FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onda neki napadač odlazi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
KlixTurkeš je voljan doći u Sarajevo i postati novi član Bordo tima, a na Koševu bismo ga mogli vidjeti već krajem sedmice, nakon što se finaliziraju posljednji detalji saradnje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dovodjenjem Turkesa vjerovatno odustajemo od mogucnosti dovodjenja tog nekog kreativca. Ocito sada ostaju dvije napadacke opcije, odnosno formacije. Na domacem terenu ce to biti forsiranje Turkesa preko bekova i krila, na nacin da ce biti mnostvo centarsuteva, eventualno i udaraca iz daljine ukoliko Turkes bude povlacio protivnike u dubinu sesnaesterca. Ista opcija ce biti i na gostovanjima protiv ekipa koje ce se bunkerisati, kao sto ce vecina ciniti i na Kosevu. Preostala opcija je ova koju smo gledali u Evropi, a ona ce se koristiti protiv Borca, Zrinjskog, Veleza i eventualno jos nekoga ko se ne bude slijepo branio. Dakle, to ce biti visoki presing i kontranapad, odnosno tranzicija po oduzetoj lopti, kada ce do izrazaja dolaziti Guliashvili i Kyeremeh.
Jedino mi ostaje nejasna uloga Catakovica koji ce ocito zavrsiti na klupi u trenutku kada Turkes bude spreman.
Jedino mi ostaje nejasna uloga Catakovica koji ce ocito zavrsiti na klupi u trenutku kada Turkes bude spreman.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 07 avg 2024, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zrinjski borac odkazali svoje utakmice (borac cak i 3 kolo odkazao) i Vico te ladno popisa sa ponedeljkom..i to u 3 sata
Ovo nije do vica MI MORAMO UDARIT NA LJUDE IZ BOSNJACKOG DJELA NISTA NERADE
srbi i hrvati su trazili trojstvo jer nezele da se takmice niucem (ko bolji) zeli da im drzava bez truda isporuci platu uspjeh skolu itd…i onda oni negledaju kako bit bolji vec kupi podplati nastavnika bosnjaka sudiju itd
MI BOSNJACI MORAMO POSTAVIT LJUDE OD ZANATA ZNANJA I CASTI DA ZASTITIMO DRZAVU I NAROD U NASOJ DRZAVI
NESMIJEMO PUSTITI OVE STVARI STO RADI PILAV BAKIR MANDIC EFENDIC
Ovo nije do vica MI MORAMO UDARIT NA LJUDE IZ BOSNJACKOG DJELA NISTA NERADE
srbi i hrvati su trazili trojstvo jer nezele da se takmice niucem (ko bolji) zeli da im drzava bez truda isporuci platu uspjeh skolu itd…i onda oni negledaju kako bit bolji vec kupi podplati nastavnika bosnjaka sudiju itd
MI BOSNJACI MORAMO POSTAVIT LJUDE OD ZANATA ZNANJA I CASTI DA ZASTITIMO DRZAVU I NAROD U NASOJ DRZAVI
NESMIJEMO PUSTITI OVE STVARI STO RADI PILAV BAKIR MANDIC EFENDIC
Vjerovatno renan ide, meni izgleda da je nekako nezadovoljan u zadnje vrijeme, mozda je i bolje. Jos ako mozemo uzeti kakvu finu lovu, jos bolje. Koliko sam vidio ovaj turkes je drugaciji tip napadaca, visok, sidras, sto znaci da mozemo igrati nekad i na bunarenje
Ja bi i dalje stavio Hamzu na 10 ( dok Mustafic ima povredu) lik ima strasan sut.
Previše je on sebičan i ima lošu kontrolu da bi igrao 10.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja mislim da ako ovaj dodje da ce Hamza igrati sto je do sada igrao vjerovatno od pocetka svaku
Cim bude bunker neki na poluvremenu zamjena i idemo na gadjaj Turkesa u glavu
Osim ako Hamza ne bude u losoj formi pa da zasluzi klupu
-
- Kontakt:
Zato sto nemamo takav profil napadaca a dosta nam fali u ovoj igri evo vec 3 utakmice.Uopste me ne bi iznenadilo da niko ne ide.Turkeš ce nam itekako valjati,vidjet cete da ce vrlo brzo postati nezamjenjiv u vrhu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Iskreno više bi volio Hamza da ode nego Renan al et vidjećemo
Joj kad Zeki duhne pa krene na Zrinju sa tri napadaca...

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih volio da ode Ristić

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ako ode Renan - otvara se mjesto stranca u veznom redu. Možda neki latino-american igrač, bilo bi bash uzbudljivo, svakako nam je to glavni focus
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Izgleda da ce Mustafic biti nas Rivaldo na CAM
Možda će Hamza otići, nekako mi ne djeluje da je u formi kao na proljeće.
- BordoBBoja
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4-3-3 i svi u napad jedan je Hase
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️