50 godina su zadnji put nekog izbacili u 2 utakmice u Evropi. Ako ces dlake cijepati prije 49 godina. Ovo nedavno u doba korone se igrala jedna utakmica i tu su prosli. Sve ostale pokusaje su ispadali..
Sada kada si pročitao članak uvjerio si se da je naslov obični click bait....Mi se ne busamo u prsa sa nekim velikim evropskim rezultatima u fudbalu, jer ih nemamo, dok sa druge strane zna se ko je bio predstavnik grada sa Vrbasa i Jugoslavije na međunarodnoj sceni a to je evropski prvak, RK Borac ! I kada izgovaraš ime Borac ustani, jer je to najuspješniji sportski kolektiv u BIH, bez ikakve konkurencije ;)
LETS GO FIGHTER

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2024, 11:29

16 jul 2024, 11:22

Care, da samo znaš koliko me zabole dlaka na desnom testisu za Sarajevo ;) msm znam ja da vi mislite kako je Sarajevo centar evropske kulture i civilizacije i da imate kompleks niže vrijednosti, ali de ohani malo....
Mozete li zadrzati prednost iz Banja Luke?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2024, 11:29

Još jedan post pun malograđanštine i kompleksa.
Nego, de mi reci, jel isto vrijedi i za Mostar? Vidim bljes. ak.info objavio isti članak.
Koševo Zapad

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2024, 11:35

Rule_hz je napisao/la:
16 jul 2024, 11:20
Ma dzaba im govorit, i ovako su skinuli gace, cim su prosli Kotor Varoš ili Laktaše. To odmah možeš reci da su zijanili u duplom hendikepu u albaniji
Ja mislim da oni ne smiju na gostovanje u Albaniju. Lako je sici u civilizaciju Sarajevo gdje te niko ne dira. Pa nedavno reprezentacija Srbije u malom fudbalu osvojila evropsku titulu u sred Sarajeva, pozdravljeni aplauzom, srdacnom dobrodoslicom. Bili ljudi 15 dana u Sarajevu, setali gradom u trenerkama. Na kraju se javno zahvalili na gostoprimstvu. To su te evropske vrijednosti i maniri velikih centara. Igrali su na Kosevu, dvorana Zetra, da su navijaci htjeli mogli su im napraviti sta hoce, svi su znali da su oni tu.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 jul 2024, 11:41

MortemHz je napisao/la:
16 jul 2024, 11:29

Mozete li zadrzati prednost iz Banja Luke?
Ako si gledao prvu utakmicu mislim da bi ti se odgovor sam neametnuo, ništa oni nisu posebno a mi smo ušli u utakmicu sa previše straha...Kada smo se oslobodili vidjelo se da je Borac dosta bolje tehnički potkovana ekipa, samo što nam je napad katastrofalan....Dva vezna im neće sada igrati, i igraće otovoreno od samoga starta, što nama daje prostor za kontre i jedna nek uđe to je to....plus što će biti naoštreni da se revanširaju na drugim osnovama, i nadam se da će im to doći glave, sve u svemu Borac je veliki favorit za prolaz ovdje....P.S dres te još uvijek čeka, samo se trebaš javiti kada dođeš u BL :)
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.