FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dobro je odigrati što više utakmica u Evropi i proći kolo i dalje, zbog zarade čime bi se mogli dovesti neki kvalitetniji igrači. Neki kažu da je za Muradžiju zapelo baš oko para od strane njegovog kluba.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Meni jos zvoni u ušima..
Šta je ba ono sinoc bilo ???
Šta je ba ono sinoc bilo ???
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
SVI U TRNAVU!
iSjever nije ni sjenka nekadasnjeg sjevere,I sve dok sami udaraju glavom od zid ovako ce biti.Pa kad je zapad zagrnio stara garda nekadasnjeg sjevera sve im je trebalo biti jasno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 10:11Sve je bilo perfektno,nedostajalo malo sportske sreće ali i kvalitetniji vezni koji će kreirati više šansi ne samo iz dubine dugim loptama.
Sjever opet najlošija tribina i mislim da je vrijeme da se @torino i njemu slični zapitaju zašto je tako.
I šta je poenta navijanja dok traje himna?
Himna svugdje u svijetu se isprati kakva god da je oni tano nesto svoje.
Najlosija tribina sinoc.
Meni djeluje da je bilo vise ljudi sinoc nego protiv Borusije, samo sto je vjerovatno dosta raje uslo bez ulaznice (moglo se s online ulaznicama uci kako si htio)
Zekic je trenercina to se vec vidi. Nije kao neki sto pričaju u prazno i treba im 10 prelaznih rokova, da se vidi njihov rukopis.
Ako se po jutru dan poznaje imamo se čemu nadati ovu sezonu.
Ako se po jutru dan poznaje imamo se čemu nadati ovu sezonu.
Hajde, nastavite srati i dijeliti navijace po tribinama.
Poslije sinocnje sinergije i zajednistva, i tribina i igraca, dajte neki crv svadje i prepirke.
I pustite pricu ovaj je prvi poceo. Ko god da je to. Djecijii folovi. Prvi stanite u toj raspravi. To je poenta. Ali svi.
Poslije sinocnje sinergije i zajednistva, i tribina i igraca, dajte neki crv svadje i prepirke.
I pustite pricu ovaj je prvi poceo. Ko god da je to. Djecijii folovi. Prvi stanite u toj raspravi. To je poenta. Ali svi.
- FKS -
Hajmo bracoo svi u Trnavu !
Haj da malo prokenjam o tekmi. Drama!!
O igri nema puno sta pisati, steta, steta i opet skoda! Onakve sanse da se nisu iskoristili bas maleri teski.
Igra u kompletu je nesto sto nije dosad bila vidljiva ovako od rata na ovamo. Brzina, tranzicija, kontre, sprema (jos su igrali 120 minuta prosle sedmice, i to nasi igraci iz lige) pa onako trce 90+ minuta, strasno, treba imati na umu da jos nisu uigrani. Zekic je mangup na kvadrat, vidi se da covjek zna znanje i sta hoce, to je najbitnije i to sto nam je falilo, nema izvlakusa nikakvih, kaze kako jeste. Postovanje golemo
Igraci Spartaka se usrali, pogubili se u nekoliko navrata nisu znali gdje gone. Tamo ce biti pravo tesko, jer je domaci teren i oni ce krenuti, ali i tu sanse za nas na kontre. Sanse imamo, imamo kvalitet, samo Gilisa i Kyeremeh su masine svega mi, Catakovic ogromno razocarenje, i onaj Djordjevic se skrivao od lopte, po meni sto sam vidio dosad jako tanak iskreno, Jovic je bio dobar ovaj put, dohavizao se malo. Odbrana je bas bila na nivou.

Igra u kompletu je nesto sto nije dosad bila vidljiva ovako od rata na ovamo. Brzina, tranzicija, kontre, sprema (jos su igrali 120 minuta prosle sedmice, i to nasi igraci iz lige) pa onako trce 90+ minuta, strasno, treba imati na umu da jos nisu uigrani. Zekic je mangup na kvadrat, vidi se da covjek zna znanje i sta hoce, to je najbitnije i to sto nam je falilo, nema izvlakusa nikakvih, kaze kako jeste. Postovanje golemo
Igraci Spartaka se usrali, pogubili se u nekoliko navrata nisu znali gdje gone. Tamo ce biti pravo tesko, jer je domaci teren i oni ce krenuti, ali i tu sanse za nas na kontre. Sanse imamo, imamo kvalitet, samo Gilisa i Kyeremeh su masine svega mi, Catakovic ogromno razocarenje, i onaj Djordjevic se skrivao od lopte, po meni sto sam vidio dosad jako tanak iskreno, Jovic je bio dobar ovaj put, dohavizao se malo. Odbrana je bas bila na nivou.
Od koje pjesme Emine Jahovic je ,,Kad sa sjevera pjesmu cujes ti"? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta kazu oni nije zvanicna dzaba stavila story da se sjever haman rasprodo. Bitno je da su se ko copor upalili.
Nije joj losa ova numera

