Doci ce ne brini

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A sve se moze ispregovarati ako znas. Nisu mu sigurno dali platu 8 000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:31Pantelic u Radniku.
Steta, jer ocigledno nije bio toliko nedostizan.
Il mu Radnik stvarno moze dati toliko veliku platu.
Pa vjerovatno.DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:36A sve se moze ispregovarati ako znas. Nisu mu sigurno dali platu 8 000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:31Pantelic u Radniku.
Radnik ima njuh za igrače, što mi nikako nemamo. Doveli su Čamdžića iz Gradine, za momka će se čuti ove sezone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:50Pa vjerovatno.DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:36A sve se moze ispregovarati ako znas. Nisu mu sigurno dali platu 8 000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:31Pantelic u Radniku.
A bio bi nam odlicno pojacanje, relano.
Jer ima sve karakteristike pravog krilnog napadaca.
Nadam se da ce se i kod nas ta situacija sa Zebom promijeniti.Sky9 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:52Radnik ima njuh za igrače, što mi nikako nemamo. Doveli su Čamdžića iz Gradine, za momka će se čuti ove sezone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:50Pa vjerovatno.
A bio bi nam odlicno pojacanje, relano.
Jer ima sve karakteristike pravog krilnog napadaca.![]()
To je ispravan put za nas, ali bez dobrih iskusnih igraca gdje se ne bi borili za opstanak biti cemo samo razvojna stanica gdje ce besplatno prelaziti u jace klubove lige. A ne mozes svima dati dugogodisnje ugovore dok smo kokuzi jer od njih 10 ce samo jedan ili dva valjati necemu. Svest ce se na sezonu, dvije i gas u Sarajevo ili Mostar.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:06Gledam izbacuju sportski portali/stranice puno nekih mladih igraca koji su na probi.
Po meni puno bolja stvar nego dovodit polovnjake.
Vjerujem da sa ovim mladim ce se od 10 barem sa 3 solidno proci.
Samo pitanje je kolko ce im Nala dat prostora i imat povjerenja u njih.
Ma jest to. Al et sad da mi kazes da nabrojim 10 iskusnijih igraca iz nase lige koji ce pravit prevagu na terenu, ja ne bih mogao nabrojati.Madal je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:33To je ispravan put za nas, ali bez dobrih iskusnih igraca gdje se ne bi borili za opstanak biti cemo samo razvojna stanica gdje ce besplatno prelaziti u jace klubove lige. A ne mozes svima dati dugogodisnje ugovore dok smo kokuzi jer od njih 10 ce samo jedan ili dva valjati necemu. Svest ce se na sezonu, dvije i gas u Sarajevo ili Mostar.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:06Gledam izbacuju sportski portali/stranice puno nekih mladih igraca koji su na probi.
Po meni puno bolja stvar nego dovodit polovnjake.
Vjerujem da sa ovim mladim ce se od 10 barem sa 3 solidno proci.
Samo pitanje je kolko ce im Nala dat prostora i imat povjerenja u njih.
Ako igdje ima pritiska, ima na Tusnju.
I u drugim klubovima je još veći pritisak po meni, kod nas je to i normalno, s obzirom čega smo se sve nagledali i šta se sve psihički pretrpiloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:04Ako igdje ima pritiska, ima na Tusnju.
Prvo od objektivnog zapada koji ce nakon prvog pogresnog poteza hebat mater![]()
Drugo, ako nemas nekog da te gura, vjeruj da ces bit stjeran u pozadinu, ma kakav igrac bio.
Jer godinama se otvara prostor menadzerskim igracima i babinim sinovima.
Nemamo mi ko publika strpljenja da istrpimo nekog igraca.
Hocemo da je nakon jedne utakmice na terenu novi Messi.
Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:59I u drugim klubovima je još veći pritisak po meni, kod nas je to i normalno, s obzirom čega smo se sve nagledali i šta se sve psihički pretrpiloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:04Ako igdje ima pritiska, ima na Tusnju.
Prvo od objektivnog zapada koji ce nakon prvog pogresnog poteza hebat mater![]()
Drugo, ako nemas nekog da te gura, vjeruj da ces bit stjeran u pozadinu, ma kakav igrac bio.
Hocemo da je nakon jedne utakmice na terenu novi Messi.![]()
Široki je dobar primjer da se sa zdravim mlađim igračima može napraviti nešto, ja se samo bojim mentaliteta dobre većine igrača.
Koliko znam, lijevi bek i špic su trenutno prioritet za dovođenje. Onaj mali Berbić špic do 21god je promakao, čini mi se završi u Slovanu, mogao je dobro doći ovdje, plus mlad i zaštićeno godište.. Džafić je otpao, mada svakako to nije onaj stari Džafić
Siroki sam vec gore negdje naveo kao primjer pametnog i uspješnog rada, kad imas imalo sposobne ljude na pozicijama, a da ne raspolazes budzetom kao ovi jaci i zasticeni klubovi.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 08:59I u drugim klubovima je još veći pritisak po meni, kod nas je to i normalno, s obzirom čega smo se sve nagledali i šta se sve psihički pretrpiloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:04Ako igdje ima pritiska, ima na Tusnju.
Hocemo da je nakon jedne utakmice na terenu novi Messi.![]()
Široki je dobar primjer da se sa zdravim mlađim igračima može napraviti nešto, ja se samo bojim mentaliteta dobre većine igrača.
Koliko znam, lijevi bek i špic su trenutno prioritet za dovođenje. Onaj mali Berbić špic do 21god je promakao, čini mi se završi u Slovanu, mogao je dobro doći ovdje, plus mlad i zaštićeno godište.. Džafić je otpao, mada svakako to nije onaj stari Džafić
Ti stvarno vjerujes u te napisane brojke, minimalno 300 ljudi po 20 KM, svaki mjesec bi uplacivali, transparentno?antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
Neko je napisao da klub otvori racun na koji bi uplacivali pare kao vid pomoci klubu da se ubrza oporavak i rjesavanje dugova. Meni je to odlican prijedlog i mislim da bi imo minimlano 300 ljudi koji bi barem 20KM mjesecno uplacivali, a dobra vecina i vise.
Samo da ide to transparentno i da se ne manipulise.
Na godišnjem nivou bi se dobra suma skupila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.