@plazipiqko,oklen si ti tako načitan i pametan?!
Bot iz Loznice ili Soukbunara?
Čuj “kvadratni tokmak”
Hahahahahahahahahahahagadadagadahagadagada
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
@plazipiqko,oklen si ti tako načitan i pametan?!
Prvi se rasproda jer su na njemu najvjerniji navijaci SarajevaTatamata1946 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 19:56Trebali su staviti istok i zapad po 15 a sjever 5 maraka.
Istok se uvijek prvi rasproda jer je jeftiniji od zapada a malo skuplji od sjevera
E faćo je najjači majke mi hahahahahahahahahaahahPitarsam je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:02@plazipiqko,oklen si ti tako načitan i pametan?!
Bot iz Loznice ili Soukbunara?
Čuj “kvadratni tokmak”
Hahahahahahahahahahahagadadagadahagadagada
A jos dva dana ima, ide ovo do 20k
Ja nista gluplje nisam procitao a svasta se procitati moze na forumu (ne mislim na tebe nego na razmisljanje bilo koga na ovaj nacin, pa i kluba bilo tacno ili ne).
Ne moraš sve bukvalno shvatati, naravno da će biti pojačanja u svakom slučaju ovisno opet od situacije odnosno dogovora dvije strane. Nema isplativosti plaćati ogromna obeštećenja za cilj naše lige. Igrači u koje se uloži jednostavno moraju igrati u Europi da bi bili primijećeni i da bi im transfer cijena porasla. Nema logike platiti igrača 500-600 K Eura da se ebe po našoj vukojebini i da ga Gico i kompanija prave magarcem i sabotiraju. Tu gubi i klub i igrač. Kada Vicko zvizne lično bi i Mesi bio nevidljiv. PozdravPantelija je napisao/la: ↑16 jul 2024, 22:39Ja nista gluplje nisam procitao a svasta se procitati moze na forumu (ne mislim na tebe nego na razmisljanje bilo koga na ovaj nacin, pa i kluba bilo tacno ili ne).
Dakle, ako prdojes jedno kolo ti kazes igracu, viidi ljudino, cekaj cetvrtak da vidimo sta ce biti pa ces znati jel dolazis ili ne.
Ili, da planiras sezonu na osnovu jedne urakmice gdjemmoze se desiiti da primis dva gola iz nepostojecih penalaa i sta? Zbog toga neces dovesti nekoga? Kralj te jeb
Sad i mi imamo svog @Tuzlac
Nažalost ta legenda je umrla.
Nisam znao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:04Nažalost ta legenda je umrla.
Rahmet mu duši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.