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Možete ga samo dojit sjeveruamypitar je napisao/la: ↑26 jul 2024, 10:25iSjever nije ni sjenka nekadasnjeg sjevere,I sve dok sami udaraju glavom od zid ovako ce biti.Pa kad je zapad zagrnio stara garda nekadasnjeg sjevera sve im je trebalo biti jasno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 10:11Sve je bilo perfektno,nedostajalo malo sportske sreće ali i kvalitetniji vezni koji će kreirati više šansi ne samo iz dubine dugim loptama.
Sjever opet najlošija tribina i mislim da je vrijeme da se @torino i njemu slični zapitaju zašto je tako.
Najlosija tribina sinoc.
Pitarčine
ISTINA ZA VEDRANA!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne kontam što vam ovo treba.Lecler je napisao/la: ↑26 jul 2024, 11:09Možete ga samo dojit sjeveruamypitar je napisao/la: ↑26 jul 2024, 10:25iSjever nije ni sjenka nekadasnjeg sjevere,I sve dok sami udaraju glavom od zid ovako ce biti.Pa kad je zapad zagrnio stara garda nekadasnjeg sjevera sve im je trebalo biti jasno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 10:11Sve je bilo perfektno,nedostajalo malo sportske sreće ali i kvalitetniji vezni koji će kreirati više šansi ne samo iz dubine dugim loptama.
Najlosija tribina sinoc.
Pitarčine
Koševo Zapad
Glupa vam prica da je sjever los bio sinoc, sta nemate nista reci za ono na terenu pa fol govorite da je sjever zakazao 

Sjever je maticna tribina svima nama ili barem vecini, ima dosts momaka sto se jos uvijek trude da izguraju omladince i buduce nosioce hz. Vecina raje je napustila sjeber radi razno raznih razloga ali ono sinoc jedinstvo svih tribina i pjesma u jedan glas je za najeziti se i trebalo je ono itekako doziviti. Ko nije bio zayebo se je dobro, kakvo ludils i kakva atmosfera
Hvala ti boze sto sam navijac FKS!
Sjever je maticna tribina svima nama ili barem vecini, ima dosts momaka sto se jos uvijek trude da izguraju omladince i buduce nosioce hz. Vecina raje je napustila sjeber radi razno raznih razloga ali ono sinoc jedinstvo svih tribina i pjesma u jedan glas je za najeziti se i trebalo je ono itekako doziviti. Ko nije bio zayebo se je dobro, kakvo ludils i kakva atmosfera

Hvala ti boze sto sam navijac FKS!
- napoleon72
- Kontakt:
Ti u svakom postu o Vici. Ja kad sam prosle godine pisao da ovo pravilo o strancima moze bit samo prednost, coporativno ste napadali i pljuvali odluku, radi dovodjenja dvije juznoamericke ublehe. Kao, ne da nam Vico da napredujemo. A sad u rosteru imas tri prava stranca i svi su dobra prevaga na terenu, i 7-8 odlicnih igraca koji bi ti po starom pravilu bili stranci. Rockov, Soldo, Djurickovic i Bubanja kao trenutno udarne opcije, plus Rogic, Jovic, Djordjevic, Unusic kao rotacije. Plus imas trenera Hrvata od kojeg mozes ocekivat da ce dovodit ovih Hrvata kao Mudrazija. Znaci po starom pravilu imali bismo 11 stranaca u rosteru. Samo treba znat iskoristit to, umjesto kupovine nekih kolumbijaca koji ne znaju ni gdje dolaze, dovedes pet Mudrazija i Bubanja koji ce se igrat po terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:42Nije samo odrijesi kesu ima i drugih faktora,hebe nas Vico sa pravilom 3 stranca,ogranicen si,dodaj da ovu ligu nece da igraju mnogi upravo zbog politike. Kakva atmosfera juce,kako se juce masa iskontrolisala i navijalo vudo jednoado-hz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:06Ova ekipa uz Gojaka i Mudraziju bi bila top topova.
Eh da li ce doci takav kvalitetan igrac vidjet cemo.
Cak bi halalio i da ne dovedu stopera koliko nam treba u veznoj liniji 2 top igrac.
Hajde Mirvicu odrijesi kesu i kad vec imamo pravog trenera daj mu dovedi sta mu treba!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, NeSamSafetee, rimljanin90, Vanja8 i 48 gostiju.