Smece od igraca,svakako su ti o Guli,Renan,Francis bili smeceVirtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:45Ima par sezona prvoligaškog fudbala, što je njima ponovo dovoljno da se nafuraju kao da dovode Drogbu iz prajma.
Frajer je doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu i sportu uopšte. Nadam se da su to uzeli u obzir. Jedan ozbiljniji udarac u koljeno i taj više ni na terminu neće zaigrati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
Ima li išta pozitivno moj Virto?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 avg 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Šta imam reći? Sjajan posao prošle Uprave, jedan od rijetkih koji su dobro odradili.jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:40Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.
Sačekajmo da vidimo šta on ima da kaže.
Cifra koja je bila prije ove je 3.522.635 KM, što nam govori da je dug prepolovljen i sad iznosi 1.684.615 KM.
To što vi reciklirate stare teme i informaciju koja je stara skoro godinu dana, dovoljno govori o vama.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nije bogami o meni ja je nisam pokrenuo. A kao što vidiš da sam odmah uputio na tebe jer ti barataš tim informacijama i uvijek iznosiš istinu. Nemoj mene trpat u isti koš. Ja porez spomenuo nisam. Što se tiče finansija ja samo tebi vjerujem a konto sam te zvati da mi urediš odjel. Iskreno da ti kažem.Virtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Šta imam reći? Sjajan posao prošle Uprave, jedan od rijetkih koji su dobro odradili.jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:40Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.
Cifra koja je bila prije ove je 3.522.635 KM, što nam govori da je dug prepolovljen i sad iznosi 1.684.615 KM.
To što vi reciklirate stare teme i informaciju koja je stara skoro godinu dana, dovoljno govori o vama.![]()
30.06.2024. godine.
Objavljeno:26.07.2024
Objavljeno:26.07.2024
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
A kako je ovaj "Livtex" doo otisao u stecaj, a manje duzan drzavi od naseg Zeljkana...jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:40Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Gle highlightsa mamu im amatersku i retardiranih kadrova, ni da ubace postave ali zato su tu imena sudija
9 minuta traje video a toga 7 minuta slusas izlizane floskule trenera
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 07 avg 2024, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kad citas sta pise Virtuelni konto bi da se radi o Mircevskom ovom koji nije u 2 godine odigro 90 minjurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
Ne znam ja kakav je igrač, a ne znate ni vi. Ne bi bio ni prvi ni posljednji na kojeg ste svršavali pa mu onda spominjali najmilije. Ja sam samo vidio da je imao baš gadnu povredu koja se veoma lako obnovi a kad te ligamente pokidaš drugi put, više nema povratka na teren.
Sad sve zavisi kako predstaviš tu statistiku, tvoja percepcija je da je zabijao Grashoperu ili Luganu, a moja je da je u 36 utakmica zabio 10 golova.
Poenta je sljedeća, da nikad nećete naučiti lekciju. Samo ovog ljeta ste od nekih Bubanja i Mudražija pravili Ćavija i Inijestu, a od Turkeša već pravite Drogbu iz prajma u Čelsiju.
Neko je vidio njegovu vrijednost na TM i odmah bubnuo da će se za njega platiti obeštećenje 400 hiljada eura i svi se primili na to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dug prema poreznoj ponovo raste, roster preplavljen polovnjacima i menadžerskim igračima, omladinski pogon u rasulu, gradnja juga-šarena laža, napretka ni na vidiku.
TIK TAK
TIK TAK
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pogledas analize strucnjaka iz HNL i sta pricaju za Bubanju a ne da napamet ovdje lupas mada to je tvoj nivo. Doveli ste Jadovca i Boljevica za bolnice takodje i Zeca evo i sad su vam jos neki sto ste doveli povrijedjeni,samo vi svoj poso. Za Mudraziju mi je bilo cudno da se dovodi u vezu sa nama jer je paklen igrac ali eto ti bolje znas. Zamisli da ne odere u evropu a doveli ste hrpu polovnjaka na celu sa Jadovcem koji uzimaju ogromne pareVirtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:14jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
Ne znam ja kakav je igrač, a ne znate ni vi. Ne bi bio ni prvi ni posljednji na kojeg ste svršavali pa mu onda spominjali najmilije. Ja sam samo vidio da je imao baš gadnu povredu koja se veoma lako obnovi a kad te ligamente pokidaš drugi put, više nema povratka na teren.
Sad sve zavisi kako predstaviš tu statistku, tvoja percepcija je da je zabijao Grashoperu ili Luganu, a moja je da je u 36 utakmica zabio 10 golova.
Poenta je sljedeća, da nikad nećete naučiti lekciju. Samo ovog ljeta ste od nekih Bubanja i Mudražija pravili Ćavija i Inijestu, a od Turkeša već pravite Drogbu iz prajma u Čelsiju.
Neko je vidio njegovu vrijednost na TM i odmah bubnuo da će se za njega platiti obeštećenje 400 hiljada eura i svi se primili na to.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 avg 2024, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ovog proljeva fakat moram blokirati. Samo mi troši prostor na displeju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:14jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
Sad sve zavisi kako predstaviš tu statistiku, tvoja percepcija je da je zabijao Grashoperu ili Luganu, a moja je da je u 36 utakmica zabio 10 golova.

Da znaš koliko ne znaš..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 07 avg 2024, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Boli istina crnogorskog balegara
Sad im država uplati i riješen problem. Vitro se previše sekira za naše probleme, da on nije naš navijač ?
Mircevski je novi Peneranda sto se tice nocnog zivotamosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:12Kad citas sta pise Virtuelni konto bi da se radi o Mircevskom ovom koji nije u 2 godine odigro 90 minjurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:58Turkes prosle godine 36 nastupa zabijao Grashopersu Luganu Serveteu u Super ligi Švicarske ali za našeg Virtual je to loš igrač. Šta ćeš ti tu.
-
- Kontakt:
Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan. Livtex nije državna firma a Željezničar jeste. Ali sigurno nam i naš stručnjak može ponuditi odgovor.Vanja8 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:04A kako je ovaj "Livtex" doo otisao u stecaj, a manje duzan drzavi od naseg Zeljkana...jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:40Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.
Sačekajmo da vidimo šta on ima da kaže.![]()
![]()
![]()
![]()
Šalu na stranu 1.6 miliona je nikakav dug. To ih ne treba zajebavati uopšte. To je jedan transfer solidan.
Edit Mirčevski je prije dvije godine bio ozbiljno dobar igrač. Baš baš dobar igrač. I to bez imalo ironije. TSC je miljama daleko od naših klubova i kad mu vidiš konkurenciju shvatiš što nije igrao. Mene su iznenadili izborom konto sam da će mrtvog Jukića dovest.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 avg 2024, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Da ne misliš da te ignorišem, posebno kad se tako lijepo trudiš.
Taj iznos je isti kao onaj iz novembra prošle godine,
Dakle, reciklirate stare teme, da se dug povećao - imalo bi smisla, ali obzirom da je isti... džaba si krečio.Dug tima sa Grbavice u odnosu na posljednji izvještaj (30. juni 2023) smanjen je za 1,8 miliona KM. U prethodnom izvještaju PU FBiH dug je iznosio 3.522.635 KM, a danas je 1.722.480 KM (glavnica 1.684.615 KM, a kamata 37.864 KM).
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Anex, bhfanatic14, MostarReds22 i 13 gostiju.