Ovo je neka srednja evropska klasa i nasi klubovi konacno moraju biti sposobni igrati protiv ovakvih.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
prosli smo tako sa svezanim rukama za ledja, u reziji arbitra. A bgm nece biti 11+3 vs 11 veceras
Zaboravljas da je Borac ekipa koja bi u regularnim uslovima, pod regularnim sudjenjem prosle sezone, zavrsila na tabeli ispod Posusja, Borac se ne moze porediti sa Zrinjskim ni u kojim uslovima.donDondon je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:54ovi su grci ludi, nista drugaciji mentalitet nego nas,protesti vazda drzava u njesra,fudbal nikakav
puno se govori o Paoko kao da je real madrid
kad smo mi mogli u italiji 22 sa atalantom ili zabiti gol seltiku,kad je velez mogao aeka dobiti zrinja holandjane ne vidim zasto borac ne bi mogao remi.
Mi ako smo u nekom petom sesiru od pet sesira evropske klase paok sigurno nije u prva tri
Ja ipak mislim da je paok prevelik zalogaj...nije to AEK kojeg je velez izbacio...Paok je slabiji od recimo Fenera ali je taj rang fudbala
Pa sve te ekipe koje si nabrojao spadaju u neki srednji rang evropskog fudbala,favoriti i velik zalogaj svakako,ali fudbal je cudo,malo taktike pameti i srece i eto tiinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:46Ja ipak mislim da je paok prevelik zalogaj...nije to AEK kojeg je velez izbacio...Paok je slabiji od recimo Fenera ali je taj rang fudbala
Jbg nije to sad steaua, sparta prag ili slicni
Pogledas i roster nisu to sad neki noname afrikaci, juznoamerikanci..nego uglavnom poznata imena
Jes brate "srednji", al vala razlika izmedju ludogoreca i fenera je poprilicnadelinjo je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:51Pa sve te ekipe koje si nabrojao spadaju u neki srednji rang evropskog fudbala,favoriti i velik zalogaj svakako,ali fudbal je cudo,malo taktike pameti i srece i eto tiinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:46Ja ipak mislim da je paok prevelik zalogaj...nije to AEK kojeg je velez izbacio...Paok je slabiji od recimo Fenera ali je taj rang fudbala
Pogledas i roster nisu to sad neki noname afrikaci, juznoamerikanci..nego uglavnom poznata imena![]()
ali vi nemate Vladu Jagodica
Ma te cijene su nekad znacile i bile relevantne,sad je to budalastina kad svaki polovnjak vrijedi par miliona,lupam ta Slovan Bratislava ce uvijek igrati egal sa Paokom,zbog mentaliteta i svega a puno su slabija ekipa od njih,pa eto i taj Ludogorec vidio si koliko je ranjiv protiv onih Gruzijaca,dvomec na jedan gol bukvalnoinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:56Jes brate "srednji", al vala razlika izmedju ludogoreca i fenera je poprilicnadelinjo je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:51Pa sve te ekipe koje si nabrojao spadaju u neki srednji rang evropskog fudbala,favoriti i velik zalogaj svakako,ali fudbal je cudo,malo taktike pameti i srece i eto tiinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:46
Ja ipak mislim da je paok prevelik zalogaj...nije to AEK kojeg je velez izbacio...Paok je slabiji od recimo Fenera ali je taj rang fudbala
Pogledas i roster nisu to sad neki noname afrikaci, juznoamerikanci..nego uglavnom poznata imena![]()
![]()
Evo cisto radi refence uzecu TM. Po meni maksimum vrijednosti s kojima se nasi kluobovi se mogu nosit i to da bas odigraju vrhunski je do 30mil..vrijednosti...to su ti ekipe poput slovan brstislave, pomenute steaue, poljaci, i slicno
Poredjenja radi PAOK vrijedi oko 80
Mislim ne moraju zbacit cijene nista...ali eto cisto poredjenja radi
Fora je sto nasi klubovi u vecini slucajeva (Zrinjski ne racunam ) ,stane nazad ko da je 1997 godina i samo izbij nabij,to je uvijek recept za debakl,taman da je protiv Reala moras izaci i pokusati nesto smisleno odigrati,kad ti neko siluje 16 metara cijelih 90 minuta,logika da ces par puta popustiti a naprijed si bezopasan.Zrinjski kojeg sam spomenuo,na Villa Parku je igrao ,prijetio ,nisu samo stajali nazad i nabijali lopte,eto o tome pricam
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.